Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no to po co to czytasz????? to po to tyle tytułów tutaj wypisywałyśmy abyś czytała coś co Cię nie dotyczy??? Kasica no weź!!!!!kobity,zadne pocieszenia nie pomoga niestety:--
-
-
-
-
-(po prostu wszystko jest do dupy i tyle......:-
-
-
-
-
-
-
-(od 2 dni siedze i czytam o bezpłodności wtórnej i...po prostu ryczec mi się chce:-
-
-(
no ale że co masz na myśliNo tak w końcu po 30 jesteśmy a to bliżej niż dalej![]()
o tej porze???? toż to ciemnica totalna, siedź w domku i tv oglądaj lepiej;-)ide na spacerek dotlenic sie hihi baj
tyle tego wszystkiego

może faktycznie za dużo przybrałam??? eee jakoś nie wyglądam na otyłą...noo brzuchol mam...Ale pocieszam się jak patrzę na moją babkę z pracy, ona jest 3 tygodnie dalej w ciąży i jest dwa razy większa niż była. Z tym, że ona jest niziutka i taka....eeee"grubokoścista";-)
a wózka dalej nie ma
już prawie 2 miesiace od zapłaty i nic!!! sprzedawca pisze, że mają dużo przesyłek i żeby poczekać jeszcze kilka dni
szwagier wraca już do Anglii za jakieś 2-3 tyg, coś czuję, ze powóz Młodego nie dojdzie!!!!! nie wiem po co tylko tak się śpieszyłam, żeby zdązyć przed jego wyjazdem!!!!!
Nie ma to...tamto....
i buciki aby mieć jak test II krechy pokaze..
bo to jeszcze nie ten czas
ale trzeba zacząć ćwiczyć:-)
no trudno, za jakiś czas dojdę do wniosku ze 'kochanego ciala nigdy za wiele' i będę musiała się pogodzić z moim towarzyszem - brzuszkiem ;-):-)
gdyby nie to ze mam jakieś zapędy meteoropatyczne..powiedziałabym ze to ciąża:-) ;-)
w takim razie u nas będzie się zimą działo!
:-)