reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
witajcie!!! jestem wkurwiona,zła,wściekła,i wogóle wszystko co najgorsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dzis rano zawitała do mnie ta szmata nie proszona@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:ja pierd....juz wczoraj w pracy brzuch mnie tak bolał,wiec domyslałąm sie co bedzie grane...ale jak same wiecie nadzieja zawsze była,ze to nie @...a dziś ranu ulewa na całego!!!!!!!ja pierd.......szok!!!!!!!W sumnie to troche sie spodziewałam,że dostanę @,bo po wizycie u androloga jak powiedział,ze Adam ma jakis stan zapalny i bakterie,ze plamniką ciężko się wydostac z nasieniowodu bo są tam bakterie itd...to domyslałam,sie,ze w tym cyklu tez nie wyjdzie nam......ale gdzies w głębi serca miałam cichutka nadzieje,ze może uda się....no niestety pomyliłam się:-:)-:)-(...ryczałam....jak co miesiąc......:-(Własnie mija rok jak się staramy...........

Ostatnia edycja:
a jeszcze zeby było śmieszniej nie moge wejść na wykres mój!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pisze zeby się zalogować....a ja nie pamiętam hasła....zajebiście,jestem wkurwi...ze szkoda słów!!!!dobra juz zalogowałąm się..... ja pierd...ale poczepana jestem dziś z samego rańca.....to przez ta @ wkurzyła mnie na MAXA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
heej Kasica, no tulę mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! qrcze, no myślałam że teraz może ten cykl u Ciebie bedzie owocny..:zawstydzona/y:

ale 17 macie wizytę.. do tej pory uda się na pewno wyleczyć Adama, będziecie w samym środku dni płodnych i wtedy nie ma bata - musi się udać:tak:

eloooooooooooooooo pijusy jedne :-D
aleście naklikały! hehe :-) dobrze,ze główki nie bola.. chociaż zuza jeszcze w stanie nieważkości jest;-):-)
troche za szysbko to mleko obaliłam wczoraj... ale jest OK;-):-)

kasica przytulamn... nie wk..aj sie kobitko, jak sama piszesz mogłas sie spodziewać tego:-(. leczenia A.trwa wiec spookoooojnie, cierpliwości...jak wybijecie te bakterie to raz dwa sie uda:tak:

pozdrowionka dla ludu pracy!:-)

:-D powstawały pijuski drobne???:-D ja już zmykam, ale jeszcze wpadłam sprawdzić czy żyjecie:-D
eeee to Wy niezłe głowy macie!!! jak od rana rześkie i gotowe do działania, mało tego!!! kolejne picie planujecie:-D:happy::rofl2: Gorzej z zuzką:baffled:....pewnie jej M. ją doprowadza do porządku, bo przeciez dziś ma wizytę u ginka, to chłop się przejął, żeby była w stanie stawić się na przegląd;-)i pewnie będzie miała teraz zakaz siedzenia na BB i spożywania trunków wyskokowych:-)
kasica...przykro mi, że @ zawitała...ale kobitko, nie zadręczaj się tak za każdym razem!!! tym bardziej, że dobrze wiedziałaś, że Twój Adam ma te cholerne bakterie, najpierw trzeba je wyleczyć, a dopiero potem czekać czy sie udało czy nie. Ja wiem, ze łatwo mi się gada...ale naprawdę, nerwami i płaczem nic nie wskórasz...a narobisz sobie jeszcze gorzej, bo Ci prolaktyna skoczy i tyle...Mam nadzieję, że niedługo zły nastrój Cię opuści, a w weekend się zrelaksujesz!!!

Spadam dziewczynki!!! miłego dnia!!!!
ahaaa...jeszcze bzzz się nie odmeldowała...:baffled:

witajcie!!! jestem wkurwiona,zła,wściekła,i wogóle wszystko co najgorsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dzis rano zawitała do mnie ta szmata nie proszona@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:ja pierd....juz wczoraj w pracy brzuch mnie tak bolał,wiec domyslałąm sie co bedzie grane...ale jak same wiecie nadzieja zawsze była,ze to nie @...a dziś ranu ulewa na całego!!!!!!!ja pierd.......szok!!!!!!!W sumnie to troche sie spodziewałam,że dostanę @,bo po wizycie u androloga jak powiedział,ze Adam ma jakis stan zapalny i bakterie,ze plamniką ciężko się wydostac z nasieniowodu bo są tam bakterie itd...to domyslałam,sie,ze w tym cyklu tez nie wyjdzie nam......ale gdzies w głębi serca miałam cichutka nadzieje,ze może uda się....no niestety pomyliłam się:-:)-:)-(...ryczałam....jak co miesiąc......:-(Własnie mija rok jak się staramy...........

kasico przykro mi. Nie martw sie, przeciez jestescie na dobrej drodze do upragnionych II. Chwile cierpliwosci jesczcze i bach beda II. Glowa do gory!!! Jak @ jest to znaczy ze jeszcze dluuuugo do klimakterium;-)

:-D powstawały pijuski drobne???:-D ja już zmykam, ale jeszcze wpadłam sprawdzić czy żyjecie:-D
eeee to Wy niezłe głowy macie!!! jak od rana rześkie i gotowe do działania, mało tego!!! kolejne picie planujecie:-D:happy::rofl2: Gorzej z zuzką:baffled:....pewnie jej M. ją doprowadza do porządku, bo przeciez dziś ma wizytę u ginka, to chłop się przejął, żeby była w stanie stawić się na przegląd;-)i pewnie będzie miała teraz zakaz siedzenia na BB i spożywania trunków wyskokowych:-)
kasica...przykro mi, że @ zawitała...ale kobitko, nie zadręczaj się tak za każdym razem!!! tym bardziej, że dobrze wiedziałaś, że Twój Adam ma te cholerne bakterie, najpierw trzeba je wyleczyć, a dopiero potem czekać czy sie udało czy nie. Ja wiem, ze łatwo mi się gada...ale naprawdę, nerwami i płaczem nic nie wskórasz...a narobisz sobie jeszcze gorzej, bo Ci prolaktyna skoczy i tyle...Mam nadzieję, że niedługo zły nastrój Cię opuści, a w weekend się zrelaksujesz!!!

Spadam dziewczynki!!! miłego dnia!!!!
ahaaa...jeszcze bzzz się nie odmeldowała...:baffled:

Katiuszko
przepraszam, zejeszcze Ci nie pogratulowalam. Gratuluje serdecznie zdrowego Dzidziusia Julka:-)

reklama
podejrzewam,ze następny cykl,tez raczej "stracony"będzie...bo zobaczymy co dr.Adamowi powie co mu przepisze,a plemniki muszą byc silne i wyleczone,podejrzewam,ze kuracja potrwa troszkę dłuzej niz mc,no OBYM SIE MYLIŁA!!!!Ale tak realnie patzrac na to to zależy co to jest i ile czasu się to leczy.Najlepiej nawalić się w trupa z żalu albo strzelić sobie w łeb...!!masakra jakaś......!!!!!!katiuszka i ja się dołanczam do gratulacji!!!super,ze wszystko jest w porzadeczku,że maluszek zdowwy i jest wszystko oki:):):):)

Do góry