Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale to zabrzmiało....noo chodzi o to, ze jej maż, a mój szwagier chałupkę im buduje i ona leci do niego, żeby razem samochodem wrócić, bo samemu ponad 24 godziny za kółkiem to trochę strach. No i znowu ją poproszę o zakupki aptekowe dla mnie. No i pewnie mi wózek przywiozą
o ile dojdzie dostawa do tego czasu, bo już 3 tydzień idzie i dojść nie może
tak więc dzięki!!!
są i tematy ciążowe i starankowe
czyli można???? pewnie, że można...jak się tylko chce

dobre. co dośmiesznych sytuacji, to nie wiedziałam nigdy jak się zachować po deponacji, typu uśmiechnąć, podziękować, dać buzi doktorkowi czy co??![]()

ale sie
ośmiałam 

fraxiparina jest na rozrzedzenie krwi , przepisują ją w klinikach po transferach, i acesan czasem ...kasica trzymam kciuki za Ciebie i Adama, musicie próbować nadal.:-)
No jeśli zajście było a poronienia są, to problem w utrzymaniu....więc IUI nie pomoże tutaj... może jakieś zastrzyki w brzuch, bo coś tam dają wtedy i duphaston, acard jeszcze... musisz polegac na ginku.

(mam bardzo dobry kontakt z Waszymi lekarzami, zatem wiem wszystko na bieżąco;-)), jeżeli chodzi o koło, to ja widziałam puste w sensie bez pani rodzącej..i stało pod spodem wiaderko
myśle ze tym 'teleporterem' można zdalnie sterować, przywiązują ręce i nogi i heja!
kobieta nie ma czasu myśleć o bólu tylko myśli o tym czy jej rąk i nóg nie poodrywają i czy nie będzie miała zawirowań jak w kole kosmonauty
:-);-)
;-) a w razie pytań 'co pani robi?' odpowiedz ze fotografujesz swój brzuch;-)
jak by sie Twoje zamysły spełniły to wiesz że byłabym chyba w 7 niebie???
albo i w 8-ym;-)
zawsze słońce mi po oczach waliło a dziś ciemno..lekki deszczyk..ale temperatura +17 stopni i chyba rośnie bo gorąco jest..
lap go i nie puszczaj przypadkiem!!Hejka kobitki:-) Melduję sie i ja z kawką
Glut się dzisiaj pojawił
I gdzie tu sens, gdzie logika![]()

Poprosiłam tatę, żeby pogadał z nią i albo będziemy tylko my, albo oni niech do mnie przyjdą na obiad....