reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Gatto Cześć miło zobaczyć znajomy nick widzę, że jest tu całkiem sporo przyszłych pierwiastek po 30 :-)

wszedzie mnie pelno!

Ani@k halo miałaś być :-)
Poziomecz_ka a ile masz wiosen? Gatto szkoda ,że tylko jednej osobie wysłałaś fluidki Nam też by się przydało:-:)-:)-(

juz sie poprawiam, sorki, ja po prostu nie mam tego przycisku i musze zastapic innym, ale dziala tak samo!!!!

Wiec dla wszystkich staraczek nowy zapas fluidkow od Gattina, niech bierze kto chce:happy:
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

w tym cyklu powiedziałam kategoryczne NIE dla mierzenia.. nie interesował mnie spadek przedowulacyjny, skok poowulacyjny, kiedy się faza lutealna zaczęła, myślę tylko coby ze 3-4 dni pod koniec zacząć mierzyć aby wiedzieć kiedy ma @ przyleźć.. aby bez niespodzianek było..

no i się zastanawiam jaki obrać kierunek w nowym cyklu.. to już będzie 3 z ziołami, myślę coby se wiesiołka nie fundnąć... mam nadzieję że dobrze smakuje.. no i nie wiem czy taki w syropie też się liczy, bo tylko taki widziałam w szczecińskich aptekach:baffled: masakra.. no w sumie tylko w jednej aptece którą mam po drodze z pracy.. będę musiała chyba spacerek po aptekach zrobić.. choć czy ja tak naprawdę potrzebuję kolejne tabsy???? no i skoro po ziołach jakiś glut czasami się pokazuje czy warto pić jeszcze wiesiołka????:baffled:

hełp mi!!!!!

oj Gatto <nonono> :angry: ;-)

ja złapię kilka ,ale w tym miesiącu to i tak nici bo jakoś nas dni płodne uciekły w natłoku pracy , obowiązków dnia codziennego :baffled: i tak zwanego "nie chce mi się zmęczona/ny jestem" no i dobrze bo po tylu latach to już mi się nie chce ! ohhh ! jakiś kiepski ten miesiąc....
Ani@k gdzie uciekłaś? o jesteś już :-)

ja w tym miesiącu żadnych ziółek ani tabsów chyba,że na odchudzanie :-D bo od wakacji nie mierzę ani nie biorę ,żadnych specyfików na owu itp. dałam luz .....mam nadzieję,że to luz...a może nie bierz na razie wiesiołka? skończ bromka a później wiesiołek?

bionda???może klikniesz?

Ostatnia edycja:
Zuzanka obiecuje poprawic sie na przyszlosc i ede wysylac czesciej!

Ani@k a czy ty przypadkiem musisz przyjmowac jakies specjalne pozycje "po" zeby plemniczki sobie lepiej dotarly?? tak z ciekawosci pytam jak ugrysc ta dwurozna...Daj se siana z wiesiolkiem w tym cyklu, chystaj eMa co 2 dni i tyle:tak:Wiesiolka se zapodasz jak przerwiesz ziolka:tak:

:) hej kochane wreszcie mam komp bo zawalony pokój miałam bo odświeżałam pokoik i wiadomo bałagan wszędzie
w sobotę i w niedzielę się wybawiłam na weselu u kuzyna:):)

dobra Ani@k uciekam mój M mnie woła :happy::rofl2: ściskam Cię kochana :**** i tulę pamiętaj jakby co to wal !
Gatto no ja myślę :tak:;-)
lopop no to miałaś weekend weselny :-) napisz coś więcej doczytam jutro ;*

miłej nocki kochane!

Zuzanka a to już ktoś Ci wysyłał fluidki?

Ani@k hehehgeheheh, już wysyłam Stara! :-D Nawet podwójne...hihiiihihii Tzn już nie wiem czy wysyłać, bo się zagubiłam jakie tutaj są prawa, fluidki czy inne cuda, choroba...:baffled:

Co do wiesiołka, to warto. Zawsze glut jest bardziej przyjazny, a i na cerę pomoże.

reklama
Ani@k zuzanka to dla Was fluidki: nawet pomiziam ekran brzuchem hehehehehehehhehehe:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D widać????????????????????????

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ale Wy też musicie wtedy pomiziać brzuchem ekran...:-D

Do góry