Aleksis1
Fanka BB :)
obecnie czekam na @18dc
a moja tempka jakaś dziwna
hm ... a reszta o mnie nie pamięta już i mnie zapomniałyście![]()
Przylaczam sie do opini Katiuszki.Pani Lopop sie jakos slabiutko udziela. Pamietamy przeciez
Trzymam kciuki za II
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
obecnie czekam na @18dc
a moja tempka jakaś dziwna
hm ... a reszta o mnie nie pamięta już i mnie zapomniałyście![]()
Co by to nie było, trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&& będzie dobrze!!!!!!!
zwariować można!!!!
juz ci napisalam.Fenk ju wery mocz :-) odpowiedz mi z tymi górami bo mnie mierzi![]()

Nic się nie martw!!!! będzie dobrze...będzie dobrze...będzie dobrze!!!!!! a ten test to przekleństwo...ale z drugiej strony nie robić i nie wiedzeć...Katiuszka No mam USG genet, test mam 11 września. Już mam rozstrój żołądka i sraczkę. Fenks.
powiem, że już sama nie wiem...chyba jednak robić, ale mieć świadomość, że to jest TYLKO statystyka i w razie niedobrych wyników nie wpadać w czarną rozpacz. Dawaj znać zaraz jak wrócisz!!! o której masz tą wizytę?
W mojej karcie pisze, że to jest rutynowe badanie krwi i ciśnienie, to jak to opuszczę to może nic się nie stanie??? ehhhhh.....

dzięki, postaram się nie stresować, ale chyba tylko tak mówię, każda z nas pewnie tak to przeżywa, tylko w rodzinie mojego małża była choroba genet. i może dlatego się tak stresuje.
a o echu sreca to nawet nie wspomnę, jak tylko o tym pomysle, to mnie zaczyna mdlić...
no zobaczymy...