reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej dziewczynki, dzieki za kciuki!!
jestem juz po wizycie i wszystko w normie:tak:maly skakal jak nie wiem, NT wyszlo 1.9, a wynik pappa testu bedzie dopiero za tydzien. Oczywiscie mam jakiegos malenkiego miesniaka macicy, ale powiedzial mi ten lekarz, ze jest niegrozny. Nic, nalezy go w kazdym razie obserwowac....Juz jestem zmeczona tymi ciaglymi guzkami, torbielami czy miesniakami!!

To dobra wiadomosc. A tym miesniakiem ginek sie juz zajmie:)

reklama
kasica to jest prywatna przychodnia czy klinika gdzie dzwoniłaś? bo jak tak, to nie ma się co dziwić, że pani polecała innego lekarza, skoro tamtego nie ma. A kiedy ten drugi wraca? mieliście przjść na konkretny termin? bo jak masz termin, np. kończą się tabletki dla Adama, to pewnie trzeba będzie pójść do tego drugiego, a jezeli nie ma takiej konieczności to ja bym poczekała. No ale to juz pisałam...;-)
Dziewczyny chwilowo niezaciążone...wyście się poobrażały na nas??? rzadko zaglądacie... ani@k udziela się jak zwykle, ale zuzanka...bzzzz...jakoś tak od wielkiego dzwonu....Wiem, że ja tez ostatnio miałam spore nieobecności, ale chyba rozumiecie dlaczego...Nie chciałabym, żebyście odeszły przez nasze gadanie o wózkach i ciuszkach. Myślę, że co chciałyśmy wiedzieć na te tematy to juz popytałyśmy. Teraz pewnie zostanie informowanie o kolejnych wizytach i badaniach. Odezwijcie się choć jednym słowem, że żyjecie:tak::-)

Gdziezby tam sie poobrazaly. Ja tkwie na posterunku i pisze od czasu do czasu:-)
Wizyta jest w klinice na 11 rano w poniedzialek a potem musze wracac do pracy. Martwie sie, ze mi nie zaproponuja inseminacji, bo podobno wykonuje sie ja do 35 roku zycia. Ja wolalabym tak najpierw sprobowac...
juz sie nakrecam, jak stara wariatka

Hej, dzieki za kciuki ale wracamy wlasnie do domu po torbe i jedziemy na izbe przyjec...
Musza nas przejrzec dokladnie, brzuch twardy, Olek sie szarpie nerwowo, szyjka niby trzyma ale wszystko nisko.. Pewnie dotre tam poznym wieczorkiem to dam Wam znac w nocy lub rano.Buziaki.

katiuszka,to klinkia prywatna...Adam maił się zgłosic jak posiew zrobi na bakterie,posiew jutro bedzie robic...ten u którego bylismy przyjmuje tylko w poniedziałki,ale ta pani wczoraj powiedział,ze jeszcze nie dał rozpiski na kolejne poniedziałki tzn,w jakich godzinach przyjmowac bedzie...mam zadzwonic pod koniec tygodnia i sie dowiedziec,lub w poniedziałek...jak dlaej nic nie bedzie wiadomo to pojde do tego o którym mi mówiła....

Hej, dzieki za kciuki ale wracamy wlasnie do domu po torbe i jedziemy na izbe przyjec...
Musza nas przejrzec dokladnie, brzuch twardy, Olek sie szarpie nerwowo, szyjka niby trzyma ale wszystko nisko.. Pewnie dotre tam poznym wieczorkiem to dam Wam znac w nocy lub rano.Buziaki.

Muma wierze, ze bedzie dobrze. Dostaniecie kroplowke i za pare dni bedziecie w domu. Sciskam mocno

Najserdeczniejsze zyczenia imieninowe dla Zuzanki

uff troche zabiegany dzien miałam:sorry2:
Muma &&&&&&&&& niech Was tam przebadają, najwazniejsze,ze pod dobra opieka bedziecie:tak: Buziaki dla Was i trzymajcie ise razem jeszcze kilka tygodni:tak:
Gatto super wiesci!:-) testem jak mowiły dziewczyny, nie przejmuj sie, Gattino bedzie zdrowiutkA;-):-)

Ani@k hmmm kiecka taka se, wyglądałam, powiedzmy,znośnie, fotki niet ;-):-)

Zuzanka wszystkiego naj naj, imieninowe buziaki i uściski!!!! :-):-) (cholercia, gapy jestesmy:sorry2:)

Muma trzymajcie się!!! dobrze, że Was będa mieli na oku, Ty sobie trochę odpoczniesz od tych zmartwień, poleż, relaksuj się (ile dasz rady w tej sytuacji) Oluś niech posiedzi jeszcze parę tygodni. Trzymam kciuki za Was&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Jak będziesz miała możliwość, to zdawaj relację co i jak:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry