reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ani@k te Twoje sny to moze dlatego, ze kladziesz sie z pelnym brzszkiem albo wcinasz ciezkostrawne pokarmy, jak np. orzechy? Ja tak mam, wiec staram sie unikac takich smakolykow, i siegam po pomidora

:zawstydzona/y: ja teraz jestem na etapie a6w co kończy się piciem mega ilosci wody niegazowanej..nie jem nic, bo chyba 2 godziny przed ćwiczeniami nie nalezy nic jesć, więc to nie od tego;-)

Jesli chodzi o sutki to hmmmmm.....takie dlugie jak czasem pokazuja afrykanki w telewizorni?? jakos chyba nie bardzo mi sie podobaja...a twoj eM co nie mowi???
nie, nie to nie takie afrykańskie suty, mi się kojarzyły z powiększającym się nosem..Pinokio:sorry:

Molla na tym watku się wszystkim udaje, jesteśmy tylko poustawiane w kolejce..którą z niewiadomych przyczyn niewiadomo jak ktoś poustawiał..zatem tak jak my uzbrój się w cierpliwość, i zobaczysz co się stanie :tak:

dziewczyny, dawno nie było żadnego konkursu..moze tak dla rozluźnienia sytuacji??? jakieś pomysły???

np. ten kto będzie mial najbardziej zgrabny brzuszek za ..około 40 dni - wygrywa wypasioną nagrodę!:-)

co rozumiesz pod pojęciem "najbardziej zgrabny"???
eeeeee to nie fair! z automatu wykluczona sie czuje z końkursu:sorry::-D
nie mówiąc już o Mumie czy alex_ :-D:-D

a wypasioną nagrodą będzie wielgachny sernik zrobiony z polskiego sera z ziemi włoskiej:-D nie Gatto?

najbardziej zgrabny - no eee taki 'kaloryferowaty' :zawstydzona/y: :-p

ale może być i jeszcze ciążowy tudzież tuż po urodzeniu :tak:

a sernik coś czuję ze będzie meeega pyszniutki :tak: ser z mleka od krowy - mmmmmmmmmmmmmmmmm

reklama
Wy tu śmichu chichu, a mnie sie po nocach śnią pyszności:sorry:
przedwczoraj śniłam, ze zjadam ooooogroooomny kawał (takie ok 1/4 tortownicy) sernika z galaretką i zatopionymi w niej wiśniami:-(
pyszny był!
heh!!:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry