alex___
Fanka BB :)
Zuza - to ja na górny śląsk zapraszam. przyjedziesz?
wiecie Dziewczyny, że ja czasem mam takie dni, że tylko z Cudem gadam, eMek w pracy, a kiedy wraca - ja śpię, no i tak wychodzi, że jak do kogos dorosłego nie zadzwonię (czy tam do mnie ktoś) to zostaje mi Cud
Ania - urosłam o 4 cm jak przeczytałam co Ty o mnie sądzisz. ale wierz mi - to złudzenia
Muma - czyli teraz to już tylko czekać na godzinę zero, kciuki zaciskam żeby wszystko szybko i zdrowo dla Ciebie i Olusia (i mówię Ci - to będzie taki mądry chłopack z tego Olka, że się matka sama zdziwisz

). ja szczerze mówiać, boję się narazie myśleć o porodzie pamiętając poprzedni
Kok.o - nie bądż małpa, wyślij tego kaktusa, bo w rudzie niet
już mi nogi w ... włażą
wiecie Dziewczyny, że ja czasem mam takie dni, że tylko z Cudem gadam, eMek w pracy, a kiedy wraca - ja śpię, no i tak wychodzi, że jak do kogos dorosłego nie zadzwonię (czy tam do mnie ktoś) to zostaje mi Cud
Ania - urosłam o 4 cm jak przeczytałam co Ty o mnie sądzisz. ale wierz mi - to złudzenia
Muma - czyli teraz to już tylko czekać na godzinę zero, kciuki zaciskam żeby wszystko szybko i zdrowo dla Ciebie i Olusia (i mówię Ci - to będzie taki mądry chłopack z tego Olka, że się matka sama zdziwisz

). ja szczerze mówiać, boję się narazie myśleć o porodzie pamiętając poprzedni
Kok.o - nie bądż małpa, wyślij tego kaktusa, bo w rudzie niet
już mi nogi w ... włażą
a no skupiaj się skupiaj się na brzuchu to ważne ,aby fasolinkę przyjąć godnie ;-)
ale makaron za to robię na święta i od święta sama 
a u siebie w domu nie robię..kupuję