reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
cześć

ja muszę powiedzieć ze nic nie oglądam :baffled: ostatnio, żadnych filmów..w czytaniu od kilku dni też mam przerwę a śnią mi się rzeczy takie że..HEJ!

dziś mi się śniły moje własne osobiste sutki:szok: (.)(.) samych w sobie nie pamiętam ale sutki to były..normalnie SUTY, długie na jakieś 4-5 cm i w oczach rosły:eek: :shocked2:

Muma a co będzie jak sie własne osobiste sutki śnią??? Kok.o co oglądać aby się takie sny nie śniły????

sorki ale ostatnio mam też zbyt krotką pamięć, Alex__ dbaj o Cuda aby wyzdrowiał, Caterina i Zuza chuchajcie na termometr aby temp. utrzymywał:tak: Zuza dupek to dawka progesteronu którą masz - to normalne w fazie lutealnej:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Katiuszka zdaj relację z wizyty, Aleksis Ty już powinnaś 'coś' czuć:tak: Aaronka nie przepracowywuj się zbytnio, Bzzzz cylke bezowulacyjne się zdarzają - nawet 2 razy w roku u normalnej zdrowej kobiety, dziś jeszcze nie byłam na Twoim wykresie - osobiście czuję że owu może wystąpić nieco później niż zwykle :tak: widziałam już taaakie wykresy:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Kasica nie leń się tylko 'wizualizuj' ;-):tak: Muma czyli być za 2 tygodnie o tej porze..może już być Ktoś na świecie?????????????? niech się stanie to czego sobie życzysz i Ty i Oluś :tak:

ja spadam, wiecie że po odstawieniu ziółek nic nie czuję?????:no: w.t.f.????

miłego dnia

aha zapomniałam.. Gatto :*******

Ostatnia edycja:
No przecież właśnie to mam na myśli :tak::tak::tak: &&&&&&&&&&&&&

A my właśnie aparat foto sobie kupiliśmy nowy i filmy robi piękne i M teraz chce mi zdjęcia robić, no po prostu w samą porę - jak ja się ledwo w kadrze mieszczę :-D

Ani@k - osobiste suty długaśne naciągać jeszcze - do karmienia piersi szykują się - bez dwóch zdań !!! :tak::tak:&&&&&&&&&&&&&&

wooow zuza! tempka przepiękna!! :-):tak::-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ja brałam dupka przez tydzien chyba, ale przepisał mi go nie moj gin(z przypadku poleciałam do pierwszego lepszego), a potem moj ginek powiedział,ze nie ma potrzeby sie faszerowac. I tempki chyba mi specjalnie nie podnosił....

Muma hehe jak Ewa zechce posiedzieć w cieplarnianych warunkach do grudnia, to zdaze dotrzec do szpitala;-):-D
ciesze sie, ze dobrze u Was i Olkowi tez u Ciebie dobrze:-)

matkojedyna Ani@k !!:szok:

Ani@k ale sny ....:szok:ło matuchno ,to jak Muma pisze dobry znak :tak: mówicie ,że tempka nie wzrasta przy dupka tak bardzo? kok.o no ja mam nadzieję,że się utrzyma ta temperatura ,alkoholu nie spożywałam,żeby były zakłócenia :eek::tak:więc mam nadzieję.
Ani@k mówisz o kg ,że to normalne?czy o temperaturze?

aaa i jedna z psychologów powiedziała,żeby myśleć pozytywnie wtedy się wszystko udaje bo myślenie pozytywne nastawia na dobry kierunek i udaje nam się wtedy wiele więcej niż osobom marudnym i pesymistycznym ,więc Ani@k skarbie nastawiamy się ,że ten rok jest nasz i będziemy się cieszyć II kreskami i dużymi sutami i brzuchami jak piłki do kosza :tak::-D

hehe Zuza Ty mi nic nie mów bo dziś pewnie mój osobisty wielki BRZUCHOL bedzie się śnił:-D:-)

no właśnie a z nastawieniem to u mnie narazie chyba dobrze, dziś mamy rocznicę ślubu więc może coś się nam 'uda' wyczarować w 'noc poślubną' :-D:eek: eee może lepiej 'zmajstrować' czary mary chyba w grę nie wchodzą..

Ostatnia edycja:
AAAAAA no to Aniu wszystkiego najjj najjlepszego, dalszych szcześliwych lat w miłości i wzajemnym zrozumieniu zycze :-)
No i dzisiejsza noc pewnie bedzie magiczna ;-)(eeeeetam noc... po południu pewnie harce sie zaczną;-):-D)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry