reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
wiem,ze to wymaga wyrzeczen i poświecen,ale nieraz po prostu nie chce się i już;-);-);-);-);-)chciała bym pare kg.zrzucic,ale nie mam aż takiego parcia na to....;-);-);-);-).U nas dzis pieknie i słonecznie na dworze!!dosłownie wiosna!!!!!!tylko,szkoda,ze wieczorki juz chłodne są...ale cóz jesien przecież.....My po obiadku,teraz relax niedzielny hi hi hi.Życz ę miłej niedzieli i popołudnia!!!! AAA,moja kolezanka z pracy bardzo schudła,!!nie była gruba,ale delikatną nadwage miała itd!!i bardzo schudła,pytałam jej co robiła itd,powiedziała,ze wcale nie chodziła na siłownie,nic nie cwiczyła,po prostu,zero słodyczy,zero jasnego pieczywa i kolacji nie jadałą,tylko jakis jogurt,owoc i pomogło jej!!teraz świetnie wygląda!!chyba z 8 kg schudła w szybkim czasie!!i od tego czasu nie przytyło jej się!!fajnie wygląda itd!!ale nadal uwaza co je.....

Ostatnia edycja:
cześć Kobietki!!!
Ja tylko na momenciek, piszę właściwe z łóżka i w związku z tym mam pytanie do naszych ciężarówek, chyba, że staraczki tez coś wiedzą, to proszę o info...Chodzi o to, że dziś boli mnie w dole brzucha, tak bardziej z lewej strony. Odkąd jestem w ciąży nie miałam takich bóli, dziś pierwszy raz...no i mam stresa małego. Nie wiem dokładnie jak ten ból opisać, jak leżę, to prawie nie czuję, tak minimalnie i to czasem, ale jak wstaję i chodzę, to tak jakby lekkie zakwasy...Nie wiem czy to normalne, może macica się powiększa, albo coś tam na coś innego uciska...kurcze nie chcę panikować i lecieć do lekarza, bo w przychodni i tak mi nic nie powiedzą, bo tam nawet nie ma aparatu do usg, a na oko, to oni se mogą...Musiałabym umawiać się do mojego polskiego lekarza. Sama nie wiem...poczekam jeszcze do jutra, jak nie przestanie, a nie daj Boże ból się nasili, to pewnie się umówię...Może Wy wiecie co to może być??? zaraz poszperam jeszcze w necie, ale już się boję, co tam mogę znaleźć...:sorry2:
Wracam do łóżeczka, miłego wieczorka niedzielnego dla wszystkich!!!!:tak:

Katiuszka nie martw sie, to przeciez macica sie rozciaga.Ale na pewno jutro smigasz do lekarza. Uspokoji Cie, bo wszystko jest dobrze.Jestes juz po polowie, wiec glowa do gory:tak:

A gdzie sie podzialy nasze staraczki?
Muma dajesz jeszcze rade?Skrobnij co nieco.
Kok.o a jak Ty sie czujesz? Nordic walking jeszcze uskuteczniasz?

Czytam watek IUI na BB, wiadomo, ale i tak madrzejsza nie bede. Ile kobiet tyle przypadkow

Hejka,

Na chwilkę ;-)
katiuszka - jesteś w połowie ciąży i macica zaczyna rosnąć na dobre więc będzie ciągnąć przeważnie z jednej strony to się dzieje nie wiedzieć czemu;-) Ale odpoczynek jeszcze nikomu nie zaszkodził:tak: Delikatnie wstawaj, nie zrywaj się za szybko bo czasem to potrafi aż zgiąć człowieka w pół, ja myślę, że to nic groźnego. Poza zestawem witamin , który bierzesz możesz pić sobie magnez rozpuszczalny.
Jakby Cię bolało nonstop to skocz do lekarza, nie zaszkodzi sprawdzić ale myślę, że po nocy przejdzie.
Ty wiesz, że Julian to królewskie imię ? ;-) Mój ulubiony król ma tak na imię:-)

Aleksis -
Ty już kochana nie czytaj o IUI tylko dbaj o siebie :tak: Mam nadzieję, że to już koniec starań Waszych i za chwilę obwieścisz nam tu dobrą nowinę :tak::tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja się nawet nieźle czuję ale jak leżę albo siedzę, łażenie powoduje od razu twardnienie brzuchola i wrażenie jakby Olek już za chwilę miał wypaść;-) We wtorek znów wizyta u gina i będziemy myśleć co dalej. W środę zaczynamy 37 tydzień i to już byłby nie - wcześniak :tak:
Nie mogę się już doczekać, WSZYSTKO gotowe, wóz odebrany a ja już bym chciała chudnąć a nie ciągle przybierać :-D

Ja myślę, że staraczki się starają, no mam przynajmniej taką nadzieję :-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

cześć Dziewczyny.

ja też na momencik, bo dziś jestem styrana weekend'em.

Aleksis trzymam za Ciebie kciuki, mocno wierzę (mam jakieś wewnętrzne przeczucie) że Wam się uda. Z całego serca Wam życzę. Nawet nie wiesz jak się będę cieszyć na pozytywną wiadomość. Bardzo mocno kibicuję!!!!

katiuszka spokojnie, nic się nie martw. Mnie non stop coś ciągnie, skręca, przelewa, kopie, uciska a dziś miałam wrażenie jakby mi się coś urwało....:szok::szok:
Odpocznij, jutro, pojutrze powinno minąć.

Muma
brawo, trzymajcie się z Olkiem dzielnie. Dużo odpoczywajcie.

Ja miałam ciężki weekend. W sb warsztaty pielęgnacyjno-laktacyjne, a dzisiaj wykład połóżnej. Codziennie od 8 do 14. Wracałam do mieszkania skonana. Oprócz tego, że w czasie opowieści połóżnej o znieczuleniu i podczas oglądania filmu o porodzie zrobiło mi się niedobrze, było całkiem ciekawie. Było sporo mam z którymi można było porozmawaić, wymienić się odczuciami, doświadczeniami. Jedna nawet była po terminie. Jutro miała jechać na OCT.

Po przyjściu musiałam się przespać, bo mnie naprawdę ścinało.
Więc po takim maratonie weekendowym, nawet nie chce mi się pomyśleć, że muszę jutro pracować. Chyba po raz pierwszy mam takiego niechcieja..wrrrrrrrrrrr.......

Dobrej nocy Kochane

Witam:-)
Dziękuję serdecznie za dobre słowa.Chciałabym, aby tak było. Ale jakoś mam wątpliwości, skoro tak długo to u nas trwa. W każdym razie nie chcę się nastawiać, wolę poczekać jeszcze do 22 października. 15 mam dostać@, ale nie powinnam testować za wcześnie ponieważ ten pereparat Pregnyl ma w swoim składzie hcG, więc wynik testu mógłby być zafałszowany i zrobić niepotrzebnie nadzieję. Gdyby się udało, 7 tyg.po IUI chcieliby mi zrobić USG, aby sprawdzić, czy wszystko jest ok. Pewnie, że skorzystam, bo to przecież klinika.
Na pewno udam się do takiego dobrego magika diagnosty, jakiego ma Muma. Znajomoma ma dobrą pani doktor, ktora ma super sprzet i sie zna na tym.

Wczoraj śmigaliśmy małą łodką po rzecze Maas, ale wstrząsów nie było, bo to rzeka. Naj
pierw się zastanawiałam czy powinnam, ale bez przesady, aby siedzieć na d... i już do końca nic nie robić.

Muma i Aaronka trzymam kciuki za bobaski i abyście miały mnóstwo sił.

reklama
witajcie!!!!!!!!!JAK JA NIE LUBIE PONIEDZIAŁKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:szok dosłownie!!ten tydzien mam na popołudnie do pracy...przynajmniej się wyśpię,hi hi hi!!!pogoda u nas juz do bani,zimno się zrobiło i ponuro.........Miłego dnia laseczki!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry