katiuszka79
Fanka BB :)
hejka Dziewczynki!!!
Ja oczywiście wpadam na chwilkę, dobrze aleksis napisała, ze robię poszukiwanie wózków i w międzyczasie pisze gdzie się da o tym oszuście i wystawiam opinie. Na razie bez rezultatu...ale ja nie odpuszczę!!! niech to trwa nawet kilka miesięcy, ale nie ustąpię!!!
Dziewczyny ja znam amazon.com i ebay.co.uk...robię tam zakupy, nigdy nic się nie stało, wszystko tak jak w opisie, towar momentalnie wysłany...a tu...szkoda gadać. Pewnie, że wolałabym ten wózek tutaj kupić, ale nie ma!!!
i co poradzę...trudno..nacięłam się, teraz trzeba to jakoś odzyskać i zrobić coś, żeby więcej ludzi nie dało się nabrać!!!
Znalazłąm ten wózek w sklepie internetowym Tosia.pl....nie wiem czy tam nie kupić, pod warunkiem, że do soboty maksymalnie by doszedł. Napisałam do nich meila, zobaczę co odpiszą. Ja to się zawsze w coś wplączę
Muma Kochana!!! pisz nam tu zaraz co ginek dziś powiedział? wysłał Cię już na porodówkę? a może Olkowi wcale się tak już nie śpieszy??? a co z tym łożyskiem??? nie postarzało się za bardzo? bo jaktak....to znowu trzeba zrobić jaką pijacką imprezkę na bb i wznosić toasty za odmłodnienie Twojego łożyska
Pogłaskaj Olusia przez brzuszek od e-cioci i pozdrów go od koleżki Julka;-)
Dziewczynki, znowu muszę Was przeprosić, że więcej nie odpisuję...aha jutro idę do przychodni...o ile mnie przyjmą...jak wrócę wcześniej postaram się nadrobić zaległości w pisaniu, bo czytać..to czytam...a jak!!!!
Trzymajcie się Kochane i ja też posyłam świeżutki fluidki od chyba-Julka....a fika jak rzadko kiedy...i to tak dość mocno już...wczoraj mój M, położył się delikatnie na moim brzuchu a tu nagle, jak go nie kopnie w policzek
śmiałam się, że Młody jest zazdrosny o mamusię;-)
A oto i fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja oczywiście wpadam na chwilkę, dobrze aleksis napisała, ze robię poszukiwanie wózków i w międzyczasie pisze gdzie się da o tym oszuście i wystawiam opinie. Na razie bez rezultatu...ale ja nie odpuszczę!!! niech to trwa nawet kilka miesięcy, ale nie ustąpię!!!
Dziewczyny ja znam amazon.com i ebay.co.uk...robię tam zakupy, nigdy nic się nie stało, wszystko tak jak w opisie, towar momentalnie wysłany...a tu...szkoda gadać. Pewnie, że wolałabym ten wózek tutaj kupić, ale nie ma!!!
i co poradzę...trudno..nacięłam się, teraz trzeba to jakoś odzyskać i zrobić coś, żeby więcej ludzi nie dało się nabrać!!!Znalazłąm ten wózek w sklepie internetowym Tosia.pl....nie wiem czy tam nie kupić, pod warunkiem, że do soboty maksymalnie by doszedł. Napisałam do nich meila, zobaczę co odpiszą. Ja to się zawsze w coś wplączę
Muma Kochana!!! pisz nam tu zaraz co ginek dziś powiedział? wysłał Cię już na porodówkę? a może Olkowi wcale się tak już nie śpieszy??? a co z tym łożyskiem??? nie postarzało się za bardzo? bo jaktak....to znowu trzeba zrobić jaką pijacką imprezkę na bb i wznosić toasty za odmłodnienie Twojego łożyska
Pogłaskaj Olusia przez brzuszek od e-cioci i pozdrów go od koleżki Julka;-) Dziewczynki, znowu muszę Was przeprosić, że więcej nie odpisuję...aha jutro idę do przychodni...o ile mnie przyjmą...jak wrócę wcześniej postaram się nadrobić zaległości w pisaniu, bo czytać..to czytam...a jak!!!!
Trzymajcie się Kochane i ja też posyłam świeżutki fluidki od chyba-Julka....a fika jak rzadko kiedy...i to tak dość mocno już...wczoraj mój M, położył się delikatnie na moim brzuchu a tu nagle, jak go nie kopnie w policzek
śmiałam się, że Młody jest zazdrosny o mamusię;-) A oto i fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

yyyy... ja ogladałam niedawno film "Prometeusz" i po nim moznaby o takich dziwadłach snic.. ale Ty??? hehe.... no i nie "trudne" ale PŁODNE dni sie zaczynają!

kok.o Ty przypadkiem nie brałaś dupka przy szczęśliwym cyklu?