Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gatto Cześć miło zobaczyć znajomy nick widzę, że jest tu całkiem sporo przyszłych pierwiastek po 30 :-)
Ani@k halo miałaś być :-)
Poziomecz_ka a ile masz wiosen? Gatto szkoda ,że tylko jednej osobie wysłałaś fluidki Nam też by się przydało:--
-(
masakra.. no w sumie tylko w jednej aptece którą mam po drodze z pracy.. będę musiała chyba spacerek po aptekach zrobić.. choć czy ja tak naprawdę potrzebuję kolejne tabsy???? no i skoro po ziołach jakiś glut czasami się pokazuje czy warto pić jeszcze wiesiołka????
;-)
i tak zwanego "nie chce mi się zmęczona/ny jestem" no i dobrze bo po tylu latach to już mi się nie chce ! ohhh ! jakiś kiepski ten miesiąc....
bo od wakacji nie mierzę ani nie biorę ,żadnych specyfików na owu itp. dałam luz .....mam nadzieję,że to luz...a może nie bierz na razie wiesiołka? skończ bromka a później wiesiołek?
Wiesiolka se zapodasz jak przerwiesz ziolka
Nawet podwójne...hihiiihihii Tzn już nie wiem czy wysyłać, bo się zagubiłam jakie tutaj są prawa, fluidki czy inne cuda, choroba...

widać????????????????????????