Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale specjalnie dla mnie wytrzymał do północy:-) Dzisiaj wyprałam se dywan w ramach spalania kalorii.
widzeKok.o, właśnie o tym gadam z Mumą... .
;-):-)
) Szpital mam dopiero w czwartek, to bedzie juz 23 tydzien wiec nie wiem,czy nie za pozno (chociaz roznie w necie pisza, raz ze do 22tyg, raz ze do 25tyg mozna to usg wykonywac...)
:-) Kasica jestem przekonana że gdybyśmy wszystkie mieszkały w Twojej miejscowości w poprzednią noc każda z nas byłaby chyba wycałowana dodatkowo
;-)
Jak dzidzia zdrowa, Ty się dobrze czujesz, to nie ma co się brzuchem przejmować. A taka wizyta na porodówce, to chyba fajna sprawa. Słyszałam, że tutaj tez można się umówić i pójść zwiedzić oddział...ale ja chyba nie chce...jakoś tak wolę wceśniej tego nie widzieć...no chyba, że mi się zmieni.
myślałam, że im później tym lepiej...ale teraz jak Was czytam, to faktycznie racja, że później dziecko większe i mniej widać...hmmm muszę się zastanowić.
A ja oczy jak pięć złotych i od razu burza mózgu jak to się stało??? no chyba nie wróciłam w majtasach do domu????
po dłuuuugim myśleniu co i jak...doszłam w końcu co się stało...otóż prosto po pracy pojechałam z kolegami samochodem na ognisko nad zalew, a że było ciepło byłam w krótkich spodenkach, ale na wszelki wypadek wzięłam tez długie spodnie. No ale że procenty grzały, całą noc było ciepło i koniec końców nie przebrałam się. I wracając do domu miałam je przewieszone przez ramię i po prostu je zgubiłam i ktoś zawiesił na płocie policji. A jeszcze większy miałam mętlik w głowie, bo impreza była z miejscowymi policjantami
czyli morał z tego....nie pić duzo...albo nie brać zapasowej garderoby
ehhhh to były beztroskie czasy.....