Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ostatnio, żadnych filmów..w czytaniu od kilku dni też mam przerwę a śnią mi się rzeczy takie że..HEJ!
(.)(.) samych w sobie nie pamiętam ale sutki to były..normalnie SUTY, długie na jakieś 4-5 cm i w oczach rosły
Zuza dupek to dawka progesteronu którą masz - to normalne w fazie lutealnej
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Aaronka nie przepracowywuj się zbytnio, Bzzzz cylke bezowulacyjne się zdarzają - nawet 2 razy w roku u normalnej zdrowej kobiety, dziś jeszcze nie byłam na Twoim wykresie - osobiście czuję że owu może wystąpić nieco później niż zwykle
widziałam już taaakie wykresy
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Kasica nie leń się tylko 'wizualizuj' ;-)
Muma czyli być za 2 tygodnie o tej porze..może już być Ktoś na świecie?????????????? niech się stanie to czego sobie życzysz i Ty i Oluś
w.t.f.????

&&&&&&&&&&&&&

&&&&&&&&&&&&&&
:-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ja brałam dupka przez tydzien chyba, ale przepisał mi go nie moj gin(z przypadku poleciałam do pierwszego lepszego), a potem moj ginek powiedział,ze nie ma potrzeby sie faszerowac. I tempki chyba mi specjalnie nie podnosił....

ło matuchno ,to jak Muma pisze dobry znak
mówicie ,że tempka nie wzrasta przy dupka tak bardzo? kok.o no ja mam nadzieję,że się utrzyma ta temperatura ,alkoholu nie spożywałam,żeby były zakłócenia 
więc mam nadzieję.

:-) 
eee może lepiej 'zmajstrować' czary mary chyba w grę nie wchodzą..