Cześć Dziewczynki,
My leżymy głównie a jak już coś trzeba zrobić to po parę minut na nogach i z powrotem na leżankę, kurczę masakrycznie mi brzuch twardnieje i strasznie mnie mój Synek maltretuje bo się pewnie nie obrócił cały czas. Jak przyładuje nogami w dół to myślę, że mi ta noga wyjdzie między moimi nogami - mniej więcej takie to odczucie

We wtorek mam wizytę u mojego gina , potem pewnie znowu ktg w tym tygodniu i usg. DOstałam przyspieszenia w zakupach przez net, właśnie proszek zamawiam dzidziusiowy - muszę już wszystko wyprać, ktoś to wyprasuje

i pakuję się bo naprawdę myślę, że będziemy razem wcześniej. W środę zaczynamy 32 tydzień, chciałabym dociągnąć chociaż do 36go..
Jeszcze nie ustaliłam co z tokso w szpitalu, czy w końcu mają mu pobierać krew i trzeba ją zawieźć do zakaźnego, czy dopiero po dwóch tygodniach jechać z Olkiem do zakaźnego. Coś tam wiem ale nie do końca i zaczynam się denerwować.
Aleksis - no bo najfajniejsze takie babskie picie jest:-) Ja jeszcze przed Julką jak się spotykałam z kumpelami to zawsze nie mogłyśmy się nadziwić dlaczego ZAWSZE nam zabraknie i musimy zasuwać w nocy w stanie wiadomo jakim po więcej

Ale wesoło było wtedy
tere fere - jeszcze co do lekarzy , nie chcę Ci się mądrować i wcinać za bardzo ale czytałaś opinie o pani dr na znanym lekarzu ?? Ja niestety mam koleżankę, która też mogłaby taką opinię o niej napisać.
Ja chodziłam w pierwszej ciązy na początku do Lipeckiej-Kidawskiej i jak wylądowałam w Madurowiczu i zobaczyłam co tam się dzieje i o co chodzi to się wypisałam na żądanie.
Vinga - czekamy na film lub chociaż zdjęcia Maluszka :-)
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i mamuśki

Buziaki
Ale teraz to już inny szpital jest z tego co słyszałam.
Tylko bądź czujna bo lekarz, który odbierze Twój poród to ktoś najważniejszy na świecie.

Ja też absolutnie nie polecam Ci mojego ;-) Trzeba znać go z 15 lat jak ja - ma specyficzne- dla niektórych niedopuszczalnie chamskie

poczucie humoru ale jednocześnie tnie i zszywa tak , że nic nie widać

i ZAWSZE jest dla pacjentek - nieważne czy prywatnie czy nfzowo się leczą.
kasica - miałaś chwilę szczerości w nocy

Cieszę się, że się dobrze bawiłaś:-)