katiuszka79
Fanka BB :)
eM zawsze jset tym najpiękniejszym, najmilszym..to wszystkie wiemy.. no Katiuszka jak nie masz, a chociażby książe Harry (czy jak mu tam) w stroju 'adama'??????
hahaha no Harry pojechał po bandzie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
eM zawsze jset tym najpiękniejszym, najmilszym..to wszystkie wiemy.. no Katiuszka jak nie masz, a chociażby książe Harry (czy jak mu tam) w stroju 'adama'??????
jestem, jestem.. ale się chyba wybiorę na wieczorne mycie głowy..bo jutro rano na pewno się nie wyrobię![]()
Katiuszka a która u Ciebie jest teraz godzina???
hehe Kate to fakt :-)ostatnio oglądałam dokument o jego matce DIANIE ?dobrze napisałam? pamiętam lata jak zgineła ....ale co Wam powiem to Wam powiem ...,że dawno tak późno na bb nie siedziałam :-)
hehehe ale jaja!!!!Mój M to też Marcin:-)