reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Hej,

Ja dziś snuję się jak zombie, mimo wypitej kawy coś kiepsko mi się działa ...
Ale fakt pogoda ma się poprawić od poniedziałku, może ciśnienie jakoś też;-)

zuza - nie przegapiłam chyba Twojego pytania, w końcu nie padło ??:-) &&&&&&&&&&&&

Miłego dnia wszystkim, dam znać wieczorkiem po usg.

bzzzz sok pomidorowy..bbbłłleeeeeeeeeeeeee moze suszone pomidory zrób lepiej?:-)
sokiu uwielbia M. są też pyszne do spaghetti (to z kolei uwielbiam ja) a chętnie zrobię suszone bo są pyszne też-przepis poproszę:tak:
Kok.o nie tylko Zuze:cool2: mi wystarczy podać numer telefonu i wiem wszystko o czlowieku:wink: :elvis:
zakodowałAm -NIE PODAWAĆ NR TEL ANI@K ...:eek:

muma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na USG pomachaj Olusiowi:laugh2:
zuzanka .... ?!:confused2:co ty z tymi włosami ciągle robisz?!

eee kasica ale nie nie!! te 30 stopni to nie u nas, oooooo nieeeeeee :eek:
bzzzz przepisu nie znam, ale bionda kiedys pisała ze suszone robi, wiec bionda jak czytasz to pisz ;-):-)
a soku pomidorowego nie znosze, za to wszelkie inne pomidoropochodne wynalazki lubie ;-):-)
Muma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte i zdziecinniałe łożysko :-D

Hej dziewczynki! Ja z telefonu...nic nie wiadomo co u Zuzki? Ale narobila zamieszania! A teraz siedzi se u fryzjera w najlepsze hihi
a co do pogody...zapraszam na Wyspy...mamy 26st!!!

tak,tak kok.o u nas ma byc po 30 stopni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)nawet w necie pisze o pogodzie na przyszły tydzien:):)!!!Zmykam kobitki do pracy.Miłego dnia życzę:)

helooł

no jakie zamieszanie no ?? powiedziała mi ,że mam endo 18 mm i że to cień cienia ;-):sorry: nie wiem co oznacza ale narobiła nadziei no i co ja mam myśleć??testu nie będę robić bo nie bo zobaczę I i się rozryczę .....

to tak szybko przepraszam ;-)

reklama
zuzanka - bo to bardzo obiecujące endo, aż sprawdziłam moje na początku ciąży , ja miałam 16 mm przy pęcherzyku ciążowym 6mm:-) Betę zrób zamiast testu lepiej :tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry