reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hej Gatto 
ta pianka jest najlepsza
oj nie wiesz co dobre
;-)
ta pianka jest najlepsza

Zuzanka wszyscy mi tak mowia, ale ja jestem jakas inna
nie lubilam, nie lubie i nie bede lubic
hahaha
ale czasem sobie zrobilam kawke i spienilam mleczko takim dziabagiem recznym na baterie. Pianka z tego nie jest taka sztywna i da sie wypic

ale czasem sobie zrobilam kawke i spienilam mleczko takim dziabagiem recznym na baterie. Pianka z tego nie jest taka sztywna i da sie wypic

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
:-) a mi właśnie doszedł sprzęt cały do salonu w końcu nareszcie 
uciekam laseczki troszkę się ogarnąć miłego dnia

uciekam laseczki troszkę się ogarnąć miłego dnia
Muma
Fanka BB :)
Hej hej :-)
No działo się widzę wczoraj nieźle, a my z M pojechaliśmy wieczorkiem do jeszcze jednej hurtowni wózkowej i jak wróciłam to już nie miałam siły na nic ...
A dziś od rana wpadłam w porządki w dokumentach co czekały od miesiąca i dopiero skończyłam.
No bo jak się jutro dowiem , że nie teges to mam weekend na pranie i pakowanie torby
:-)
Dziękujemy bardzo za toasty dotyczące naszego łożyska
Też kombinuję co by jakiś krem przeciw starzeniu się może zastosować ;-):-)
Jutro dam znać co i jak po Magiku czyli koło 17ej dopiero
kasica - przytulaki z powodu @ ale spokojnie... jeszcze troszkę i już
Gatto - ja też nie lubię tej pianki

Ani@k Twój toast za staraczki , żeby się dobrze wysr... normalnie rozłożył mnie łopatki, Ale wiecie, dobre wypróżnienie podstawą sukcesu w wielu dziedzinach życia jest

Miłego dnia, papa
No działo się widzę wczoraj nieźle, a my z M pojechaliśmy wieczorkiem do jeszcze jednej hurtowni wózkowej i jak wróciłam to już nie miałam siły na nic ...
A dziś od rana wpadłam w porządki w dokumentach co czekały od miesiąca i dopiero skończyłam.
No bo jak się jutro dowiem , że nie teges to mam weekend na pranie i pakowanie torby

Dziękujemy bardzo za toasty dotyczące naszego łożyska

Jutro dam znać co i jak po Magiku czyli koło 17ej dopiero

kasica - przytulaki z powodu @ ale spokojnie... jeszcze troszkę i już

Gatto - ja też nie lubię tej pianki

Ani@k Twój toast za staraczki , żeby się dobrze wysr... normalnie rozłożył mnie łopatki, Ale wiecie, dobre wypróżnienie podstawą sukcesu w wielu dziedzinach życia jest

Miłego dnia, papa

Ostatnia edycja:
Ani@k
Fanka BB :)
no paczcie, rozwinąć temat alko to na wątku wrze.. temat kawy tudzież kapuczino to nie ma tylu chętnych.. no i jak tu nie uwierzyć w stereotyp że rodacy to pijacy????
;-)
właśnie się dowiedziałam że koleżanka z poprzedniej pracy jest w 22 tc.. no się wzruszyłam.. chyba dziś sobie zapodam winko na sen
dłuuuugo się starali, jakieś 3- 4 lata.. albo i dłużej
ja za bardzo kawszem nie jestem.. piję raz na jakiś czas (dokładnie raz na tydzień) chyba że w pracy czacha dymi - wtedy w tygodniu nawet 7 się zdarzy.. o ekspresie myślałam i na myśleniu się skończyło.. nie mam głowy do zakupów a i żelazko by mi się nowe przydało.. ma ochotę mnie ktoś wyręczyć???
Zuza wczoraj coś mówiłaś o przepisie na tartę.. i o zdjęciach saloniku.. no ty tam nie kawkuj tylko fotki pstrykaj!!!!!
Kok.o wiesz co od eMa wyciągnąć masz????
Muma a Ty się dobrze czujesz??? myślałam że wpadniesz na moment na libację.. aś mnie wyprzedziłaś.. normalnie poczułam jak mi po piętach depczesz

właśnie się dowiedziałam że koleżanka z poprzedniej pracy jest w 22 tc.. no się wzruszyłam.. chyba dziś sobie zapodam winko na sen

ja za bardzo kawszem nie jestem.. piję raz na jakiś czas (dokładnie raz na tydzień) chyba że w pracy czacha dymi - wtedy w tygodniu nawet 7 się zdarzy.. o ekspresie myślałam i na myśleniu się skończyło.. nie mam głowy do zakupów a i żelazko by mi się nowe przydało.. ma ochotę mnie ktoś wyręczyć???
Zuza wczoraj coś mówiłaś o przepisie na tartę.. i o zdjęciach saloniku.. no ty tam nie kawkuj tylko fotki pstrykaj!!!!!
Kok.o wiesz co od eMa wyciągnąć masz????
Muma a Ty się dobrze czujesz??? myślałam że wpadniesz na moment na libację.. aś mnie wyprzedziłaś.. normalnie poczułam jak mi po piętach depczesz

witam sie z kawką póżnopopołudniową
trochę ogarnęłam ale jutro też będę miała co robić ...
muma - pakuj się pakuj nigdy nie wiadomo kiedy Oluś będzie chciał wyjść
Ani@k co to za ciasteczka? muszę poszperać do tyłu ...wczoraj było takie tempo wypowiedzi ze po prostu nie nadążałam
dziewczyny doradźcie :kupiłam na allegro termometry rtęciowe, właściwie zamówiłam i zapłaciłam 15 sierpnia a termometrów nie ma do tej pory -pierwszy raz mi się coś takiego przydarzyło.
gość nie odpisuje w ogóle na mejle. jest na jego stronie napisane ze mogą być opóźnienia ale do 21 sierpnia a dzisiaj który już i nie mam ani przesyłki ani kasy .Zgłaszać na allegro czy co robić?Cholerka ...

muma - pakuj się pakuj nigdy nie wiadomo kiedy Oluś będzie chciał wyjść

Ani@k co to za ciasteczka? muszę poszperać do tyłu ...wczoraj było takie tempo wypowiedzi ze po prostu nie nadążałam
dziewczyny doradźcie :kupiłam na allegro termometry rtęciowe, właściwie zamówiłam i zapłaciłam 15 sierpnia a termometrów nie ma do tej pory -pierwszy raz mi się coś takiego przydarzyło.

Ostatnia edycja:
reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
halo jest tu kto?
czy odsypiacie wczorajszą libację?
helloł ciężaróweczki potrzebuje pomocy mam pytanie !!
czy odsypiacie wczorajszą libację?
helloł ciężaróweczki potrzebuje pomocy mam pytanie !!
Ostatnia edycja: