reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej pijaczynki!! ladnie dalyscie czadu wczoraj!!

Ja nie lubie kapuczino, to znaczy lubie, ale zawsze sciagam ta pianke, ktorej nie cierpie:tak:

reklama
Zuzanka wszyscy mi tak mowia, ale ja jestem jakas inna :-D nie lubilam, nie lubie i nie bede lubic:zawstydzona/y:hahaha
ale czasem sobie zrobilam kawke i spienilam mleczko takim dziabagiem recznym na baterie. Pianka z tego nie jest taka sztywna i da sie wypic:tak:

Hej hej :-)

No działo się widzę wczoraj nieźle, a my z M pojechaliśmy wieczorkiem do jeszcze jednej hurtowni wózkowej i jak wróciłam to już nie miałam siły na nic ...
A dziś od rana wpadłam w porządki w dokumentach co czekały od miesiąca i dopiero skończyłam.
No bo jak się jutro dowiem , że nie teges to mam weekend na pranie i pakowanie torby :szok::tak::-)

Dziękujemy bardzo za toasty dotyczące naszego łożyska :happy2::happy2: Też kombinuję co by jakiś krem przeciw starzeniu się może zastosować ;-):-)
Jutro dam znać co i jak po Magiku czyli koło 17ej dopiero :tak:

kasica - przytulaki z powodu @ ale spokojnie... jeszcze troszkę i już :tak:
Gatto - ja też nie lubię tej pianki :tak::-D
Ani@k Twój toast za staraczki , żeby się dobrze wysr... normalnie rozłożył mnie łopatki, Ale wiecie, dobre wypróżnienie podstawą sukcesu w wielu dziedzinach życia jest :tak::-D
Miłego dnia, papa :happy:

Ostatnia edycja:
no paczcie, rozwinąć temat alko to na wątku wrze.. temat kawy tudzież kapuczino to nie ma tylu chętnych.. no i jak tu nie uwierzyć w stereotyp że rodacy to pijacy????:dry: ;-)

właśnie się dowiedziałam że koleżanka z poprzedniej pracy jest w 22 tc.. no się wzruszyłam.. chyba dziś sobie zapodam winko na sen:happy: dłuuuugo się starali, jakieś 3- 4 lata.. albo i dłużej:confused:

ja za bardzo kawszem nie jestem.. piję raz na jakiś czas (dokładnie raz na tydzień) chyba że w pracy czacha dymi - wtedy w tygodniu nawet 7 się zdarzy.. o ekspresie myślałam i na myśleniu się skończyło.. nie mam głowy do zakupów a i żelazko by mi się nowe przydało.. ma ochotę mnie ktoś wyręczyć???
Zuza wczoraj coś mówiłaś o przepisie na tartę.. i o zdjęciach saloniku.. no ty tam nie kawkuj tylko fotki pstrykaj!!!!!
Kok.o wiesz co od eMa wyciągnąć masz????

Muma a Ty się dobrze czujesz??? myślałam że wpadniesz na moment na libację.. aś mnie wyprzedziłaś.. normalnie poczułam jak mi po piętach depczesz:confused:

Ani@k -a ja dziś machnęłam z rana Twoje ciasteczka, dodałam orzechy włoskie, rodzynki i otręby i MNIAM :-p:tak:
Jutro przed Magikiem zrobię Wam zdjęcie mojej dyni, ku przestrodze :-D
papapa

Ostatnia edycja:
a to się cieszę ze smakują:-)

niektórzy mi marudzili ze za twarde.. ale ja lubię takie..

a ten toast to przez Kok.o pisze jakoś tak niewyraźnie.. literki przestawia, gryzmoli i się rozczytać nie moglam;-):-)

witam sie z kawką póżnopopołudniową :-Dtrochę ogarnęłam ale jutro też będę miała co robić ...
muma - pakuj się pakuj nigdy nie wiadomo kiedy Oluś będzie chciał wyjść:confused:
Ani@k co to za ciasteczka? muszę poszperać do tyłu ...wczoraj było takie tempo wypowiedzi ze po prostu nie nadążałam

dziewczyny doradźcie :kupiłam na allegro termometry rtęciowe, właściwie zamówiłam i zapłaciłam 15 sierpnia a termometrów nie ma do tej pory -pierwszy raz mi się coś takiego przydarzyło. :crazy:gość nie odpisuje w ogóle na mejle. jest na jego stronie napisane ze mogą być opóźnienia ale do 21 sierpnia a dzisiaj który już i nie mam ani przesyłki ani kasy .Zgłaszać na allegro czy co robić?Cholerka ...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry