reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

w tej pory -pierwszy raz mi się coś takiego przydarzyło. :crazy:gość nie odpisuje w ogóle na mejle. jest na jego stronie napisane ze mogą być opóźnienia ale do 21 sierpnia a dzisiaj który już i nie mam ani przesyłki ani kasy .Zgłaszać na allegro czy co robić?Cholerka ...

zgłaszaj!!!
Płacisz to wymagaj, niech działają.
A z ciekawości, ile zapłaciłaś? Gość robi jakieś przekręty!:wściekła/y:

halo jest tu kto?
czy odsypiacie wczorajszą libację?

helloł ciężaróweczki potrzebuje pomocy mam pytanie !!

Jaka tam libacja:-D....

No zastanowiła bym się?:-)

Jutro na 6 rano:-p

no jak tak w sumie to wpadłam tylko powiedzieć dobranoc, no to co, no to pa dobranoc:blink:

Dobranoc

reklama
helol wieczorowa pora...

bzzzz a jestes pewna, ze na przyklad nie pojechal se na wakacje i to tez zglosil?? ja na poczatku wysmarowalabym mu pieknego maila, ze dajesz mu jeszcze 3 dni na kontakt z toba odnosnie zakupu, a pozniej idziesz na policje zglosic oszustwo i zawiadomiasz allegro i skladasz do nich skarge. Gosc jak jest oszust to i tak maile czyta mysle.

zuzanka dawaj pytanko!!

Ani@k na razie nie zdaję relacji jeszcze bo z rzadka widzę się z rodziną...;-) ale chyba lepiej, bo jaj jakaś dziwna jestem i nie lubię jak ktoś nade mną pieje...:baffled: Ojciec i brat raczej są twardzi i konkretni, może dlatego ja też tak mam, ale rodzina mojego męża jest dosyć emocjonalna,:-p pieją i płaczą przy każdej okazji....:confused:ale to chyba dobrze. :-):-)Wyrównuje się...:tak:

aaronka, Muma załoga z pracy jeszcze nie wie.;-) Ale w przyszłym tyg chyba już powiem, bo w końcu brzuch mi wyskoczy i zaliczę wtopę...:-D:-D:-D

Mam teraz dużo pracki, a po pracy mam trochę zaległości... zaraz zaczynam remont i jeżdżę po sklepach, wracam pózno i nie mam czasu odpalić kompa...

Kobity nie było mnie ze 2-3 dni a tu jakieś 40 stron...:szok: normalnie nie ogarniam tematów... :rofl2: nie nadążam czytać...hhihihihi:-D ale miło, że nas tyle...

Witam,

dzis ja pierwsza. Zuza co za pytanie masz?I jak Twoja wizyta?
Poczytam Was pozniej, pod warunkiem, ze cos napiszecie.

Aaronka -
co tam?

heej

Zuza no ja cały wieczór i pół nocy na pytanie czekałam.. se komórkę aż wyładowałam..
rozumiem że dziś zdjęcie testu nam pokażesz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

daj znać szybko bo nie wiem czy budzić Cię telefonem.. czy śpisz czy sikasz.. czy robisz zdjęcie testu...
:confused:

no się niecierpliwię..

Witam się dziewczyny porannie z kawą:-)

Wczoraj tak padnięta byłam że wieczorem padłam jak pies Pluto.
Wykończyłą mnie chyba popijawa i te tańce;-)

Zuza jak tam pisz bom niecierpliwa:tak:

witajcie dziewczyny:-)ja tez jestem bardzo ciekawa,co u zuzanki...juz wczoraj pop południu w pracy myslałam o niej!!!jak po wizycie????co dr.ci powiedział????pisz raz -dwa;-)U nas zimno na dworze:crazy:wieje i juz jesien zbliza się wielkimi krokami chyba....:crazy:masakra!!!ja chce słońceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
dzień dobry
a u mnie słoneczko, szykuję się do pracy w ogrodzie, kończę sprzątanie ... może sok z pomidorów zrobię :tak:
miłego dnia wszystkim życze, a tak na marginesie też czekam na wieści od zuzanki :rofl2:czuję że to będą dobre wieści ...

reklama
Do góry