reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
dziś tak mocniej, wczoraj ciężko mi się szło bo w jakby to okreslić w prawym rogu macicy (?) bolało a parę dni temu też w okolicach prawej storny, ból schodził aż na nogę.. ktoś mi kiedyś powiedział ze jak nie da rady z bólu zrobić 'nożyc' leżąco - to napewno wyrostek.. jeszcze mi tego brakowało..

a moze być tak ze wczoraj i dziś to z powodu tych moich zakwasów po ćwiczeniach????

:-D:-) a widzisz??? człowiek całe zycie się uczy :-D;-)

tak sobie myśle że cały poprzedni cykl miałam bóle z prawej strony i okazało się ze tam właśnie umiejscowiło się wielkie jajo..moze teraz też się coś szykuje z prawicy;-):tak:

aha i oprócz tego miałam bardziej żółty niż zwykle mocz..już myślałam ze to pierwszy objaw ciąży:zawstydzona/y:..no ale pewnie żarłam coś co powodowało takie reakcje, ten cykl zapowiada się normalny akończyć go będę z 'prawie' płaskim brzuszkiem:-)

witqm się i ja
wląsnie czekam aż przyjedzie śniadanko ze sklepu :-) ja dzisiaj dzień wolny więc małe sprzątanko, chciałam się tylko pochwalić ze w końcu jakoś ustaliłam grafik w pracy i już wczoraj byłam na ZUMBIE - super sprawa ale dzisiaj mnie jakoś w krzyżu łupie :confused2:starość nie radość .W każdym bądź razie gorąca polecam - świetna alternatywa dla tych co nie przepadają za siłownią :-ptak jak ja.Wybieram się jeszcze na pilates, bo miała być joga ale pani w ciąży i zajęcia odwołano. oooooo śniadanko przyjechało - zajrzę później :laugh2:
miłego dnia babeczki

:-D:-) a widzisz??? człowiek całe zycie się uczy :-D;-)

tak sobie myśle że cały poprzedni cykl miałam bóle z prawej strony i okazało się ze tam właśnie umiejscowiło się wielkie jajo..moze teraz też się coś szykuje z prawicy;-):tak:

aha i oprócz tego miałam bardziej żółty niż zwykle mocz..już myślałam ze to pierwszy objaw ciąży:zawstydzona/y:..no ale pewnie żarłam coś co powodowało takie reakcje, ten cykl zapowiada się normalny akończyć go będę z 'prawie' płaskim brzuszkiem:-)

Moze być tez ten jamnik. Ja tez mam takie bóle ale z lewika pytałam sie mojej kol.chirurga co to moze być to stwierdziła że moze ten jamnik jest troszeczke jakims zrostem trzymany i dletego tak go często odczówam:sorry: Albo to pęchol:eek:

Ja dzisiaj tempki nie zmierzyła bo zaspałam :wściekła/y: Kurna zegarek w tel mi sie przestawił o godzine do tyłu:wściekła/y: Czary jakie czy co :confused:

A ze slangu medycznego to jest jescze MZS

Bzzzz ty to się umiesz w życiu ustawić :-)

Bzzzz ty to się umiesz w życiu ustawić :-)
a jak ...:cool: eM jeżdzi rano rowerkiem po zakupy a ja chodzę do marketów jak wracam z pracy:rofl2: Caterina moze wybierasz się na festiwal folkowy w przyszły weekend ?
Najstarsze Pieśni Europy
Bzzzz naprawde śniadani Ci przychodzi ze sklepu??? :szok: i ciepłe kakao też???? ja też tak chce!!!!!!!!!!!
hmmm.... wypracowany latami system - działa !!!;-)a kakao też przychodzi :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry