Dziewczynki kochane tak ja mam juz "prawie" sraczke......dzis to genetyczne z pappa, bo oni nam tu w pakiecie daja (chyba zebysmy sie wiecej denerwowaly). Ale slyszalam opinie ginka co wykonuje NT i sa baaardzo dobre, wiec postanowilam, ze bede bazowac tylko na jego usg i opisie. Oby wszystko bylo dobrze.
reklama
Cześć Dziewczyny,
oczywiście kciuki trzymamy za wszystkie Mamy, Staraczki i Nieokreślone
U mnie, zimno 5 stopni w nocy, na szczęście mąż przyrządził naturalną witaminę C czyli sok z miodu i całej cytryny (oczywiście wypiłam jednym duszkiem, bo nie dałabym rady na raty) i grzał jak kaloryferek
A ja wciąż czekam na pensje...Zamówiłam sobie w łodźkim sklepie koszulkę nocną i piżamki i nawet namierzyłam jakiś sklep z ubrankami dla niemowlaków, a tu kasy ciągle brak
wrrrr.....
Lecę na śniadanie.
Całuję
oczywiście kciuki trzymamy za wszystkie Mamy, Staraczki i Nieokreślone
U mnie, zimno 5 stopni w nocy, na szczęście mąż przyrządził naturalną witaminę C czyli sok z miodu i całej cytryny (oczywiście wypiłam jednym duszkiem, bo nie dałabym rady na raty) i grzał jak kaloryferek
A ja wciąż czekam na pensje...Zamówiłam sobie w łodźkim sklepie koszulkę nocną i piżamki i nawet namierzyłam jakiś sklep z ubrankami dla niemowlaków, a tu kasy ciągle brak
wrrrr.....
Lecę na śniadanie.
Całuję
reklama