Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to po co to czytasz????? to po to tyle tytułów tutaj wypisywałyśmy abyś czytała coś co Cię nie dotyczy??? Kasica no weź!!!!!kobity,zadne pocieszenia nie pomoga niestety:--
-
-
-
-
-(po prostu wszystko jest do dupy i tyle......:-
-
-
-
-
-
-
-(od 2 dni siedze i czytam o bezpłodności wtórnej i...po prostu ryczec mi się chce:-
-
-(
no ale że co masz na myśliNo tak w końcu po 30 jesteśmy a to bliżej niż dalej![]()
o tej porze???? toż to ciemnica totalna, siedź w domku i tv oglądaj lepiej;-)ide na spacerek dotlenic sie hihi baj
tyle tego wszystkiego

może faktycznie za dużo przybrałam??? eee jakoś nie wyglądam na otyłą...noo brzuchol mam...Ale pocieszam się jak patrzę na moją babkę z pracy, ona jest 3 tygodnie dalej w ciąży i jest dwa razy większa niż była. Z tym, że ona jest niziutka i taka....eeee"grubokoścista";-)
a wózka dalej nie ma
już prawie 2 miesiace od zapłaty i nic!!! sprzedawca pisze, że mają dużo przesyłek i żeby poczekać jeszcze kilka dni
szwagier wraca już do Anglii za jakieś 2-3 tyg, coś czuję, ze powóz Młodego nie dojdzie!!!!! nie wiem po co tylko tak się śpieszyłam, żeby zdązyć przed jego wyjazdem!!!!!
Nie ma to...tamto....
i buciki aby mieć jak test II krechy pokaze..
bo to jeszcze nie ten czas
ale trzeba zacząć ćwiczyć:-)
no trudno, za jakiś czas dojdę do wniosku ze 'kochanego ciala nigdy za wiele' i będę musiała się pogodzić z moim towarzyszem - brzuszkiem ;-):-)
gdyby nie to ze mam jakieś zapędy meteoropatyczne..powiedziałabym ze to ciąża:-) ;-)
w takim razie u nas będzie się zimą działo!
:-)