Muma
Fanka BB :)
aaronka -drzwi otwarte na porodówce, dobre, dobre - powinni pokazać Wam też jakiś poród ;-) A żadna się nie darła akurat ??

Chodź , zwiedzaj dopóki brzuch masz mały i siły dość.
Ja niby 'tylko' 10 kg na plusie ale przez to jego ułożenie to w ogóle już łazić nie mogę..
Ani@k -ja też nie przepadam za zapachem i smakiem imbiru
To specyficzna przyprawa i musi człowiekowi przypasować. A ten wykres Twój to co tam się dzieje ? kiedy teraz testujemy ??:-)
katiuszka - pewnie, że jeszcze się denerwujesz ale będzie dobrze
Dzidzia nie ma żadnego zespołu i serduszko też na pewno ma zdrowe. Pamiętasz - Olek (wtedy jeszcze Fasol) miał tachykardię i w związku z tym ten zespół Patau. A to wszystko g.. prawda.
Jeszcze trochę wytrzymaj , już nie czytaj za dużo w necie albo jeśli masz czytać to szukaj pozytywnych zakończeń.
Ja szukałam (bo już przestałam): 'mam tokso a dziecko urodziło się zdrowe'. I powycinałam sobie kawałki tych postów ludzi, wkleiłam w jednego Worda i jak mnie najdą wątpliwości to sobie czytam. Pomaga
A gaciochy na ogrodzeniu to niezły numer. Babcia poznała ??
kok.o- daj znać jutro jak dywan ;-)

Ja niby 'tylko' 10 kg na plusie ale przez to jego ułożenie to w ogóle już łazić nie mogę..
Ani@k -ja też nie przepadam za zapachem i smakiem imbiru

katiuszka - pewnie, że jeszcze się denerwujesz ale będzie dobrze

Jeszcze trochę wytrzymaj , już nie czytaj za dużo w necie albo jeśli masz czytać to szukaj pozytywnych zakończeń.
Ja szukałam (bo już przestałam): 'mam tokso a dziecko urodziło się zdrowe'. I powycinałam sobie kawałki tych postów ludzi, wkleiłam w jednego Worda i jak mnie najdą wątpliwości to sobie czytam. Pomaga

A gaciochy na ogrodzeniu to niezły numer. Babcia poznała ??

kok.o- daj znać jutro jak dywan ;-)