reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

wiecie jak teraz patrze na wyniki Adama to za każdym razem jak robił badanie nasienie to one były coraz to słabsze te wyniki....jak robił 3 lata temu to były naprawde super!!!!!a teraz jak robił w styczniu to plemników o ruchu szybkia było 15 %,potem jak robił w marcu to było 4%, a jak robił w lipcu to o ruchu szybkim było 0% !!!1trylko duzo było o ruchu wolniejszym......wiec mówi to chyba samo za siebie ze te jego wyniki były coraz to słabsze....A ja juz sama nic z tego nie rozumię.....:no::no::no::no:jak pojedziemy do dr.powie jak dalej postępowac....dziewczyny przepraszam,ze wam tak smęce....ale mam zajebistego doła:(:(:(:(jak lej po bombie.............:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
heeelllloooł

no wiecie co ?? ja dzisiaj rześka i jak Ani@k zwarta i gotowa do pracy :tak::-) nie dawno wstałam w sumie ale od czego ma się wolne no nie ??;-)zaraz zjadam śniadanko i dzisiaj muszę ogarnąć domek bo jutro pędzimy na działeczkę ...w nocy obudził mnie straszny ból w żebrach ja nie wiem gdzie my się wczoraj szlałaśmy ??:rofl2::szok::rofl2: pamiętam ,że siedziałyśmy w jednym barze ,bijatyk chyba,żadnych nie zaliczyłam :angry:;-)
ale była impra hahaha

kasica tulę i się nie złość ,złość pięknośći szkodzi
katiuszka a co najlepsze to on polewał hihi ...wizyta na szczęście na 19:20 :tak:

bzzz żyjesz?? ona pewnie jakieś przetwory już robi albo soczki :tak:

hej kasica 33 dc ale nie robiłam testu bo wiem,że nic z tego a dzisiaj mam wizytę kontrolną u mojej P gin po drożności więc jak coś będzie to już potwierdzi ale w tym miesiącu wiem,że nic nie było ;-)

no właśnie Zuza.. zalalaś ssię wczoraj i dzis zatestować pewnie zapomniałas, co??? a pani ginekolożka moze jeszcze dziś nic nie widziec.. tak gdzies za tydzień już by był chyba widoczny pęcherzyk ciążowy:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ani@k heheh wiesz ,że się nie nakręcam więc luzik co ma być to będzie a znając życie nie będzie ;-)
kasica nie jest konieczne ,ale ja od czerwca nie byłam i muszę się przebadać ,zresztą z wynikami u niej nie byłam,a jak nic do końca roku nie będzie to nie wiem czy przy wiosnie nie będziemy podchodzić do in vitro ,zobaczymy jak to Nam wyjdzie ;-)

Hej Zuzka!ja z telefonu pisze...cholera mnie na niego bierze!!! To Ty nic nie pamietasz? ;) przeciez takigo tanca na rurze w Twoim wykonaniu to ja w zyciu nie widzialam hehe to moze od tego zebra Cie bola...

reklama
Katiuszka posłuchaj co teraz powiem, echem się nie martw bo przecież wiemy ze wszystko będzie ok!!!!! słuchaj starszej kolezanki, ok?? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

no Zuza Twój taniec - rewelka, niech żałują Te które nie miały czasu na imprezę integracyjną:tak:;-)

Do góry