Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
albo ja coś zmyślam.. bo u mnie to też czasami gdzieś dzwony biją.. a że czasami nie wiem gdzie..
to już druga para kaloszy..aaaa!!! i najważniejsze.. nie denerwuj się tak.. proszę

co za lekarz....No i przy okazji pooglądaliśmy Dzidziolka
Ma już 3,5cm. Widać rączki, nóżki, pęcherz, zołądek, mózg...no cudo!!! mój M. gapił się w ekran i gapił, jak lekarz pokazywał obraz z 2D czyli takie normalne zdjecie, to mój M. kiwał tylko głowa, że widzi co gdzie jest.....Ale jak lekarz przełączył na program 3D...jak mały zaczął machać jedną rączką, druga drapał się po głowce, nóżkami wywijał i normalnie pozował do zdjęcia
to mojemu eMowi zaszkliły się oczka
:-) mnie nie...a on taki miękki
Lekarz sprawdzał jeszcze ta przezierność...czy jak to się nazywa...mówił, że to jeszcze za wcześnie, ale już widać, że jest szczelina i że raczej nie spodziewa się niczego złego...no ale to takie bardzo wstępne analizy. Czyli w skrócie..póki co...jest wszystko bardzo dobrze
Pytałam lekarza czy nie pójść sobie zrobić prywatnie badania krwi, bo angielski lekarz nic jeszcze nie zleca, może gdzies około 14-15 tygodnia, a ja czuję, że chyba coś mi zaczyna brakowac, bo mi pękają kąciki ust. Jak zażywałam witaminy dla ciężarnych było dobrze, jak tylko odstawiłam, to od razu zaczęły mi pękać. No i mój lekarz powiedział, że jak najbardziej iść na badanie, a nie czekać zanim angielski lekarz się tym zajmię. Od razu po wizycie pojchałam do polskiego labo...może dziś już będa wyniki, a jak nie to w poniedziałek. No i mam brać te witaminy, które wcześniej brałam, tylko co drugi dzień...chyba, że wyniki wyjda słabe, to codziennie.
Nie zamieszałam za bardzo???
a co to za fryzurkę sobie strzeliłaś? mnie nachodzi na ściecie włosów, ale takie radykalne...tylko przy moich nieukładających się włosach nie wiem czy to byłby dobry pomysł
aleksis eee chyba nie, jest jedna fasolka, ale za to jaki z niej żarłokKatiuszka, czy ten Twoj gin czasem nie przeoczyl drugiej fasolki? Cosik mi sie wydaje, ze tak bedzie![]()
Lekarz jak mnie tylko zobaczył, to od razu zaczął się śmiać, że widać, że apetyt dopisuje
a co tam...najwyżej przytyję 30 kg....jakoś się tym nie przejmuje
aleksis eee chyba nie, jest jedna fasolka, ale za to jaki z niej żarłokLekarz jak mnie tylko zobaczył, to od razu zaczął się śmiać, że widać, że apetyt dopisuje
a co tam...najwyżej przytyję 30 kg....jakoś się tym nie przejmuje
![]()
Moja mama po moim urodzeniu spaliła je , bo nie mogła na nie patrzeć-takie były te namioty wielkie. Ło matko, teraz już mam największe wśród koleżanek 

ja z kolei byłam dzisiaj w home&you i kupiłam piękne krwistoczerwone kieliszki do wina:-) z wyprzedaży, chociaż eMek twierdzi, że wino będzie tańsze niż jeden kieliszek
ale on jak to facet, nie zna się