reklama
Muma
Fanka BB :)
Hej,
Ja dziś snuję się jak zombie, mimo wypitej kawy coś kiepsko mi się działa ...
Ale fakt pogoda ma się poprawić od poniedziałku, może ciśnienie jakoś też;-)
zuza - nie przegapiłam chyba Twojego pytania, w końcu nie padło ??:-) &&&&&&&&&&&&
Miłego dnia wszystkim, dam znać wieczorkiem po usg.
Ja dziś snuję się jak zombie, mimo wypitej kawy coś kiepsko mi się działa ...
Ale fakt pogoda ma się poprawić od poniedziałku, może ciśnienie jakoś też;-)
zuza - nie przegapiłam chyba Twojego pytania, w końcu nie padło ??:-) &&&&&&&&&&&&
Miłego dnia wszystkim, dam znać wieczorkiem po usg.
sokiu uwielbia M. są też pyszne do spaghetti (to z kolei uwielbiam ja) a chętnie zrobię suszone bo są pyszne też-przepis poproszębzzzz sok pomidorowy..bbbłłleeeeeeeeeeeeee moze suszone pomidory zrób lepiej?:-)

zakodowałAm -NIE PODAWAĆ NR TEL ANI@K ...Kok.o nie tylko Zuzemi wystarczy podać numer telefonu i wiem wszystko o czlowieku
![]()
![]()

muma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na USG pomachaj Olusiowi

zuzanka .... ?!

kok.o
eee kasica ale nie nie!! te 30 stopni to nie u nas, oooooo nieeeeeee 
bzzzz przepisu nie znam, ale bionda kiedys pisała ze suszone robi, wiec bionda jak czytasz to pisz ;-):-)
a soku pomidorowego nie znosze, za to wszelkie inne pomidoropochodne wynalazki lubie ;-):-)
Muma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte i zdziecinniałe łożysko

bzzzz przepisu nie znam, ale bionda kiedys pisała ze suszone robi, wiec bionda jak czytasz to pisz ;-):-)
a soku pomidorowego nie znosze, za to wszelkie inne pomidoropochodne wynalazki lubie ;-):-)
Muma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte i zdziecinniałe łożysko

katiuszka79
Hej dziewczynki! Ja z telefonu...nic nie wiadomo co u Zuzki? Ale narobila zamieszania! A teraz siedzi se u fryzjera w najlepsze hihi
a co do pogody...zapraszam na Wyspy...mamy 26st!!!
a co do pogody...zapraszam na Wyspy...mamy 26st!!!
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
helooł
no jakie zamieszanie no ?? powiedziała mi ,że mam endo 18 mm i że to cień cienia ;-)
nie wiem co oznacza ale narobiła nadziei no i co ja mam myśleć??testu nie będę robić bo nie bo zobaczę I i się rozryczę .....
to tak szybko przepraszam ;-)
no jakie zamieszanie no ?? powiedziała mi ,że mam endo 18 mm i że to cień cienia ;-)

to tak szybko przepraszam ;-)
kok.o
łłooooo zuza mooooocno zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno mocno mocno!!!!!!!!!!!!!!!
:-) zeby cień był coraz ciemniejszy;-)

reklama