reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma, to chyba normalne, ze nie planujesz, majac jeszcze jedno w srodku:-D:-D a potem to sie zawsze moze zmienic myslenie;-)a fakt kolezanka tak jakos niefortunnie sie wypowiedziala:-p

reklama
no wiecie ,jakby przyszła i zaczęła temat inaczej a nie od razu,że ma i nie chce już no to pewnie bym nic nie napisała ,ale kurcze jest jeszcze Nas tu gromadka gdzie przy @ płaczemy bo kilka lat się staramy o jedno nawet jedyne wynoszone bo o dwójce czy tak jak ja czwórce to mogę pomarzyć :sorry::confused2::-(

noo

heej

no Kolorowa wypaliła jak kiedyś dziewczyna która napisała że jak będzie w ciąży to od razu usówa, pamiętacie????:confused2:

ja rozumiem, można wypowiadać swoje zdanie, przecież niejako 'demokracja nastała' ale na wątku dla staraczek???? :dry:

a ja już po śniadanku, omawiam właśnie szczegóły szkolenia..
tarty Kok.o nie zrobiłam bi eM wpadł na genialny pomysł aby coś zamówić.. no nie miałam seca się sprzeciwić:-D :cool2: ale za to machnęłam ciasteczka..które własnie wcinam..

se kawe teraz zrobie.. eeee moze nie kawe ale se kupiłam cykorię.. zobaczymy jak na mnie zadziała:baffled:

Zuza witaj wśród żywych :******

aaa przypomniało mi się, słuchajcie dziewczyny jaki mnie gluuut wczoraj 'zaatakował':szok: aż się przestraszyłam;-)
normalnie boooooski!!!!!!!!!!!!!! Caterina Twój glut z moim nie ma szans:-p

Ostatnia edycja:
Ani@k faktycznie była taka jedna też jej się dostało :sorry:ja też zapodałam machiato latte ;-)a od dzisiaj postanowiłam zdrowo mój organizm potraktować,witaminki ,ziółka od 3 dc mam CLO więc trzeba znowu działać !!!mierzenie itd

eloołłl babolce :-)
hihihi zuza :-):-):-) no, ktos musiał to napisać :-)

witam sie z .....yy.. z wodą mineralną;-)

przepraszam, ale ja tylko chwilke wspomne o wozku:zawstydzona/y: Znaczy chodzi o to, ze mi sie dzisiaj cala noc sniły wozki i starsznie wielkie dylematy, ktory wybrac i jaki kolor. przewalałam sie z boku na bok przez te bryki :wściekła/y: No i eM stwierdził,ze zacznie sie o mnie martwić zaraz:sorry2:
A to dlatego,ze baaaardzo wpadł mi w oko ten Wózki wielofunkcyjne - wózki spacerowe - wózki dziecięce - wozki dzieciece - wózki dla dzieci - wózek dziecięcy - foteliki samochodowe- fotelik samochodowy
Jest w moim ulubionym, jedynie słusznym i prawidłowym kolorze;-) Ale nie wiem, czy brac... podoba mi sie baaardzo....

Ani@k wczoraj musiałam jeszcze raz robić Twoje ciastka:szok: we 2 osoby wtrzaxchnelismy cała miche a eM stwierdził, ze mało...:szok:
a i gluta gratuluje!! wykorzystaj gada śliskiego!! :-D

Ostatnia edycja:
Zuza a zioło pic bedziesz nr 3????

Kok.o wózek fajny..trochę zbyt czarny jak dla mnie ale ten KOŃ wieńczy dzieło i mówię stanowcze TAK dla tego wózka:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do boju dziewczyny!!!!!!

Ja ide sie zmierzyc z gora ciuchow do prasowania:confused2:do potem, milego dnia!

Kok.o brac!!!!!! nawet cena nie jest AZ tak strasznie przygnebiajaca:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry