reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Bzzzz jestes za bardzo laskawa, oby tylko mail poskutkowal!

Kolorowa mamy rozumiec, ze nie chcesz wiecej dzieci?? a to jest akurat watek dla staraczek...my tu chcemy miec dzieci:tak:

reklama
a ja staram się wrócić do żywych staraczek :) Ani@k słonko Ty moje no błagam jakie Ty ??!! to ja w pon bym ostro moje drinki bym zapodała a tak to weekend zaczęłam jak przystało w piątek!!:-D:-) sorry KOLOROWA ale ja od razu powiem co mam na myśli ...błagam nie pogrążaj się i nie pisz już nic więcej!! dla dobra NAS i wątku a tym bardziej kobiet ,które starają po 30 mieć więcej dzieci niż ustawa przewiduje!!

Ostatnia edycja:
Hejka,

To ja dołączam narazie ze śniadankiem bo mnie przed śniadankiem wzięło na segregację i pranie Julkowych pluszaków;-) Część zostanie dla braciszka :tak:

zuzanka -
niezły był Twój wczorajszy wpis :-D &&&&&&&&&&&&&& za następny cykl :tak:

bzzz - doczytałam teraz,też &&&&&&&&& za jesienne staranka :tak:

kok.o - dzięki za info o Jedo ale ja widziałam te wpisy i już go pod tym kątem obejrzałam dokładnie i jak dla mnie jest spoko
Nie wiadomo w co ludzie ubierają te dzieci, może w foliowe worki ??;-):-D
My już zamówiliśmy (tylko, że jednak stacjonarnie, po rabacie taniej niż w necie):

Fyn 4DS Classic 240 wózek Jedo jedofyn

i do tego pasuje do stelaża:Maxi-Cosi, Fotelik samochodowy do użytku w samolocie 0-13 kg, granat/niebieski, Citi Moonlight - Dorel - Świat niemowlaka - Smyk.com

Fotelik już mamy bo akurat był w magazynie a wózeczek za 2-3 tygodnie, to tak będzie akurat :tak:
I teraz mamy już wszystko (chyba:cool:) i grzecznie czekamy.

Życzę Wam miłego słonecznego poniedziałku, nie siedźcie za długo w robocie bo to ostatnie takie letnie dni !!:tak:
Buziaki.

Ostatnia edycja:
reklama
Może nowa koleżanka nawet nie miała tego do końca na myśli co my odczytujemy ale nie trafiła dobrze :no:
Ja tam też teraz już nie mam w planach dziecka raczej ale gdyby się tak przydarzyło....:confused::szok::-D to byłabym szczęśliwa bardzo :tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry