reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dobry Wieczór Kochane.

Kasica-no no, musi ta fryzurka ładnie wyglądać, chyba na boba?
Alex- fajnie, że projekt kuchnia zakonczony pomyślnie. A kieliszki na pewno piękne, a eM tak dla zasady marudził. E tam, oni sie nie znają. Ja też praktycznie zadecydowałam jakie meble, zasłony, lampy, dywany itd. Chyba się zdał na mój gust. Potem dostałam pochwały, ze urządzone ze smakiem:-)
Fakt, lubię dekorować, stroić sie jak każda kobieta ale też mam inne hobby:-)
A gdzie pozostałe Gwiazdy BB?
Niektóre pewnie na imprezkach, albo w łóżeczku. Ja nie mam ochoty ani siły na balety. Ta pogoda smętna chyba tak na mnie oddziałuje.
Właśnie Zuzanka powinna wrócić z tych wywczasów w końcu czy jeszcze został jej tydzień?

Bzz żyjesz?
Lopop, Ani@k jak staranka?
Wywiało Was wszystkie czy cuś? :-D
Bionda-a jak Twoje szalejące jajeczka? Dały chyba popalić tym żołnierzykom i teraz znalazły sobie spokojne gniazdko. Będą II kreski i bliźniaki!!!!

reklama
no Alex_to super!!!!kuchnia gotowa to bedziesz pichciła pyszne obiadki!!!!!i inne rzeczy!!:-)czekamy na przepisy:-):-):-)tak powaznie...to fajnie,że kuchnia zmontowana jest i gotowa!!!oj ,jak się robi remont,to każda sprawa,kazda rzecz jest bardzo wazna i drogocenna!!!!!!!także cieszę się,ze do przodu kochana!!!!:tak:jak bym tylko pptrafiła przesłac fotke moje fryzury to bym to zrobiła!!!!!!!!!!!!!!!ale niestety nie potrafię...:-(na fb.jedynie fotke mozna zobaczyc:)apropo.........................moje "jaja"dzis mnie tak bola,ze szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja *******...................:-(ile można!!kłuja cały dzien praktycznie!!!bo "CIOTA"wielkimi krokami się zbliża!!!!!!stara suka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry:

Ostatnia edycja:
hej dziewuszki:-)
Ja już po popołudniowej drzemce...hmmm bardziej wieczornej...obudziłam się na wieczorne karmienie:-D
aleksis póki co, wszystko idzie mi przede wszystkim w brzuchol, potem w piersi i trochę na całe ciało, czyli biodra, uda...:baffled: ale jak pisałam, nie przejmuję się tym w ogóle. Nigdy nie miałam nawet pół kilograma nadwagi, to teraz raz mogę mieć:tak:
Dziewczyny, czy któraś zna się na interpretacji wyników z krwi? może catarina??? dostałam swoje wyniki badań z krwi...kilka mam zaznaczone na czerwono, czyli cos tam nie tak z nimi...Jak zaczęłam sama sprawdzac w necie, to mnie ciarki przeszły ze starchu...między innymi było napisane o początku choroby nowotworowej:szok: zamknęłam to w cholerę!!!!
Napiszę, te które są niedobre:
HCT- 35,7%
WBC 10,89
NEUT%-73,7%
LYM%-19,90%
EOS%-0,7
Jak sprawdzałam, to przy każdym było w zestawie możliwych schorzeń zapalenia wirusowe...to by się zgadzało, bo mam infekcję kobieca, od dziś dopiero zaczęłam brać Nystatynę...Może to od tego??? a z kolei inne strony podawały, że czasem w ciąży takie odstępstwa sa naturalne:baffled: Myślałam czy nie pójść z tymi wynikami do angielskiego lekarza...ale to chyba nie ma sensu...powie, że ok i tyle. Gdyby któraś wiedziała co te wyniki oznaczają, to bardzo proszę o interpretację:tak:
Uciekam do kuchni, lekką kolację muszę sobie zrobić:tak:
Pa dziewuszki!!!! do jutra!!!!

ps. alex wklej na Schizkółko fotki kuchni!!!! ja pochłaniam wszelkie zdjęcia, propozycje, aranżacje wnętrz!!! jak znajdziesz chwilke, to pstryknij jakieś fotki!!!! pleaseeeeeeee

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny:-)
Trochę wczoraj zabalowaliśmy z M.
Dopiero wstałam z bólem głowy:eek:
Zapraszam na kawunie.
Katiuszka masz lekką infekcję i z tego te przesunięcia w badaniach.
Wybierz nystatynę i za jakiś czas powtórz morfologię kochana.
Alex cieszę się że jesteś zadowolona, będziesz miała gdzie pichcić smaczne jedzonko
Buziaczki

Dzień dobry Kobietki:-)
śpicie jeszcze??? tylko caterina na posterunku???
Hej caterina!!!! Ja się dołączam z koktajlem owocowym domowej roboty:tak:PYCHAAAAAA:-)
Dzięki za odpowiedź w sprawie moich badań!!! tak myślałam, że to od tej infekcji:-(mam nadzieję, że po Nystatynie mi przejdzie i wyniki będą już lepsze.
Ale leniwy dzień...nic mi się nie chce...nawet się nie przebrałam jeszcze, snuję się po domku w pidżamie:szok: z rana było słońce, ale już churzyska naszły i pewnie znowu lunie:wściekła/y: leje już prawie 2 miesiące!!!!! zwariować można:wściekła/y:
zuznaka to już powinna wrócić z tych wczasów:confused: dziś mija 2 tygodnie, nie? dosyć tego dobrego Kochana!!!! wracamy...wracamy...
Miłej niedzieli dla wszystkich!!!

Dzien Dobry.
Nie mieszkam w Anglii a tak jakbym mieszkala. Pada, pada i pada. Mozna wpasc w melancholie.
Kasica - jak Twoja temperatura?
Dalej mnie meczy ten kaszel. Jedyny pozytyw ze (.)(.) nie bolą. Może jednak@ nie przylezie?

Mam małą listę filmów wartch zobaczenia: Połów szczęścia w Jemenie, Friends with Kids,Para na życie. Już wiem co będe robić w desczowe wieczory. Oczywiście z lampką czerwonego wina;-)

Cześć Kobietki,

Na połowie szczęścia byłam w kinie i jeszcze raz bym poszła....mega film:p)
U nas na razie nie pada, ale uwielbiam pory deszczowe...idealny czas na poczytanie ksiazki w fotelu z kubkiem dobrej herbaty lub zasypanie z muzyką kropel na oknie:)

Ja mam w następnym tygodniu usg i znowu strres:(

Dziś imieniny mojego męża - z tej okazji dostałam od Niego bukiet kwiatów:) Kochany.

Ale po tych fryzjerach musicie wygladać. Ja już nie mogę patrzeć na siwusy...coraz ich więcej...:( a jak pomyślę sobie że kolejne farbowanie w lutym/marcu to aż mnie skręca.

Pozdrawiam Was wszystkie :)

A co tu tak cicho :confused:
Dziewczyny hallo!!!
Ja właśnie niedawno podniosłam się z łóżka, jakiś strasznie śpiący dzionek dzisiaj miałam. Wcześniej zaliczyliśmy zakupy jedzeniowe i oczywiście obiadek.A dzisiejszy obiad był pyszny ale i pracochłonny-Żeberka orientalne-Pycha z ryżem.
Koniec niedzieli a jutro rano do pracy.

wpadłam tylko poczytać co tam u Was,
dziś dzień bez Cuda - ikea zaliczona, meble ostatecznie pozmieniane i wybrane
no i pytanie: która mi kupi fotel bujany z Agaty?:-D:tak:

reklama
Do góry