Gatto
Mama Gattinki
bo ma swoje, to juz do tiramisu nie musi dodawacdlaczego chcesz pozbawić eMa jajek?????![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo ma swoje, to juz do tiramisu nie musi dodawacdlaczego chcesz pozbawić eMa jajek?????![]()

wie, że ma jeszcze czas...Tobie daje czas na wszelkie przygotowania i postanowił sobie jeszcze posiedzieć
A jak masz ładny funkiel nówka aparat to niech Ci eM. pstryknie takie artystyczne i wklejaj na schizkółko!!! buziaczki dla Was...jeszcze w dwupaku;-)
A te Twoje sny....no Kochana...masz wyobraźnię!!! albo faktycznie najadasz się ciezkostrawnych rzeczy przed snem albo....coś te sny znaczą
obstawiam druga opcję!!!!:-) aha...ja na Twoim miejscu nakupowałabym żyrandoli w hurcie...będzie taniej;-)
trzymam kciuki, żeby nie spadła!!!!&&&&&&&&&&&&&&& napewno nie spadnie!!!!!!!!!!! ojjjj ale się bedzie działo....
zapytałam się co z badaniami, bo ja jeszcze nic nie miałam. Powiedział, że wszystko po 26tc...dziwne jakoś, ale co zrobię???
tak go mój M. zjechał, nie dał mu dojść do słowa, kazał natychmiast wysłać formularz do anulowania zamówienia i ma oddać pieniądze. Właśnie wysłaliśmy ten formularz, nie łudzę się, że będę miała szybko zwrot kasy, ale trudno..najważniejsze, że anulowane i mogłam kupić gdzie indziej. Jak radziłyście wybrałam opcję zapłaty przy odbiorze. Kupiłam przez sklep Tosia.pl z Warszawy, ma dojść do wtorku, szwagier chyba wyjeżdża w poniedziałek, może we wtorek....a nóż się uda...ale jak nie, to trudno, rodzice M, wyślą nam przesyłką. Boże jakbym się nie nacięła na tego dziada, to by wózek już 1,5 miesiąca temu był!!!!!!! Ale ja mu dam popalić!!!!
już wystawiłam jedną opinię na Oceneo.pl, a nie jest to proste...ale po moich ciągłych meilach, w końcu wystawili
ojjj chyba nie wie kolega z kim zadarł!!!!!
jedno co w PL dobre.

kurcze sprawdz to moze...
:-)
A o Clotrimazolum już się naczytałam i jakiś czas temu (w pierwszych tygodniach ciąży) rozmawiałam z polskim ginkiem, bo wtedy też mi się to przyplątało. Mówił mi wtedy,że w Polsce daje się kobietom w ciązy Nystatynę, zwłaszcza w pierwszych tygodniach ciąży, jest bezpieczniejsza, ale później już można stosować Clotri...a tutaj od początku tym leczą. Ja miałam maść, trochę pomagała, ale teraz to chyba grubsza sprawa i już nie działa, dał mi za to globulki. Zaraz sobie zaaplikuję i zobaczymy czy pomoże;-) Ja często to miewam i nie wiem jak bym się starała i jak uważała, zaraz mam na nowo
chyba taka uroda...
aaaa...nawet mi się nie chce denerwować!!!! to po jaką cholera ja na gwałt go kupowałam??? i do tego dałam się naciąć??? zabrać wózka dla nas to nie ma kto...ale pół roku mieszkać u nas w domu za darmo, to miał kto!!!!!
jezu...ale mam nerwę na nich wszystkich!!!! jakbym ich dorwała, to trup na miejscu!!!