reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

nie mylisz kochana Ani@k hybryda nic by nie dała bo to lakier do paznokci ,bardziej tipsy bo one przedłużają paznokcie :-):tak:to by jej pomogło ale myślisz ,że w tym stanie to wystarczą ??chyba jednak bezprzewodówka :laugh2:

reklama
cześć Dziewczynki,
Zuza - Ty to mnie akurat zrozumiesz dlaczego wczoraj padnięta byłam. polazłam z Cudem na targ po pietruszkę i koperek do zamrożenia na zimę, a że targ taki wręcz filmowy przytargałam warzyw do domu kilka kilogramów. no i zrobiłam rosół, leczo, oporządziłam pietruchę, później jeszcze posprzątałam. no i padłam

miłego dnia Lejdis, u nas pięknie dzisiaj, więc lecimy w teren

hehe wyszło jak bardzo się znam na malowaniu paznokci :zawstydzona/y:

bezprzewodówka albo ołówki między palce:-)

Alex___ organizacja Twojego czasu - godna pozazdroszczenia:tak: Ty mogłabyś chyba mieć mnóstwo dzieci i dałabyś radę ze wszystkim!!! SZACUN WIELKI!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
oooo matko alex_:szok:czyż Ty zgłupiałaś babo jedna!!!!!! no wziąść i przez kolano tylko !!!! oszczędzaj się bo to nie żarty a jak nie daj ...tfu,tfu coś Ci strzyknie piknie i co ????ojojoj no nie wytrzymam ,no widzisz ,żebyś bliżej mieszkała to bym Cię zabierała ta targ ze sobą i dałabym Ci taki wózek na zakupy jak babcie maja na dwóch kółeczkach .......bo sama czasami korzystam z takiego jak mam duże zakupy w planach !!!!

oj Ani@k bo jak byś przyjechała do mnie to pokazałabym Ci na czym to polega i co z czym się maluje :-)

czesc wariatki:-)
podczytuje Was na szybko w pracy, wiec nie nabijać sie prosze tu ze mnie;-):-D

klawiatury siegam,ale dzisiaj tak sie gimnastykowałam z tym brzuchem przy zakładaniu trampków, ze na autobus sie spozniłam:wściekła/y:

kok.o to niech M Ci pomaga albo pieska tresowanego trzeba za nabyć co by wyręczał Cię w przy ziemnych obowiązkach :laugh2: aaa trampki koooocham mam ich całe mnóstwo i to takie jakich nikt nie ma :cool2::-p

Ani@k no ja wiesz mieszkam na tak zwanych "sypialniach " :laugh2::laugh2::laugh2: Stara Iwiczna wieś się zwie i mam do centrum 15 km a do Warszawy znaku jakieś 4 km :tak:ale nie znoszę niestety stolicy i nie jeżdżę tam jak nie muszę ,wolę okoliczne wioski :sorry::tak:;-)

aaaa i ta juka na oknie to kaktus !!!:laugh2:

Zuza a Antka Pawlickiego znasz????
Kok.o czas się przeżucic na balerinki:tak: ja trampek niestety nie noszę, nazbyt trudne jest dla mnie wiązanie, za to balerinki uwielbiam!!!! się tylko nóżkę wkłada i już!!!:-)

hehe dziś dzień poszukiwań juki:-) a Alex___ się spacerem wymigiwała:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry