reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kok.o - te wózki teraz wszystkie są fajne :tak::tak: Ja tylko jednak dokupiłam ten lepszy fotelik bo jak poczytałam to te 'wózkowe' nie mają crash testów i w ogóle, to przemyśl sobie to :tak: A kolor spoko, też miałam ochotę na granatowo - biały ale że ja mieszkam w pobliżu obory :-D to mój biały pas byłby wkrótce biało czarny w drobniutkie kropeczki :-p

Ani@k - niech glut będzie z Wami :happy2: Wykorzystajcie ten piękny czas:tak::-)&&&&&&&&&&

A ja też dorabiam zaraz ciasteczka, dokupiłam rodzynki i czekoladę;-)

reklama
noo Ani@k ten koń taka sportową bryke z niego robi ;-):-)
Muma wlasnie tez sie zastanawiam nad fotelikami... chyba adapter kupie i jakis przetestowany fotelik. No .. a ten biały pas to chyba bede musiała szorowac co jakis czas:-p

U Was tez taka pogoda?? Normalnie lato wróciło :confused:

ja przepraszam że tak ciągle o glucie ale.. wiecie ile go było?????:szok::szok: trasa pralka - umywalka i uwywalka - pralka i jeszcze raz pralka - umywalka:szok::szok: chciałam zrobić zdjęcie ale mi się w kadrze nie zmieścił:-D

Kok.o lato wróciło??? a ono odeszło wogole???? u mnie nonstoperek tak..słonko wali jak w tunezji conajmniej..

kok.o wózek ładny bierz!!!

Ani@k a nie wiem czy to nr 3 ?bzzz mi mieszankę przesłała i chiba tak:sorry2:ale nie wiem czy z CLO mogę je pić? katiuszka chyba mieszała clo z ziółkami? i nie polecała więc nie wiem ,może jak kate wpadnie to mi podpowie?

a glut mega :-D

Zuza ale Katiuszka właśnie z clo piła i zaszła.. :tak::tak::tak:

Kok.o no nie pomyślałam o panoramicznym ujęciu.. spróbuję dzisiaj.. mam nadzieję że się nie zeszklił zbytnio..:baffled:

Ostatnia edycja:
Zuza ale jak już zawita (choć wiesz co mam na końcu języka do powiedzenia:sorry2:) to zobaczysz jak zioła Ci cykle wyregulują:tak:

a ja zioło z bromkiem mieszam, z piwem.. z winem.. i ehym.. no eee się dobrze czuję:-)

reklama
Ani@k i dlatego taki glut :-)
kok.o ja już musze zaprzestać pić alkoholu bo tak zalewam,zalewam .....zalewam końca nie widać :cool2::-Dhehe ale tak na poważnie to obiecałam sobie wczoraj ,że troszku się zawezmę ćwiczenia ,dietka lekka i może do końca roku coś ze mnie będzie :-D:happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry