w raju to mieszkala ta dziewczyna z Brazylii (nie pamietam nicka)Caterina Gatto w raju mieszka, tam wszyscy mają takie podejście do życia;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w raju to mieszkala ta dziewczyna z Brazylii (nie pamietam nicka)Caterina Gatto w raju mieszka, tam wszyscy mają takie podejście do życia;-)
Ani@k na pewno to była porodówka???hahaha
Uwierz ja żadnego wiadra nie widziałam, no chyba, że wcześniej położna schowała do szafy![]()
Ani@k no serca nie masz!!!;-) hmmmm.. a jaki płyn trzeba do tesciowej wlać? czy moze na proszek działa??:-)
mnie koperek nie chce dziad rosnac, a co dopiero pomaranczeGatto sama pędzi te pomarańcze, z sadu do kuchni, bacikiem![]()