dzień dobry Babeczki!
o!!! PIERWSZA JESTEM????
Muma bardzo się cieszę, że już jest ok!!!! Masz rację, Ty, dzieci i eM jesteście najważniejsi!!! Nie możesz zbawić całego świata i uszczęsliwić wszystkich dookoła. Robiłaś i i robisz co w Twojej mocy, żeby było dobrze, ale widzisz jakim kosztem? Musisz trochę odpuścić, bo odbija się to na Tobie i Olku. Dobrze, że z dziadkami tez opanowana sytuacja, no a w razie jakiś komplikacji,niestety...moją też syna, niech on się trochę zajmie. Trzymam kciuki, żeby wszystko szło w dobrym kierunku!!!!! A Wy odpoczywajcie i niczym się nie martwcie!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
tere fere a co to za wizytę masz dzisiaj, że tak sie boisz? chyba na test Pappa za wczesnie...???

Co by to nie było, trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&& będzie dobrze!!!!!!!
A ja od rana wydzwaniam do swojego szpitala. Wczoraj coś mnie tknęło i poszłam osobiście do swojej przychodni i pytam jeszcze raz pani czy aby nie mam się do nich zgłosić na wizytę do położnej, bo już mi się kończy 16 tydzień. A ona mi mówi, że u niech dopiero po 26 tyg, a teraz to do swojego szpitala jeszcze!!!!!!!!!!!!!! To samo mi powiedziała mi w piatek przez telefon, ale już o szpitalu nie dodała!!!!!!!!!!! Spróbuję się czegoś dowiedzieć w szpitalu, ale coś czuję, że może mi przeleciec ta wizyta

zwariować można!!!!
Na ostatnim usg polożna kazała w 16 tygodniu iść do przychodni, w przychodni, że do szpitala...a ty bądź mądra i ciekawe gdzie mam się zgłosić????