kok.o
Fanka BB :)
eloooooo babole:-)
witam w jesienny złoty poranek:-) dolaczam z lurowatą kawusią (hyhy jak takie cos mozna pić??!!
)
Ani@k ????????? zyjesz???
zuza zyjesz???????
co z pozostałymi dziewczynami????
wszystkie zajęte zyciem;-):-)
katiuszka zakupy w necie sa OK, tylko trza ostroznie. Ja calutki sprzet do domu i czesc mebli kupowałam w necie, ale wybierałam sklepy z siedzibą we Wro albo niedaleko (w razie czego zawsze mozna sie przejsc i na zywo zrobić rozpierduche;-)), no i oczywiście opinie w necie czytałam... Ale te opinie to troche tak z dystansem trza brac, bo wiadomo, siedzi koleś,własciciel sklepu , i w wolnej chwili klepie sobie pochlebne opinie na roznych forach. Albo bluzga na konkurencje;-)
witam w jesienny złoty poranek:-) dolaczam z lurowatą kawusią (hyhy jak takie cos mozna pić??!!

)Ani@k ????????? zyjesz???
zuza zyjesz???????
co z pozostałymi dziewczynami????
wszystkie zajęte zyciem;-):-)katiuszka zakupy w necie sa OK, tylko trza ostroznie. Ja calutki sprzet do domu i czesc mebli kupowałam w necie, ale wybierałam sklepy z siedzibą we Wro albo niedaleko (w razie czego zawsze mozna sie przejsc i na zywo zrobić rozpierduche;-)), no i oczywiście opinie w necie czytałam... Ale te opinie to troche tak z dystansem trza brac, bo wiadomo, siedzi koleś,własciciel sklepu , i w wolnej chwili klepie sobie pochlebne opinie na roznych forach. Albo bluzga na konkurencje;-)

a wieczorem jak zioła nie piję - nic się nie chce..