Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tyle lat w zawodzie i pierwszy raz o czymś takim słyszę.. ktoś mi kiedyś powiedział ze jak nie da rady z bólu zrobić 'nożyc' leżąco - to napewno wyrostek.. jeszcze mi tego brakowało..

:-) a widzisz??? człowiek całe zycie się uczy
;-)
..no ale pewnie żarłam coś co powodowało takie reakcje, ten cykl zapowiada się normalny akończyć go będę z 'prawie' płaskim brzuszkiem:-)
starość nie radość .W każdym bądź razie gorąca polecam - świetna alternatywa dla tych co nie przepadają za siłownią
tak jak ja.Wybieram się jeszcze na pilates, bo miała być joga ale pani w ciąży i zajęcia odwołano. oooooo śniadanko przyjechało - zajrzę później 
:-) a widzisz??? człowiek całe zycie się uczy
;-)
tak sobie myśle że cały poprzedni cykl miałam bóle z prawej strony i okazało się ze tam właśnie umiejscowiło się wielkie jajo..moze teraz też się coś szykuje z prawicy;-)![]()
aha i oprócz tego miałam bardziej żółty niż zwykle mocz..już myślałam ze to pierwszy objaw ciąży..no ale pewnie żarłam coś co powodowało takie reakcje, ten cykl zapowiada się normalny akończyć go będę z 'prawie' płaskim brzuszkiem:-)
Albo to pęchol
Kurna zegarek w tel mi sie przestawił o godzine do tyłu
Czary jakie czy co 
a jak ...Bzzzz ty to się umiesz w życiu ustawić :-)
eM jeżdzi rano rowerkiem po zakupy a ja chodzę do marketów jak wracam z pracy
Caterina moze wybierasz się na festiwal folkowy w przyszły weekend ?hmmm.... wypracowany latami system - działa !!!;-)a kakao też przychodziBzzzz naprawde śniadani Ci przychodzi ze sklepu???i ciepłe kakao też???? ja też tak chce!!!!!!!!!!!

a jak ...eM jeżdzi rano rowerkiem po zakupy a ja chodzę do marketów jak wracam z pracy
Caterina moze wybierasz się na festiwal folkowy w przyszły weekend ?
Najstarsze Pieśni Europy
hmmm.... wypracowany latami system - działa !!!;-)a kakao też przychodzi![]()