kok.o
Fanka BB :)
czesc babolki:-)
ranyjulek ale mam sajgon... ale cóz, 1 pazdziernika... standard;-):-)
Muma trzymaj tam Olka jeszcze troche;-) I trzymaj sie (łożka czy tam krzesła);-):-) heh..niedługo bedziemy czytać o rykach w środku nocy i kupkach zielonych;-)
katiuszka, jak juz dziewczyny pisały, prawdopodobnie to nic złego. Mnie tez bolało z jednej strony tylko (dziwnie jakoś to działa
) i dokładnie to w pachwinie rwało. Ale niedługo. Nie przemeczaj sie, bedzie dobrze
Aleksis wiiiidze w mojej szklanej kuli pieknie dzielące sie komórki, pomykające płynnym dryfem w strone mięciutkiej wyściółki endometrium
zaraz zakotwiczą i bedą wkrótce II !!:-)
A z kijkami to pomykam za rzadko, niestety z roboty wracałam w zeszłym tyg. skonana, po 10h pracy juz mi sie nawet nie chciało ruszac z domu. Tylko jeść i spać miałam siłe;-) Wczoraj w koncu zaczełam zakupy przez neta robić, bo jak tak dalej pojdzie, to z gołym lózeczkiem Sylwester mnie zastanie
Trza w koncu sie zabrac za robienie wyprawki.
pozdrowionka, niech szybko poniedziałek mija
:-)
ranyjulek ale mam sajgon... ale cóz, 1 pazdziernika... standard;-):-)
Muma trzymaj tam Olka jeszcze troche;-) I trzymaj sie (łożka czy tam krzesła);-):-) heh..niedługo bedziemy czytać o rykach w środku nocy i kupkach zielonych;-)

katiuszka, jak juz dziewczyny pisały, prawdopodobnie to nic złego. Mnie tez bolało z jednej strony tylko (dziwnie jakoś to działa
) i dokładnie to w pachwinie rwało. Ale niedługo. Nie przemeczaj sie, bedzie dobrze
Aleksis wiiiidze w mojej szklanej kuli pieknie dzielące sie komórki, pomykające płynnym dryfem w strone mięciutkiej wyściółki endometrium
zaraz zakotwiczą i bedą wkrótce II !!:-)A z kijkami to pomykam za rzadko, niestety z roboty wracałam w zeszłym tyg. skonana, po 10h pracy juz mi sie nawet nie chciało ruszac z domu. Tylko jeść i spać miałam siłe;-) Wczoraj w koncu zaczełam zakupy przez neta robić, bo jak tak dalej pojdzie, to z gołym lózeczkiem Sylwester mnie zastanie
Trza w koncu sie zabrac za robienie wyprawki.pozdrowionka, niech szybko poniedziałek mija
:-)
a ja o niczym nie wiem
wszystkie prawie takie same, że kontakt się urwał ze sprzedawcą, że przesyłki idą miesiącami, jak są anulowane zamówienia, to na pieniążki się czeka znowu miesiącami...Jak ja płaciłam za swój wózek, to były tylko dwie takie opinie, reszta dobrych, ale od sierpnia do dzisiaj są SAME złe!!!! piszę do tego sprzedawcy, ale albo w ogóle nie odpisuje, a jak napisał, to wysłał mi meila, którego już od nich dostałam jakies 3 tygodnie temu
ahaaa i materacyka tez nie mam!!!!!