reklama
Ani@k
Fanka BB :)
wyobraźcie sobie że jak jeszcze nie miałam możliwości nagrywania czatowałam na sobotnią listę przebojów i była jazda!!!!!!!!!!!!
a jak już miałam jamnika - często go trzeba było dawać do naprawy:-) trzaskałam guziczkami aż trzeszczało
często 'wylatywały'
a jak już miałam jamnika - często go trzeba było dawać do naprawy:-) trzaskałam guziczkami aż trzeszczało

kok.o
hehe ja mam zdjęcia z "Mikołajem". W zakładach pracy takie imprezy dla dzieci organizowali, paczki Mikołaj rozdawał,ale trza było jakiś wierszyk palnąć lub piosenke, potem na kolanko do pana przysiąśc i juz paczka była
Ani@k teraz dzieciaki to chyba dyskietki na oczy nie widziały, juz nie mowie o takiej 5,25 cala, a kasete to do muzeum chyba musza pójsc ogladac

Ani@k teraz dzieciaki to chyba dyskietki na oczy nie widziały, juz nie mowie o takiej 5,25 cala, a kasete to do muzeum chyba musza pójsc ogladac

Ostatnia edycja:
Ani@k
z Mikołajem też mam :-) miałam coś takiego (chyba superowego) na głowie, jakiś rodzaj pokahontasowego wianuszka.. pamiętam że po akcji 'zdjęcie' pożyczały to odemnie inne dziewczynki na imprezie.. ale byłam wtedy zła.. bałam się że mi to popsują
ale te mikołaje były straszne, nie??

ale te mikołaje były straszne, nie??
kok.o
hehe ten 'moj' Mikołaj każdą czesc zarostu miał z innej beczki, przyciemnione okulary i w ogóle, jakis cały sztukowany był. Niecierpiałam wychodzic po te paczki, bo strasznie niesmiała byłam i wstydziłam sie wierszyki mowic:-)
odpaliłam sobie teledysk Modern Talking... no i jak tu mozna było nie zakochać sie w tym Thomasie!!, te włosy bujne i to spojrzenie
"Ja ma ha!, ja ma sol! "
odpaliłam sobie teledysk Modern Talking... no i jak tu mozna było nie zakochać sie w tym Thomasie!!, te włosy bujne i to spojrzenie

Ostatnia edycja:
Ani@k
ja zazwyczaj miała piąstki pozaciskane na takich zdjęciach.. przy takim buszmenie - mikołaju
noooo ja zawsze bardziej lubiłam chłopców z ciemnymi włosami..ale czy to zasługa Thomasa??? nie wiem;-)
dziewczynki, lece po gruszki, szpinak i imbir.. robię dziś cannelloni ze szpinakiem i ciacho polecane przez Aaronkę.. zobaczymy co z tego wyjdzie;-) aaa i chyba suszone pomidory w zalewie kupię..i dam do szpinaku i do cannelloni... chyba będzie dobre, co???

noooo ja zawsze bardziej lubiłam chłopców z ciemnymi włosami..ale czy to zasługa Thomasa??? nie wiem;-)
dziewczynki, lece po gruszki, szpinak i imbir.. robię dziś cannelloni ze szpinakiem i ciacho polecane przez Aaronkę.. zobaczymy co z tego wyjdzie;-) aaa i chyba suszone pomidory w zalewie kupię..i dam do szpinaku i do cannelloni... chyba będzie dobre, co???
Ostatnia edycja:
połówkowe już miałaś???? nie za wcześnie????
Ani@k pomyliło mi się, chodziło mi o 11 tygodnia, bystrzaku
reklama
mam takie pytanie jeszcze odnośnie "żołnierzyków"....tak jak pisałam dr.przepisał leki,przez 7 dni ma Adam je brac a potem posiew zrobic,posiew zrobi 27 sierpnia, czyli leki zacznie brac 20 sierpnia.A teraz ma brac Urosept.Ale czy oprócz tego uroseptu moze tez brac witaminy???W domu ma Salfazin,folik,wit.C.Moze to brac???czy tylko ten urosept????dr.o witaminach nic nie wspominał,ale rzeciez one nie zaszkodza no nie???!!Byłam w tesco....wyobrazacie sobie ze nie było orzechów brazylijskich!!!!!!!!!!!!!!!!!
było pusto!!!!!W sobote pojade raz jeszcze.Kupiłam pestki dyni,bo czytałam,ze tez dobrze wyływaja na plemniki...Adas zaraz wróci z pracy,i zamierzamy wieczór filmowy sobie zrobić