reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

aaronka -drzwi otwarte na porodówce, dobre, dobre - powinni pokazać Wam też jakiś poród ;-) A żadna się nie darła akurat ??:szok::-p:-D Chodź , zwiedzaj dopóki brzuch masz mały i siły dość.
Ja niby 'tylko' 10 kg na plusie ale przez to jego ułożenie to w ogóle już łazić nie mogę..
Ani@k -ja też nie przepadam za zapachem i smakiem imbiru :tak: To specyficzna przyprawa i musi człowiekowi przypasować. A ten wykres Twój to co tam się dzieje ? kiedy teraz testujemy ??:-)
katiuszka - pewnie, że jeszcze się denerwujesz ale będzie dobrze :tak: Dzidzia nie ma żadnego zespołu i serduszko też na pewno ma zdrowe. Pamiętasz - Olek (wtedy jeszcze Fasol) miał tachykardię i w związku z tym ten zespół Patau. A to wszystko g.. prawda.
Jeszcze trochę wytrzymaj , już nie czytaj za dużo w necie albo jeśli masz czytać to szukaj pozytywnych zakończeń.
Ja szukałam (bo już przestałam): 'mam tokso a dziecko urodziło się zdrowe'. I powycinałam sobie kawałki tych postów ludzi, wkleiłam w jednego Worda i jak mnie najdą wątpliwości to sobie czytam. Pomaga:tak:

A gaciochy na ogrodzeniu to niezły numer. Babcia poznała ??:-D

kok.o- daj znać jutro jak dywan ;-)

reklama
Ani@k widzisz wszystko jest mozliwe :)))
Wiaderko????? boszeeee...

Aaronka nie robilam, bo wlaczenie u mnie piekarnika podwyzszalo temperature dwukrotnie, a nie chcialam zejsc z tego swiata przedwczesnie:-)

Muma jak mam coś takiego w wordzie o macicy dwuroznej.. czytam 'do poduszki';-) a testowanie??? eee czekam na @ - przyjdzie za góra 4-5 dni..

ale za to bardziej przyswajalna stała się dla mnie gałka muszkatołowa zwłaszcza w zestawieniu ze szpinakiem i białym serem:eek:

oj muma...staram się nie wariować, ale wiesz jak to jest...nic juz nie mogę, tylko czekać...A to co poczytałam, to są same dobre zakończenia, ale to co dzieciątko musi przejść...ehhh nawet mi się pisać nie chce...Oby było dobrze!!!!
a babcia spodnie poznała...niestety;-) no ale ja się przeciez nie przyznałam...wysłałam moją małą kuzynkę, żeby mi te spodnie zdjęła, bo się bałam, że mnie ktoś zobaczy. I byłby wstyd na całe miasto:-)

Muma jak mam coś takiego w wordzie o macicy dwuroznej.. czytam 'do poduszki';-) a testowanie??? eee czekam na @ - przyjdzie za góra 4-5 dni..

ale za to bardziej przyswajalna stała się dla mnie gałka muszkatołowa zwłaszcza w zestawieniu ze szpinakiem i białym serem:eek:
ani@k dobrze, że o tym piszesz. Przez te zmartwienia na śmierć zapomniałam:sorry2: Jak czytałam to forum ginekologiczne o przezierności karkowej i amnio...to była tam dziewczyna z dwurożną macicą. Była w ciąży, złe wyszły wyniki Pappa i musiała robić amnio. Oczywiście po wszystko było dobrze, urodziła zdrowe dzieciątko. Tak więc głowa do góry!!!! i Tobie się uda!!!!!!:tak:

Katiuszka służba zdrowia w anglii chyba rzeczywiście inaczej funkcjonuje.. ja np. będąc w ciąży miałam robione tylko usg genetyczne, wszystkie parametry były w porządku więc nie musiałam robić testów pappa i innych..:sorry2: lekarz tylko pytał kiedy 35 lat kończę bo wtedy to już chyba z zasady robią.. Ty w Polsce pewnie nie robiłabyś żadnych testów..

Muma :****

Katiuszka służba zdrowia w anglii chyba rzeczywiście inaczej funkcjonuje.. ja np. będąc w ciąży miałam robione tylko usg genetyczne, wszystkie parametry były w porządku więc nie musiałam robić testów pappa i innych..:sorry2: lekarz tylko pytał kiedy 35 lat kończę bo wtedy to już chyba z zasady robią.. Ty w Polsce pewnie nie robiłabyś żadnych testów..

Muma :****
tak, masz rację, zupełnie inaczej to wygląda tutaj. Pewnie będąc w Polsce nie robiłabym tych badań...chyba, że bym się naczytała i poszła prywatnie...A tutaj oferują je bezwzględu na wiek. W Polsce chyba po 35 roku życia, tak? chociaż jak czytałam tamto forum, to aż zgroza....ile młodziutkich dziewczyn, takich między 17-25 rodziło chore dzieci...Dlatego tutaj robią je nie patrząc na wiek...z jednej strony to dobrze...a z drugiej, czasem ile niepotrzebnego strachu i nerwów... Aaaa już sama nie wiem co lepsze...

Zmykam dziewczynki, do jutra!!!!:-)

reklama
cześć i czołem

Lopop jak to weny brak??? napisz który masz dc i zacznij mierzyć temp. wena wróci:tak:

hehe mój suwaczek też zasuwa..:baffled:

Do góry