reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Czesc Kochane.
Dziękuję Wam serdercznie za kciuki. O 11.35 już było po wszystkim. Nasienie było dobrej jakości, więc się ucieszyłam. W tej menzurce miało kolor różowy, ale nie dlatego, że były potencjalne "dziewczynki" :-D
Cieszę się, że mam już wszystko za sobą. Nie miałam USG przed IUI.
Jak nie dostanę @ 15-16 października, to dobrze, ale testować mogę dopiero 20 października, czyli 7 tyg. po ostatniej @. Jesli będzie lipa, to na 3 dzień cyklu to znowu USG i planowanie kolejnego podejścia.

Miłego dnia

Jakieś plany mamy ale na sokojnie.

już po inseminacji Aleksis...cieszę się ze sprawnie poszedł "zabieg" teraz cierpliwie czekaj do 20 pazdziernika i testuj kochana!!beda dwie kreseczki:-):-):-),bedzie dobrze Aleksis,zobaczysz!!!!!!!!!!trzymac kciuki bede!!!!!Ja juz mam wysprzatane,teraz biorę się za sałatkę z brokułów,Adam w pracy jest około 19 w domu bedzie.Mam książki do czytania:-):-)dzis byłam u takiej pani,znajomej naszej,nawet taka troszkę rodzina z nami jest ,ona ma po prostu bibliotekę w domu!!!!!!!!!!!!!!!!i zawsze mi mówi,ze jak nie mam co czytac,to zebym przyszła do niej,wiec dziś poszłam,pozyczyła mi 7 książek do czytania:-),a ja czekam na moje które zamówiłam,moze juz w poniedziałek beda....Brzuch mnie boli:-(,plecy tez bolą:-(,to juz oznaki.......:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

witam wszystkie Panie:-)
Ja dziś zalatana, ciąg dalszy porządków. Byłam w sklepie w poszukiwaniu jakiś pozytywek. Ale nic nie znalazłam, ani jednej!!! do szału doprowadzają mnie te angielskie sklepy!!!!:wściekła/y: coś kupię, żeby Młody już sobie słuchał, bo jak przez te moje nerwy będzie rozdarty, to ja sobie nie dam z nim rady:sorry2: a tak, to zapodam mu melodyjkę i mam nadzieję, poskutkuje:tak:
Kochane, musze już uciekać, rosołek mi się gotuje. Do jutra!!!
I najważniejsze:
aleksis ogromne kciukasy za IUI!!!! my Ci wszystkie pomożemy w tej wizualizacji:tak: ja na przykład już widzę II kreski....jeszcze któraś widzi???;-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

cześc wszystkim:-)ja koncze pić kawusię,pogoda jak narazie dopisuje,tzn,słonko swieci na maxa,ale taki juz chłodek jesienny czuc.....Dzis niedzielne lenistwo:-)planów żadnych nie mamy,z reszta Adam juz o 17 jedzie do pracy,na 12 godzin.a ja pewnie z książka popołudnie spedzę,wczoraj zaczełam czytam i bardzo mnie wciągła książka,fajnie się czyta,jest ciekawa,wiec popołudnie juz mam zaplanowane:-)kurcze plecy mnie bolą,ze szok:-(:-(:-(:-(to juz jest taki objaw.....@ plecy,dół brzucha....ech.....brak słów:-(

Witam kobietki !!

Aleksis - trzymam kciuki.

Marcin wczoraj wyjechał więc siedzę sama, nuda na maxa, ale mam szwagra drzwi obok to chociaż jest z kim obiad zjeść:)

Zrobię sobie testy jajeczkowania, żeby wiedziec kiedy mam tak dla siebie. Jutro chcę zacząc siłownie, niestety muszę ostrożnie, bo po pierwsze pół roku nie byłam po drugie, miałam problemy z kręgosłupem a po trzecie musze, bo dziś się zważyłam i ważę 61,5kg co w moim przypadku to ostre zapuszcze się jest, w maju jak skończyłam z siłownią miałam 56...z drugiej strony mam nadzieję że lekka siłownia dobrze wpłynie na moje samopoczucie i na ciało i też pomoże przy staraniach :):)

Pozdrawiam niedzielnie !! na 15 do pracy lece ;)

reklama
Emenems ,ja tez bym musiała gdzies się zapisac na siłownie,aerobik itd,ale ja ma wiosce mieszkam,tu nie ma nic takiego:-(w najblizszym miasteczku tez nie,a do wrocławia jzdzic 30 km to nie opłaca mi sie to :-(:-(.Ale mam rower stacjonarny i w miare wolnego czasu staram si.ę jezdzic na nim,i mam tez małą dietke.......tez chce rzucic pare kg......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry