reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kasica uffff kamień z serca.. to chyba kopniak z półobrotu od Kok.o tak zadziałał ;-):-)
Bzzzz dopijsz inkę?? ja se chyba zaraz zrobię latte z paczuszki.. i drożdżówę ze śliwą zjem.. a co tam.. i tak już poliki mam jak by mnie osa ugryzła.. więc co se będę załować...:dry::unsure: :-D

a ja też bym chetna była do pogłaskania wszystkich naszych ciężarnych brzuszków.. tzn brzuszków: Mumy, Alex___, Kok.o, Gatto, Katiuszki, Aaronki :tak: mało cos tych brzuchaczek.. Dziewczyny może jakieś fluidki by się przydały??? taką masą jakbyśmy nałapały może by się którejś coś trafiło??? coooo????

Bionda szalejesz??? napisz coś..

a.. ja od przyszłej środy też na urlopie jestem.. na karaiby się wybieram:-D;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam!!

Gatto
nie mam endometriozy, sprawdzałam; z medycznego punktu widzenia jest to zbyt duży wyrzut prostacyklin i prostaglandyn, czyli czegoś co hormonalnie z tempem błyskawicy przywołuje system do nowego cyklu z megapakiem doznań bólowych; taki urok niektórych:no:... i to jest tylko w momencie przyjścia @ - w dużo mniejszym wydaniu drugi dzień. w sumie jest na to jedno lekarstwo - zablokowanie owulacji a o to mi teraz nie chodzi:wściekła/y:.....:baffled:

aaronka
podziwiam za cierpliowść, ja bym się do tego w życiu nie nadawała:-) i mi się te afrykanki podobają...;-)

z medycznego punktu widzenia jest to zbyt duży wyrzut prostacyklin i prostaglandyn, czyli czegoś co hormonalnie z tempem błyskawicy przywołuje system do nowego cyklu z megapakiem doznań bólowych; taki urok niektórych:no:... i to jest tylko w momencie przyjścia @ - w dużo mniejszym wydaniu drugi dzień.

coooo??????

Moj brzuszek w sumie jeszcze plaski, ale poglaskac mozna:tak:

Tasza matkozcorka, co to jest???:szok:

Fluidki posylam >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Ja w niedziele mialam robiona biopsje tego guzka tarczycy, do przyjemnosci to nie nalezy:no:

hej babolce:-)
zuzankaaaaaaa niemów że te przepyszne borówki amer. wylądowały na podłodze! :szok: ..buuuuuuuuuuuuuuuu nosz.... :crazy:
kasica, no, siniak po skopie sie zagoi, ale Ty pamietaj: nastawiamy sie pozytywnie!! tak? ;-):-)
katiuszka całe szczescie, ze sobie w pore przypomniałas!:szok: inaczej to nie wiem, na kiedy te flegmatyczne Angole wyznaczyłyby Ci nastepny termin wizyty... na styczen pewnie;-) czekamy na relacje:-)
Tasza yyyyy matko, współczuje.. nie wiem co to jest to co masz, współczuje tych masakrycznych bóli @powym:sorry2: oj współczuje..:-(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~od Młodej dla wszystkich chętnych;-):-)
wczoraj po południu, jak sie położyłam, to zaczeła mi sie wiercic, juz czułam wyraźniej jak sie przekreca i obraca:-) (chyba na pewno to były ruchy;-)) , z pół godziny tak sie kokosiła:-D... dziwne troche uczucie, ale fajne!:-)

a! aaronka mnie tez sie te Afrykanki podobają;-).. hehe wszystkie mamy jakieś spaczone gusty! ;-):-D:-D
bzzzz Ani@k brzuchol pogłaskany :* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
wczoraj po południu, jak sie położyłam, to zaczeła mi sie wiercic, juz czułam wyraźniej jak sie przekreca i obraca:-) (chyba na pewno to były ruchy;-)) , z pół godziny tak sie kokosiła:-D... dziwne troche uczucie, ale fajne!:-)

Kok.o juuużżzz?????:szok: aaaaaaaale jaaaazda!!!!!!!!!!!!!!!!
a kiedy teraz masz wizytę podglądową (usg)??? teraz już się pewnie pokaże z tej najbardziej interesującej nas strony.. ciekawe czy Groszka zostanie Groszką czy może jednak wróci Jej status "Groszka" ;-)

noooo... chyba tak;-) to nie były kopniaki, tylko takie..hmmm.. czułam jak mi sie coś w środku tak delikatnie przemieszcza, przesuwa hehe :-)
usg dopiero 16 sierpnia ... po urlopie dopiero bedzie podgląd ;-)

no a dzisiaj stomatologa zaliczam... eeeee znaczy on zalicza moje zęby :-D

Ostatnia edycja:
reklama
a to nie będzie czasem usg połówkowe????
ja też mam urlop :-) do 17 sierpnia.. czyli cza na czatach siedzieć i pilnować realacji..
a mi umknęły połówkowe Mumy i Alex___ :szok:

a skoro 'przewracanki' są "takie hmm" to ciekawa jestem co powiesz o kopniaczkach :tak:

Kasica ja sobie przejżałam listę leków jakie łykasz.. jak na to wszystko reagujesz???? ja ostatnio 2 razy zauważyłam szybsze bicie serca w nocy.. tak prawie ze do utraty tchu..:dry:

Ostatnia edycja:
Do góry