reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hejka Dziewczynki!!!
Ja oczywiście wpadam na chwilkę, dobrze aleksis napisała, ze robię poszukiwanie wózków i w międzyczasie pisze gdzie się da o tym oszuście i wystawiam opinie. Na razie bez rezultatu...ale ja nie odpuszczę!!! niech to trwa nawet kilka miesięcy, ale nie ustąpię!!!
Dziewczyny ja znam amazon.com i ebay.co.uk...robię tam zakupy, nigdy nic się nie stało, wszystko tak jak w opisie, towar momentalnie wysłany...a tu...szkoda gadać. Pewnie, że wolałabym ten wózek tutaj kupić, ale nie ma!!!:no: i co poradzę...trudno..nacięłam się, teraz trzeba to jakoś odzyskać i zrobić coś, żeby więcej ludzi nie dało się nabrać!!!
Znalazłąm ten wózek w sklepie internetowym Tosia.pl....nie wiem czy tam nie kupić, pod warunkiem, że do soboty maksymalnie by doszedł. Napisałam do nich meila, zobaczę co odpiszą. Ja to się zawsze w coś wplączę:wściekła/y:
Muma Kochana!!! pisz nam tu zaraz co ginek dziś powiedział? wysłał Cię już na porodówkę? a może Olkowi wcale się tak już nie śpieszy??? a co z tym łożyskiem??? nie postarzało się za bardzo? bo jaktak....to znowu trzeba zrobić jaką pijacką imprezkę na bb i wznosić toasty za odmłodnienie Twojego łożyska:-D Pogłaskaj Olusia przez brzuszek od e-cioci i pozdrów go od koleżki Julka;-)
Dziewczynki, znowu muszę Was przeprosić, że więcej nie odpisuję...aha jutro idę do przychodni...o ile mnie przyjmą...jak wrócę wcześniej postaram się nadrobić zaległości w pisaniu, bo czytać..to czytam...a jak!!!!:tak:
Trzymajcie się Kochane i ja też posyłam świeżutki fluidki od chyba-Julka....a fika jak rzadko kiedy...i to tak dość mocno już...wczoraj mój M, położył się delikatnie na moim brzuchu a tu nagle, jak go nie kopnie w policzek:-D śmiałam się, że Młody jest zazdrosny o mamusię;-)
A oto i fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Caterina a co u Ciebie poza służbą?

Aleksis ja też ostatnio wiecznie w pracy:no: Ale mam nadzieję że już od połowy miesiąca będę miała bardziej luźno.

Wczoraj się usmiałam sama z siebie bo se wmówiłam nudności i zawroty głowy:sorry:

Katiuszka walcz z dziadem :tak:
Mam nadzieję że uda ci się kasę odzyskać:tak:

Zapraszam do picia kawuni luruni porannej:-)

Ja oczywiście we pracy:baffled:

czesc
ja tez z lurą straszliwą sie witam :-)
czesc pracy!!! ku chwale Ojczyzny!!

Ani@k kurcze, glut-rozgwiazda z zarodnikami:eek: yyyy... ja ogladałam niedawno film "Prometeusz" i po nim moznaby o takich dziwadłach snic.. ale Ty??? hehe.... no i nie "trudne" ale PŁODNE dni sie zaczynają!:tak: znaczy sie pracowite dni;-):-)

katiuszka i jak? wóz zakupiony?? acha! wybieraj opcje "płatnosc przy odbiorze":tak:, zmniejszysz ryzyko kolejnej finansowej straty.

caterina &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& nudności będą, spokojnie, za 2-3 tyg ;-)

Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& juz pewnie sie tam zagniezdził Młody, nie? :-) leż i pachnij sobie teraz, niech sie zadomowi spokojnie:tak::-)

Ostatnia edycja:
cześć kochane

My wczoraj wróciliśmy z dolnego śląska i nie miałam siły już pisać ,zresztą coś mnie wywala non stop i nawet nie mogę doczytać :angry:

ogarnę się to poklikam

Ani@k tulę mocno mam nadzieję,że się nie poddajesz i walczymy dalej?
Aleksis no to kochana za testowanie&&&&&&&&&&&&&&
Caterina jestem ,jestem byłam od soboty do wczoraj u siostry :tak:
kok.o witaj :tak:jak się czujecie?

Hej,

U nas wszystko OK, jak Olek dostał na wstrzymanie wtedy w szpitalu pod koniec sierpnia tak teraz wydaje się, że nie ma absolutnie ochoty na wyjście ;-) Szyjka wysoko, długa, nic się nie dzieje, to czekamy. Idę dopiero 15go października (koniec 38 tygodnia) do mojego gina do szpitala na usg i mam wziąć ze sobą torbę - jakby coś :szok::-D:-D
Także prawie 2 tygodnie jeszcze męki nocnej i dziennej i może się uda już nie wrócić z tego szpitala z dynią ;-)
Cały czas mam megagilosa, piję te syropy dla ciężarnych i domowe sposoby i d.. blada - nic nie przechodzi. Już nie wiem co jeszcze sobie zapodać ??...

katiuszka -
no niezły numer z tym Twoim wózkiem.. My w końcu stacjonarnie kupiliśmy, choć też wiele rzeczy, też dużych (sprzęty RTV, AGD , meble) kupowaliśmy przez internet. Przy takich droższych zakupach to jak kok.o napisała raczej 'płatność za pobraniem' wybierałam. DUżo też kupuję na allegro i tylko RAZ nie dostałam tego co kupiłam i zapłaciłam ale kit mu w oko, dużo nie wydałam a wstyd się przyznawać nawet bo to gaciochy wyszczuplające były:-D:-D
Mam nadzieję, że uda Wam się odzyskać kaskę i oczywiście, że król Julian będzie miał wóz w terminie :tak:
A z kopaniem to niezłe są takie mocne uderzenia, co ?:-) U mnie teraz już tylko obroty i wypychanie brzuchola na wszystkie strony.
Alex - ucałuj Cuda od ciotki ale nie zaraź się przy tym bo będziesz smarkać jak jak... Taki sezon wredny, niby gorąco, człowiek porozpinany a tu wiaterek chłodny zawieje i koniec...
aaronka - nie przemęczaj się, jak Mała chce spać to Ty też się może kimnij.. A weekend w Zakopanym, super :-):tak::tak:

Aleksis, caterina -
to jest Wasz czas i proszę się nie stresować tym, że sobie 'wmawiacie' objawy bo wcale niekoniecznie Wam się wydaje , &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, Ja tam mam nadzieję, że już niedługo znów zacznie się wysyp fasolek i fasolków u nas, za długa przerwa była...

Gatto -
Wy znów dziś na badaniach ? :-) Jak ktoś lubi codziennie to czemu nie ? ;-)

kok.o - Ty planujesz urodzić Ewę w pracy ??? :-):-) Teraz sezon grypowy się zaczyna, weź uważaj tam na siebie :angry::tak:
Ja dzisiaj piekę ciasteczka a na obiad nie wiem co zrobić , mam piersi z kurczaka i warzywka - coś zdrowego pewnie ;-)

witam się i ja!!!!!!!!!:)Muma,super,ze wszystko jest oki:)!!!!!!!!!sunusiowi dobrze w brzuszku u mamy i nie chce wyjść;-)przyjdzie pora i czas i zawita na świecie,a ty bedziesz mogła Go utulić:).U nas po staremu leci...Adaś śpi,z nocki rano wrócił,ja na popołudnie do pracy mam i lenia oczywiście:sorry::sorry::sorry:zuzanko.......piekna temperaturka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-)

Muma no to dobrze ,że się macie dobrze i że poród będzie w terminie to dla Ciebie i Olka dobre wiadomości :tak:tulę Was cieplutko i pozdrawiam
kasica dzięki no mam nadzieję,że się utrzyma ale boję się ,że to wpływ dupka:zawstydzona/y: kok.o Ty przypadkiem nie brałaś dupka przy szczęśliwym cyklu?
caterina a dziękuję ,ja właśnie zjadam śniadanko ,a u nas również w centrum mokro ...u Ciebie widzę ,że tempka rośnie oby szczęśliwie do końca :tak:

Ostatnia edycja:
zuza - napisałam Ci pod wykresem - no pięknie, moja droga, pięknie :tak:
Ja rozumiem dziewczynki, że to jest wyścig na całego na zajęcie miejsca w brzuchu po Olusiu :-) Oczywiście nie mam nic przeciwko temu, żebyście wszystkie razem wskoczyły na podium :tak::tak::tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry