reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

eloooooo babole:-)
witam w jesienny złoty poranek:-) dolaczam z lurowatą kawusią (hyhy jak takie cos mozna pić??!!:szok::-D)

Ani@k ????????? zyjesz???
zuza zyjesz???????
co z pozostałymi dziewczynami???? :baffled: wszystkie zajęte zyciem;-):-)

katiuszka zakupy w necie sa OK, tylko trza ostroznie. Ja calutki sprzet do domu i czesc mebli kupowałam w necie, ale wybierałam sklepy z siedzibą we Wro albo niedaleko (w razie czego zawsze mozna sie przejsc i na zywo zrobić rozpierduche;-)), no i oczywiście opinie w necie czytałam... Ale te opinie to troche tak z dystansem trza brac, bo wiadomo, siedzi koleś,własciciel sklepu , i w wolnej chwili klepie sobie pochlebne opinie na roznych forach. Albo bluzga na konkurencje;-)

reklama
Czesc.
Caterina chyba z pracy pisala
Katiuszka nie daj sie draniowi. Nawet by moze trzeba napisac do rzecznika praw obyw. skoro on ten proceder uprawia na szeroka skale
Polak potrafi i to w tym negatywnym znaczeniu niestety.
Mam nadzieje, ze wyrwiesz od niego swoje pieniadze.
Przeciez ktos musi kontrolowac te sprawy.

Ja wole amazon, bo mam pewnosc, ze jak sprzedawca nie wysle towaru, to mam prawo do zwrotu pieniedzy z amazon.Nigdy sie nie nadzialam, a kupilam juz pralke za 500euro. I wszystko super. Albo jak radzi Gatto na ebay

Sprawdz sobie na amazon.com.

Ja juz swiruje, doszukuje sie objawow a to dopiero jest 3 dzien po IUI:-D

Co tam, 15 ma przyjsc@ i powinnam dopiero 22 testowac. Jak ja dam rade do tego czasu???

Dziewczyny piszcie na watku!!!

cześć

Żyję. Pracuję. Bzzzz mnie chyba zaraziła tą szybką aktywnością na wątku ;-)
W pracy lekki kołowrotek i przepraszam ale nie mam za bardzo czasu na bb :zawstydzona/y: a wieczorem jak zioła nie piję - nic się nie chce..

glut mój własny mi się dziś śnił, trochę przerażający był ten sen.. bo glut na końcach (chyba szesciu) miał zarodki..we snie byłam przerażona i jak się obudziałam też byłam przerażona :szok: i w sumie teraz też jestem przerażona..

trudne dni nastały..
miłego dnia

Caterina a ja mam temat w subskrycjach i mi sie samo wyswietla jak wchodze na bb :happy:

Ani@k nie smutaj sie przypadkiem!!

Gdzie sie podzialy wszystkie??

Ja dzis wstalam rano i pojechalam do przychodni na pobranie krwi, potem jak juz dojechalam okazalo sie, ze pomylilam dni i mam isc jutro. Tak wiec zas mnie czeka wstawanie i lecenie z siuskami jutro na 7.15 i na to nieszczesne klucie.
Ale za to zrobilam ciasto drozdzowe, salatke z kurczaka i zaraz biore sie za przygotowanie dzwonkow lososia na kolacje coby ladnie ziolami przeszly przed pieczeniem.

cześć Dziewczynki,
daję tylko znać, że żyję
Cud chory, marudny, czas brak... i cierpliwości często też
ściskam Was wszystkie mocno. za staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i podsyłam świeżutkie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Witajcie Kochane,

sennie za oknem...
Nawet Maleńka cały dzień jest mniej aktywna.. udziala Jej się:)
U mnie znowu mnóstwo pracy, ale wolę teraz przysiedzieć, aby nic nie zostało na weekend, bo w planach mamy weekend w Zakopanem.

Więc pracuję jak mróweczka..

Pozdrawiam ciepło

reklama
Witam Was kochaniutkie.
Jesien się zbliża na całego, więc dzieci łapią te wiruski.
Alex pozdrów Cuda
Aaronka szkoda, ze musisz pracować. Milej byłoby tylko sobie wypoczywać;-) Ale skoro mus to mus

Muma a jak Ty sobie radzisz, jak Młody coraz większy i cięższy? Mam nadzieję,że masz spokojną głowę i możesz się nastawić i przygotować na ten dzień. Daj znać, czy mama trochę dała na luz. Jakby co pisz na PW.

Katiuszka pewinie już robi searching wózków, a temu draniowi wysmarowala maila. Nie może mu to ujść płazem

Ani@k jakoś się wycofała. A gdzie Zuzanka-udziela się na innym wątku?
Caterina a co u Ciebie poza służbą?

Niewiele nas tu zostało:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry