reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

eM zawsze jset tym najpiękniejszym, najmilszym..to wszystkie wiemy.. no Katiuszka jak nie masz, a chociażby książe Harry (czy jak mu tam) w stroju 'adama'??????

hahaha no Harry pojechał po bandzie:-D ale jemu tez się należy, nie? w końcu to normalny, młody chłopak...a że przy okazji książe...już wolę 1000 razy jego ekscesy niż jego braciszka Williama i sztywną Kate:tak:

reklama
jestem, jestem.. ale się chyba wybiorę na wieczorne mycie głowy..bo jutro rano na pewno się nie wyrobię:baffled:

Katiuszka a która u Ciebie jest teraz godzina???

edytowanie coś mi nie wychodzi..

ja też w stronę Harrego bardziej spoglądam..

ja uciekam.. bo jutro o 5.10 się budzić będę.. mierzyć temp. jutro nie będę

do jutra...

buziaki :************** a najbardziej obśliniony buziak dla Cateriny bo ona na posterunku dzisiaj :********

będziecie rano ze mną kaca leczyć????

Ostatnia edycja:
hehe Kate to fakt :-)ostatnio oglądałam dokument o jego matce DIANIE ?dobrze napisałam? pamiętam lata jak zgineła ....ale co Wam powiem to Wam powiem ...,że dawno tak późno na bb nie siedziałam :-)
katiuszka no mojemu podoba się JULIANNA (moja siostra ma tak na imię ale jest zajebista młoda gluciara ale tak pozytwizmem zaraża ,że M jak ją poznał to miała może z 10 lat i to był taki glut,że dał się lubic teraz ma 20 lat i synka 2,5 rocznego i nadal jest zajebista ) więc mój M powiedział,że chce mieć córkę Juliannę a jak synuś to Julian ale to już ja chcę :)

Ani@k rano umyjesz zostaw te swoje kudłaczki długie :tak: tylko chyba ja mam krótkie włosy na wątku

Ostatnia edycja:
hehe Kate to fakt :-)ostatnio oglądałam dokument o jego matce DIANIE ?dobrze napisałam? pamiętam lata jak zgineła ....ale co Wam powiem to Wam powiem ...,że dawno tak późno na bb nie siedziałam :-)

nooo kurczę...15 lat już minęło...ale czas leci...zanim przyjechałam do Londynu dużo o niej czytałam, oglądałam filmy dokumentalne, no i miałam o niej zdanie takie jak większość ludzi...czyli królowa ludzkich serc itp. Ale jak tu przyjechałam zaczęłam pracować z rodowitymi Angielkami (zwłaszcza tymi starszymi) to trochę zmieniłam o niej zdanie....według ich opowieści...to ona do końca taka święta nie była...no ale...co to teraz zmieni??? a będac w Paryżu byłam koło tego tunelu gdzie mieli wypadek....brrrr dziwne uczucie...

reklama
katiuszka to godzinka tylko do tyłu we Londynie?no ja też słyszałam różne opinie ,ale wiesz to tak jak o sobie znajdziesz kilka osób co maja inne zdanie..
caterina no i powiedz,że Marciny to złe chłopaki ;-)

Do góry