reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

pali kochana jak smok i chce ograniczyć ,ale też ile ja to już przechodziłam i słyszałam :sorry2::-)że on ograniczy itd ,przynajmniej nie będzie śmierdział :confused::tak:
właśnie się zaciągnęłam i mało płuc nie wyplułam :wściekła/y::szok:

reklama
Jak chce tylko ograniczyć, to nic innego jak silna wola mu w tym pomoże. Ale jakby chciał rzucić to polecam tabletki Tabex (lub Tabax-nie pamiętam dokładnie) Moi wszyscy znajomi, włącznie z Emem po nich rzucili. A palili naprawdę ile fabryka dawała:tak: Kiedyś te tabletki były do kupienia w aptece, ale teraz trzeba mieć na nie receptę, ale to każdy lekarz rodzinny wypisze. Dobrze, że ja nie mogę palić, bo pewnie bym jarała fajury jak stara:-D

Dobra Kochane...eee zuzanko...bo nikogo innego nie ma...będę się zbierać powoli, idę wrzucić się do wanny, coś przekąsimy jeszcze z Młodym i do spania. Fajnie, że jutro piątek!!!! i znów weekend!!!!
Dobrej nocki!!!!

Zuzanko, dopoki fasolka sobie wedruje i potem sie zagniezdza mozna pic ile wlezie, bo jest zygota i nie ma dostepu do twojej krwi, ale jak juz sie polacza to przez lozysko caly alkohol dochodzi do dzieciaczka, wiec wtedy lepiej nie pic. Lozysko o ile pamietam tworzy sie w 4tc czyli jak sie zorientujesz, ze spodziewasz sie potomka..przestan pic hihi;-)

Jesli chodzi o nasza sprawe to wyglada, ze wszystko zakonczone. Adwokat twierdzi, ze to koniec i dal nam piekna cyfre do zaplacenia:-D A sprawa nasza po krotce polegala na tym, ze chcielismy kupic dom i tamci chcieli nas oszukac. Okazalo sie, ze dom ma roznego rodzaju zmiany, ktore nie zostaly zgloszone czyli krotko mowiac ludzie sobie zrobili scianki, wstawili okno, wstawili jakes drzwi do garazu, ktory nie powinien byc otwart, bo na planach nie widnieje jako garaz, wszystko to bez pozwolenia odpowiedniego urzedu. Dowiedzielismy sie o tym wplacajac zadatek 5000€. Zaufalismy im, ze jednak w ciagu okreslonego czasu pozalatwiaja te pozwolenia, nie zrobili tego, wiec chcielismy ten czek z powrotem. Oczywiscie tamci nie chcieli oddac i tak sprawa sie ciagla praktycznie od listopada do dzis. Na szczescie tych pieniedzy nie stracilismy i jestesmy wolni od kupna tego domu.

Katiuszka ja jarałam teeż jak smok ale 3 lata już nie odkąd dostałam ataku nerwicy i mało się nie udusiłam to rzuciłam wtedy;-)aa M brał te tabletki jeszcze 2 listki leżą w apteczce:happy2:miłej nocki :*
Gatto to faktycznie nie ciekawa sprawa była,najważniejsze że nie straciliście tej kasy :tak: i że nie musicie się po sądach się ciągać :tak:

dzięki kochana uświadomiłaś mi ,bo ja nawet nie wiedziałam,aż tyle:sorry2::zawstydzona/y:

lopop no już się skończyły spotkania ,czekamy teraz na panią z wizytą u Nas w domu :tak:później jeszcze kwalifikacja do kursu i czekamy na telefon w sprawie maleństwa.

Ostatnia edycja:
reklama
Bo to taki slang medyków SKS- w wolnym tłumaczeniu Starość K....wa Starość;-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-)

a mnie coś brzuch pobolewa :dry::sorry2:i chęć na winko mam ...to chyba alkoholizm się nazywa:confused::-D
jak masz chęć to jeszcze nie alkoholizm..jakbyś piła dzień w dzień - to wtedy jest alkoholizm;-):tak:
A mnie SKS się coś kojarzy z zajęciami sportowymi po lekcjach...:confused: było coś takiego??? czy mnie się coś pochrzaniło...a Szkolna Kasa Oszczędności to chyba było SKO...:-p

sks, sko, pkp, pks..co za różnica;-) nie będziemy się przecież czepaić jednej literki :-):cool2:

jedno jest pewne - demencja starcza postępująca;-):-)

Caterina a jak mnie boli od okolicy prawego jajnika do okolicy prawej nerki to co to może być?????

Jan Paweł II u kresu swego życia powiedział że 'duch moze wszystko, tylko ciało nie nadąża'..tylko On to mówił w okolicach 80 a ja czasami teraz tak się czuję:zawstydzona/y::sorry: oj chyba też złapię za kijki, wrzucę na licznik więcej 'brzuszków'..

dziś będę mieć oczy szeroko otwarte, nawet nie pomyślę o spaniu..
polecę pod prąd, ale co tam..PIĄTEK w końcu :-) można snuć plany..

miłego dnia

P.S. Kok.o daj chociaż znać jak się czujesz, bo że zawalona pracą to wiemy.. napisz kiedy teraz wizyta, może jakąś fotkę Młodej-Ewy zapodasz????:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry