reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

heja dziewczyny!!

właśnie skończyłam rabotu, przebieram się i lecę do banku.

kasica - Twój nastrój wynika z pełni, popatrz dzisiaj na księżyc i sobie strzel piwko:)ale o żadnym wyciu do księżyca nie ma mowy. Jasne!!!

katiuszka...kocham Twoje kilogramy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale Ty to wiesz:)

ani@k ja na razie nie myślę o L4. Pracuję z domu, więc mogę nawet w piżamie lub bez:) Na L4 byłam 2 miesiace...

Ściskam mocno
Do napisania

reklama
Witam Was moje Złociutkie:-D
Relacja z USG-pęcherzyk ponad16 mm, więc... W czwartek o 23ej mam zrobić zastrzyk z Pregnylem, i w sobotę o 11 rano będę mieć IUI!!! To już!!! Nie spodziewałam się tego, że to będzie na weekend. Więc eM będzie tak tutaj, jak sobie zaplanowałam;-)

Nie chcę robić sobie nadzieji, że coś z tego wyjdzie. Bo po co sie nastawiać skoro te szanse są jakie są...

Kasica hej, co tam, głowa do góry!!! Daj spokój, jesteś już na dobrej drodze.Więc proszę nie mazgaić mi się tu:-D

Katiuszka pojedz sobie Dziewczynko. Najważniejsze, że masz apetyt:-D

Aaronka
fajnie się masz, że pracujesz z domu. Aż zazdroszczę

Muma dzięki za fluidki.
Ani@k , Zuzka-uda się, uda się, uda się

A z tym moim brzuchem to też jakaś porażka. Papu mi też smakuje i jeszcze się leniwa zrobiłam. Zaraz umyję podłogę i potem wchodzę na steper.
Pa pa

kobity,zadne pocieszenia nie pomoga niestety:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(po prostu wszystko jest do dupy i tyle......:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(od 2 dni siedze i czytam o bezpłodności wtórnej i...po prostu ryczec mi się chce:-(:-(:-(Aleksis,to suoper,ze juz za 2 dni inseminacja będzie!!trzymam kciuki i za kilkanaście dni pochwalisz się pieknymi,dwoma tłuściutkimi krechami!!!

Ostatnia edycja:
Aleksis ja ma steper ale może z miesiąc chodziłam ;-)na razie poczekam sobie do końca cyklu a później mam magiczną dietę mż i mam nadzieję ,że razem z ćwiczeniami znikną boczki :tak:

aaa kochana a wiesz ,że ja nie mogłam ćwiczyć przed IUI żeby pęcherzyk nie pękł za wcześnie :sorry:on ma 16 mm ale rośnie i może pęknąć przedwcześnie przy wysiłku fizycznym :-( nie wiem jak u Ciebie ale u mi nie kazali ćwiczyć:confused2:

jestem po krótkiej przerwie:tak:
oczywiście najedliśmy się- czyli ja i Młody...i poszliśmy spać:-) a teraz szaleje, to znaczy Młody, nie ja;-)Już kopie po brzuchu tak, że jak przyłożę łapkę, to czuję:happy: zobaczycie, niedługo i Wy będziecie przeżywać takie emocje!!!!
u zuzanki pęchol pękł, endometrium jak ta lala i zaraz będą II krechy!!!
aleksis w sobotę ma IUI, to to nie ma innej opcji, zaraz nam tu zaciąży!!!!
kasica Adasiowe żołnierzyki wyleczy i już nic nie będzie stało na przeszkodzie w powiększeniu rodzinki!!!
ani@k jak się uczepi teraz żyrandola to nie ma wybacz!!! i będzie kolejną z brzuszkiem!!!
aaa jeszcze wcześniej przed ani@k będzie caterina jak w końcu podglądnie pęcholka, wykorzysta eMa i zaraz wysika II kreseczki!!!
W między czasie wszystkie nasze staraczki wezmą się do roboty i po kolei, do świąt będzie to wątek pierwsze (kolejne) dziecko po 30-stce, a nie staraczki.
A żeby nie było wymówek, to zbierać mi tu fluidki ciążowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
katiuszka oj oby się sprawdziło co piszesz :tak: mówisz,że Julek szaleje :tak::-) ściskam Was wirtualnie i głaskam za pozwoleniem Twój brzunio :tak:;-)

a ja oczywiście jak wariatka nie mogę już wieczorem się doczekać kiedy rano będę tempkę mierzyć tak się wciągnęłam znowu ;-)

Aleksis Zuzanka ma racje, jak nie chcesz, zeby jeszcze pechol pekl to lepiej nie cwiczyc.

Katiuszka moj Gattino kopie delikatnie na razie od srodka, fajne!

Ani@k przeczytalam artykul i naprawde napawa nadzieja! Dzieki!! :*

Kasica placze i dolki jeszcze nikomu nie pomogly, a przynajmniej ja o tym nie slyszlam. A sila i optymizmem mozna gory przenosic. Jesli masz chwile zwatpienia to poplacz sobie, pozlosc sie, ale najwazniejsze jest potem podniesc sie i walczyc dalej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry