hejka Dziewuszki:-)
Ja już w domku po pierwszym niepełnym dniu pracy

Nieźle nawet było, tylko znowu dopadła mnie infekcja dróg moczowych

boli jak jasna cholera!!!! niby piję soki żurawinowe, herbatka właśnie mi się skończyła...Nie wiecie czy w ciąży można łykać taki ekstrakt z żurawiny w tabletkach? bo te soki, to jakieś podróby chyba...Alex kiedyś pisała, że jej lekarz mówił, żeby zażywać Urosept albo Urinal

no i nie wiem który to miał być

muszę chyba zrobić zamówienie, bo w polskim sklepie kosztuje fortunę!!! sprzedają złodzieje na listki

na złotówki to wychodzi 16 zł...chyba dużo za jeden listek, nie?
Widzę, że dzisiaj przestawiły się Wam smaki na słodkości. Noooo ja bym tez takim pączkiem z różą (ale z prawdziwą!!!) nie pogardziła. Dla mnie jedyne, które uznaję to z własnie z różą, ewentualnie z niskosłodzonym dżemem. Z Advocatem albo z budyniem to niestety dla mnie nie-pączki
zuzanka witamy!!! witamy!!! jesteśmy zaszczycone Pani obecnością;-)

kopę lat Cię nie było;-)
kasica a widzisz!!! mówiłam, trzymaj się swojego lekarza. Do 17 nie tak daleko, a przynajmniej będzie Was jeden prowadził, a nie co wizyta to ktoś inny i swoje zalecenia będzie Wam dawał.
kok.o super wieści z wizyty!!!! ale lekarze nie byliby sobą gdyby nie dorzucili na koniec czegoś, po czym człowiek znowu się stresuje!!!! Groszkówna nie ma żadnych wad chromosomowych!!! wszystko się ładnie wchłonęło i koniec pieśni!!! mam nadzieję, że sie tym nie stresujesz, heee???
Uciekam na chwilę, wpadnę niedługo