reklama
katiuszka79
Fanka BB :)
dokładnie tere fere...mam znajomą w Warszawie, teraz juz jest panią magister w szkole, ale za czasów studenckich, tak właśnie dorabiała z kolezankami występując w tego typu programach. Mówiła mi stawki, ale gdzie ja bym tam zapamiętała...;-)Każdy ogląda co lubi, jego sprawa...ja np. oglądam M jak miłość
klnę przez cały odcinek, co z głupoty, co za beznadziejni "aktorzy"...ale i tak oglądam;-)
A co do zdjeć w 3d lub filmu...zastanwialiśmy się kiedyś tam nad tym, wtedy chciałam taki filmik, ale w obecnej sytuacji poczekam na to nieszczęsne echo serca...zdjęcie w 3d już mamy, chyba z 10 tygodnia. Super wszystko widać
moja mama, babcia, ciotka pierwszy raz widziały takie "cudo", były w szoku dosłownie. Fajna rzecz...
Dziewczyny, która w najbliższym czasie testuje??? mierzycie tempki? nic nie widzę, żeby coś sie Wam zmieniało na wykresach...chyba, że przeoczyłam...to bardzo przepraszam

A co do zdjeć w 3d lub filmu...zastanwialiśmy się kiedyś tam nad tym, wtedy chciałam taki filmik, ale w obecnej sytuacji poczekam na to nieszczęsne echo serca...zdjęcie w 3d już mamy, chyba z 10 tygodnia. Super wszystko widać

Dziewczyny, która w najbliższym czasie testuje??? mierzycie tempki? nic nie widzę, żeby coś sie Wam zmieniało na wykresach...chyba, że przeoczyłam...to bardzo przepraszam

Aleksis1
Hej,
czytam tak i sobie mysle, ze my chyba za bardo swiadome jestesmy jakiego rodzaju komplikacje moga sie pojawic w ciazy i sie zamartwiamy. Oczywiscie z drugiej strony pewnie lepiej wiedziec co sie dzieje
Nasze Mamuski- trzymam za Was kciuki i za udane wizyty u gina
Przyznam sie sama, ze juz sie zamartwiam pierwsza wizyty w klinice, bo sie boje, ze badania wyjda zle....
czytam tak i sobie mysle, ze my chyba za bardo swiadome jestesmy jakiego rodzaju komplikacje moga sie pojawic w ciazy i sie zamartwiamy. Oczywiscie z drugiej strony pewnie lepiej wiedziec co sie dzieje
Nasze Mamuski- trzymam za Was kciuki i za udane wizyty u gina
Przyznam sie sama, ze juz sie zamartwiam pierwsza wizyty w klinice, bo sie boje, ze badania wyjda zle....
Ani@k
witam się wieczornie..
ja tylko na moment bo mi się zioło parzy i zaraz będę żłopać.. chciałam się odnieść do pewnej rzeczy..
zobaczcie człowiek cały czas się uczy!
ja myślałam że do robienia dzieci wystarczy tylko i wyłącznie facet a tu proszę, kamień też się nada;-) :-)
(ja osobiście bałabym się siadać na kamień - można wilka dostać;-))
Aleksis nie zakładaj ze wszystko będzie źle, przecież nie o to chodzi
najpierw porób badania - martwić się bedziesz jak zajdzie taka potrzeba
Katiuszka nikt nie mierzy bo się nikomu nie chce, takie lenistwo sierpniowe:-) ;-)
a rzeczywiście niewaidomo kto kiedy testuje, Dziewuchy listę cza zrobić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niech każda określi mniej więcej dzień spodziewanej @ - zrobimy ranking małpiszonów:-)
z tego co zaałapałam jutro wizytują się i Muma i Gatto.. Muma mniej ale Gatto jak to ona mówi 'sra' pewnie po gaciach - dziewuchy za jutrzejsze wizyty kciuki przeogromne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
jutro z rana zrobimy akcję kciukową
w srodę Tere Fere a w piątek Kok.o.. muszę se terminarz załozyć bo się gubić zaczynam
ok spadam po zielicho
słodkich snów dla wszystkich!!!!!
ja tylko na moment bo mi się zioło parzy i zaraz będę żłopać.. chciałam się odnieść do pewnej rzeczy..
zobaczcie człowiek cały czas się uczy!
ja myślałam że do robienia dzieci wystarczy tylko i wyłącznie facet a tu proszę, kamień też się nada;-) :-)
(ja osobiście bałabym się siadać na kamień - można wilka dostać;-))
Aleksis nie zakładaj ze wszystko będzie źle, przecież nie o to chodzi

Katiuszka nikt nie mierzy bo się nikomu nie chce, takie lenistwo sierpniowe:-) ;-)
a rzeczywiście niewaidomo kto kiedy testuje, Dziewuchy listę cza zrobić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niech każda określi mniej więcej dzień spodziewanej @ - zrobimy ranking małpiszonów:-)
z tego co zaałapałam jutro wizytują się i Muma i Gatto.. Muma mniej ale Gatto jak to ona mówi 'sra' pewnie po gaciach - dziewuchy za jutrzejsze wizyty kciuki przeogromne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
jutro z rana zrobimy akcję kciukową

w srodę Tere Fere a w piątek Kok.o.. muszę se terminarz załozyć bo się gubić zaczynam

ok spadam po zielicho
słodkich snów dla wszystkich!!!!!
Ani@k
Tere Fere ziolo nr 3 Ojca Sroki, terminarz - bo się zapomniam, kamień i wilk - tą parę znam od najmłodszych lat, zawsze mi mówiono ze mam nie siadać i tak oprócz tabliczki mnożenia to jedyna rzecz którą pamiętam:-) choć w sumie jak bym się dobrze zastanowiła więcej rzeczy by się nazbierało
ok ja już spaadam,
paaa

ok ja już spaadam,
paaa
Ani@k
heej
no to dziewczynki za nasze Panie ktore dziś idą na wizytę - aby Maluszkom i ich Mamom miło dziś zleciał dzień - ogłaszam akcję kciukową:-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
no to dziewczynki za nasze Panie ktore dziś idą na wizytę - aby Maluszkom i ich Mamom miło dziś zleciał dzień - ogłaszam akcję kciukową:-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
reklama
katiuszka79
kciuki za wizytujące:-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&