Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ani@k dobrze, że tylko na alkohol, bo mnie odgonił ochotę na sexowanie![]()
Ani@k mi ziókłka i Castagnus-chyba
wyregulowały tempke w tamtym cyklu, zobaczymy jak bedzie w tym. A i gluta miałam książkowego jak nigdy![]()

oprócz zdjęc proponuje zrobić testy rozciągliwości. Zrobimy potem ranking komu dłuższy sie naciągnie ;-)

.
No, tyle ciocia dobra rada. Oszczędzicie sobie łażenia i wk..wiania sie, ze w tych sklepach to nic nie ma ;-)
ale kurcze...jak tu nie stresowac sie??!!!!
czy któras z Was ma cudowny przepis na to??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)chetnie skorzystam........Dzwoniłam dzis do labor.w pn.mój męzus idzie zbadac "żołnierzki"pod katem bakteri ma zrobic badanie........bierze cały czas UROSEPT i od poniedziałku 2 razy dziennie antybiotyk,do niedzieli......ojojoj....i juz mysle co tam bedzie....
jak masa kobiet w poczekalni z badaniem krzywej cukrowej
i trudno mi spasować cokolwiek..a jak już mam sukienkę która jest niby dobra i jako tako brzuch ukrywa (.)(.) się nie mieszczą
no chyba że najdłuuuuuższego gluta wychoduję:-)
Możesz glua ciągnąć np. od kibelka do szafki w przedpokoju lub do drzwi wejściowych ;-)

Zastanawiam sie, dla kogo oni te sukienki szyją?? dla desek! Z tunikami to samo jest najczesciej, jak sa fajne, to najczesciej odcięcie zamiast pod biustem to jest w jego połowie. Albo (.)(.) sie nie mieszczą i połowa wyłazi.