Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zobaczymy

A co do rozmów w toku, takie bzdety są kręcone dla zacofanych ludzi i chyba takie osoby tylko w to wierzą i oglądają. Kamień na zajście w ciążę, litości. Może sama też na nim siedziała...heheheheheh To nawet nie jest medycyna niekonwencjonalna, która działa na podświadomość.
nie wiem co robic.....ps.popieram Cię caterina.......tere fere...tez oglądam Rozmowy w toku jak mam czas.....i nie uważam się za zacofaną
chyba z pół dnia wisiałam na zmianę na telefonie to na skypie...aż mnie jadaczka boli;-)
no i co? a nie myj się i rok, tez mi sensacja.
Czasem znajdzie się jakiś normalniejszy temat, np. właśnie o ciąży, ale mam wrażenie, że te historie są wyreżyserowane, wszystkie te osoby są poprzebierane, sztucznie mówią...no nie wiem...mam takie odczucie...Kiedyś bardzo mi się podobał, no ale to było chyba z 10 lat temu...
Jak nie staraliśmy sie o dzidzię, to glut był taki, że ho ho...a potem...zaginął w akcji
ale widocznie jakiś tam był nieśmiały w ukryciu, bo się udało. Tak więc moje zdanie, nie ma co za bardzo zwracać uwagę na owego osobnika, działać i tyle 
o której godzinie??? będe trzymała kciuki, żeby wszystko wyszło pięknie!!!!!
miły.