reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Aaronka czytałam kiedyś o dziewczynie, która pracowała w firmie analityczno-jakiejśtam i zrezygnowała z dobrzepłatnej i rokującej dobrą przyszłość posady na rzecz smażenia placków czy pasztecików..założyła własną działalność, po roku zatrudniła już pracownika i stać ją było na wakacje - opowieść z cyklu 'prawdziwe historie'..nie to żebym Cię na coś namawiała, tak mi się skojarzyło..:happy2:

Ani@k ja cały czas myślę o czymś swoim, tylko, że na razie na myśleniu się kończy. Muszę urodzić, wychować...a później zobaczymy.
Na pewno nie wyobrażam siebie na tym stanowisku w wieku 65 lat:szok::szok: więc placki czy krokiety są nienajgorszą opcją, ewentualnie jeszcze wchodzi w rachubę poczta i stemplowanie znaczków:tak::tak:

Jak ja się cieszę że już piątek. Chociaż ten weekend znowu przeleci jak burza...ale przynajmniej będziemy wykształceni w temacie mycia i przewiajania niemowlaków. Mamy 1-weekendowe bezpłatne warsztaty w gabinecie u mojego lekarza jako opcja rekompensaty za słone wizyty i usg:-p:-p jutro start o 8:00!!

Nie wiem czy czytałyście, ale boki mozna zrywać. Dla Was wszystkich, a zwłaszcza dla katiuszki, bo ona coś pisała, że ma zwłokę z wózkiem i przejścia z Allegro Wózek Jedo Bartatina (2665423700) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Całuję Was wszystkie, miłego weekendu!!!

reklama
cześć Dziewczynki,

Muma, Kobito, tak mnie zmotywowałaś, że polecialam kupić młodej kosmetyki, zrobiłam zamówienie w aptece, pozostało mi tylko wyprać gondolę z wózka i jestem gotowa:D no bo ja to chyba zaraz po Tobie w kolejce

Ania - to na pewno wielkie jajo rośnie!

Aaronka - ja czytałam, nawet bloga tej Pani, fajnie pisze

aaa Ania - "szelmostwa..." fajne, mam jeszcze kilka książek tego autora, ale czekają w kolejce:-D

Bzzz - niech no tam na tej Zumbie Cie ktoś nagra, a Ty nam wrzuć na kółko:tak:

Lopop - fajnie, że wpadasz podejrzeć co u nas

Aleksis - moja przyjacióła po IUI w pierwszym podejściu właśnie jest już po połówkowym usg, rośnie zdrowy Filip, więc głowa do góry, myśl pozytywnie!

witajcie!!!!nastrój juz lepszy....bojowy??!!!yyyy tak chyba mogę to nazwać;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-).Czuję się juz nieco CIOTOWATO:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(maszkra jakaś....ale cóż musze to przyjąć na klatę!!!!!!!!!!kolejny juz raz....może tym razem obedzie sie bez łez i płaczu???!!choć w to watpię..........:-(:-(ja jem własnie obiadek-zupke ogórkowa,i zaraz zmykam z mężem do miasta,ja tez do kosmetyczki na henne,a co??!!hi hi!

czesc kobitki
miłego weekendu wszystkim zycze:happy:
ja jutro w pracy, ale w niedziele w koncu sobie odpoczne:tak:
byle do niedzieli...

kciuki wielgachne za staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
no i oczywiści fluidki od ChybaEwy;-):-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a ciearówki odpoczywajcie:tak:, ale jeszcze nie rodźcie!!;-):-)

Ostatnia edycja:
ja już w domku,byłam w mieście z Adamem,bylismy w BIEDRONCE na zakupach,ja u kosmetyczki,a po drodze wjechalismy do siostry na kawkę,moja siostrzenica 25 pazdziernika 4 latka miec bedzie i pytam jej "Blaneczko,powiedz co chcesz na urodzinki dostac od cioci i wujka?"a Ona do mnie "LORKI i takie ochraniecze,ze jak upadne,to ,żeby skóra mi nie pękła":)!!!Boze jaka Ona jest kochana!!!!!:-)kocham ja OGROMNIE!!!i ciotka z wujkiem kupią LORKI dziecku,niech ma prezent z którego zadowolona bedzie bynajmniej!!!!!!Ja tez juz weekend mam,do poniedziałku,w poniedziałek na popołudnie mam do pracy.Mój Adam jutro od 6 do 18 w pracy bedzie...a w niedziele od 18 do 6 rano...wiec weekend ma pracujący.A mnie juz kłuje w boku,ze hej!!!!!!:-(:-(:-(zbliża się @...wiem,bo miesiąc temu,kilka dni przed @ tez tak mnie kuło....wiec za kilka dni mnie zaleje....:-(:-(:-(masakra jakaś....

Ostatnia edycja:
Witam.Dziekuje za kciuki i fluidki. Klade sie do lozka.Przynam sie, ze mam troche pietra. Jakies to dziwne wszystko...Ale coz, ciesze sie, ze mam taka szanse. Nie wiemy, czy eM rano w domku odda swoje zolnierzyki czy to zrobi juz tam:-DNo to juz nie moj problem.
Moge mu pomoc wizualnie czy tez inaczej:zawstydzona/y:

Tak jak Zuzka pisala, spokojnie, bo szanse sa jakie sa. Tak sobie mysle, skoro mi wyliczone moje szanse naturalnie na jakies max.20% to jak skumuluje te na ciaze z IUI to mialabym razem 40%...Hmmm, dobrze kombinuje?:-D

Dam Wam znac jak poszlo. Dobranoc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry