reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hejka kobity:-)
Jestem i ja. Wizyta sie nie odbyła bo z pracy się zerwać nie mogłam tak więć popłakałam se wczoraj w domu do poduszki:zawstydzona/y:
Bo kolejna wizyta za miesiąć:-( Byłam umowiona 9-10 dc a i tak ze względu na weekend i poniedziałek gdzie mój Magik nie przyjmuje zapisałam sie w 11 i wielka doopa:sorry:

No trudno trza żyć dalej, co sie odwlecze to nie uciecze:-)

reklama
Hej,
ja znowu pierwsza chyba po kawie i sniadaniu juz.
ale ciemno jest, pada, ale mimo tego dzis wybiore sie na spacer po pracy.
Moj eM jeszcze poza domem, wroci jutro, juz sie stesknilam.

Kasica nastroj juz lepiej?Taka mam nadzieje.

Dzis mam na 15:45 kolejne USG, oby sie pecherzyk dobrze rozwijal.Wczoraj mnie pobolywalo w podbrzuszu jak na@. Albo winne byly jablka:-D albo rosnacy pecherzyk. Najwazniejsze, ze nie jestem przestymulowana i nie mam zadnych cyst na jajnikach.

Zuzanka ten progesteron sie bada w polowie fazy lutelanej.Tak bedzie u Ciebie? Ja mialam badany raz. U mnie wyniosl 6 ale jednostka byla inna niz ng/ml (pg/ml=ng/ml)
[h=4]Diagnostyka funkcji jajnika
Dodatkowych informacji dostarcza badanie ultrasonograficzne, w którym stwierdza się obecność w jajniku rosnącego pęcherzyka i osiągającego wymiary w okresie okołoowulacyjnym od 16 do 22 mm, oznaczenie stężenia estradiolu w okresie okołoowulacyjnym (150 – 300 pg/ml), oznaczenie stężenia progesteronu w surowicy krwi na siedem dni przed spodziewaną miesiączką (powyżej 10 ng/ml).

Stężenie Estradiolu (E2) w surowicy pomiędzy 2 a 4 dniem cyklu
[/h]
Podwyższone stężenie estradiolu > 45 pg/ml może korelować ze zmniejszeniem szansy na ciążę, natomiast stężenie > 80 pg/ml może świadczyć o wczesnym, zaawansowanym rozwoju pęcherzyka charakterystycznym dla kobiet o zmniejszonej rezerwie jajnikowej.

Caterina nie martw sie, pij ziolka, pij herbatki na dobre endometrium
NIEPLODNOSC-ziola i inaturalne metody wspomagania plodnosci
Ja pije herbatke z lisci malin, dobrze wplywa na macice.
Glowa do gory! Zawsze jest wyjscie. Ja sie zdecydoalam na IUI bo szkoda mi czasu juz. Czas leci nieublaganie, i latka tez. A ta metoda nie jest inwazyjna, te gonadotropiny znosze swietnie.

Moze pogadaj z szefem lub szefowa aby Cie wsparli?

cześć dziewczyny

Aleskis a Ciebie co opętało z tymi jednostkami?:-)ja mam zrobić 23 dc bo akurat wrócę z podróży z dolnego śląska :-):tak:
caterina strasznie mi przykro ,ale ja na Twoim miejscu pogadałabym,że masz ważną wizytę i musisz isć ,zawsze tak mówiłam mojej szefowej są rzeczy ważne i ważniejsze kochana :****tulę

a do Emenems nie będę już pisać bo koleżanka olewa moje posty trudno miło było.....

Ani@k ale piękny post dla Mumy napisany :-)

ja wczoraj jeszcze przed wizytą u P.dr ogródek do zimy już przygotowałam dzisiaj korą obsypię kąciki i gotowe mam nadzieję,że już nie będę musiała go pielić w tym roku :-):tak:

idę zjeść śniadanko i kawkę zaraz zrobię więc mam nadzieję,że dziewczynki się przyłączycie :tak:chyba,że już ranne ptaszki spiły

no tak bzzyczek wleciał i wyleciał

Witam sie z platkami z mlekiem,

Caterina przytulam....ale dzialaj naturalnie!! szansa jest zawsze!!

Aleksis wielkie &&&&&&& za dzisiejsza wizyte!!

Zuzanka za Ciebie tez nieustanne kciukasy, &&&&&&&&&&&&&&&

Przesylam wam dziewczynki troche fluidkow, bo widze, ze pora jest dobra:-D niech sie dobrze zagniezdza!!!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

uwaga - łaciny i greki - jestem po filologii klasycznej z trzema specjalizacjami, nauczycielska, bilitekoznawstwo i etyka...jedyne póki co do czego mi się to przydaje - to o niestworzonych opowiesci na stacji podczas nudnych dni w pracy :)

Cześć dziewczyny,

ja na szybko, bo zaczynam pracę.

eM&Ms ja na 1 roku studiów miałam łacinę!! Nie zapomnę jak nas wałkowali z ablativus absolutus, nominativus!! i pewnie było jeszcze wiele tego, ale po latach już wyleciało z głowy. Pamiętam, że kombinowałam jak mogłam by przeżyć 3 godziny tygodniowej łaciny:)

Aleksis &&&&&&&&&&&&&& zawsze i na dzisiejszej wizycie też:)

Ani@k super streszczenie dla Mumy:) już widzę Cię piszącą wypracowania do szkoły... Masz talent

Reszcie Pań życzę miłego dnia..Zabieram się do roboty!

Ostatnia edycja:
Ani@k -hehe jest to jakieś rozwiązanie, problem polega na tym, ze ja w życiu islandzkiego nie słyszałam !
nie szkodzi, ale wg norwegów mówisz po islandzku;-)

Hejka kobity:-)
Jestem i ja. Wizyta sie nie odbyła bo z pracy się zerwać nie mogłam tak więć popłakałam se wczoraj w domu do poduszki:zawstydzona/y:
Bo kolejna wizyta za miesiąć:-( Byłam umowiona 9-10 dc a i tak ze względu na weekend i poniedziałek gdzie mój Magik nie przyjmuje zapisałam sie w 11 i wielka doopa:sorry:

No trudno trza żyć dalej, co sie odwlecze to nie uciecze:-)

:************* a między 9-10 dc miałaś podglądać pęcherzyk???? jest duuuuża szansa że w 11 dc tez bedzie go widać, więc spoko!!!!!!:tak:

Dzis mam na 15:45 kolejne USG, oby sie pecherzyk dobrze rozwijal.Wczoraj mnie pobolywalo w podbrzuszu jak na@. Albo winne byly jablka:-D albo rosnacy pecherzyk. Najwazniejsze, ze nie jestem przestymulowana i nie mam zadnych cyst na jajnikach.

na pewno to było jajeczko :tak: &&&&&&&&&&& za dzisiejsze usg

i ja sie witam tak szybciutko bo do pracy pędzę

miłego dnia
ja to Cię podziwiam!!!!! że znachodzisz czas aby wejsć i życzyć nam 'miłego dnia'
:tak: :**************

a Zuza jak zwykle nie posiedzi spokojnie na doopce tylko gdzie się da szuka zajęcia;-):happy: i pamiętaj aby wiesiłka już nie brac:tak: i wizualizuj Kochana, wizualizuj :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aaronka dzięki, zamierzam w tym cyklu obmyśleć wizualizację poczęcia.. (mistrzynią w opisach jest jednak Kok.o:zawstydzona/y: ) a Ty kiedy sie wybierasz na l4??? już jesteś zbyt 'duża' aby pracować..chyba, co????;-)

hmmm..może zatrudnić Kok.o aby jakiś pomysł rzuciła?????:eek: żadna opowieść nie przebije przygód Wieśka..

Ostatnia edycja:
Gatto oj łapię,łapię garść fluidków bo się przydadzą :tak:;-)
Ani@k :******** no właśnie kok.o to już powinna leżeć tym brzucholem do góry a nie siedzieć przed biurkiem z resztą jak ona sięga zza tego biurka po te dokumenty ??aaa Ani@k ja wiem czemu ona nie pisze bo nie sięga łapkami do klawiatury :rofl2::laugh2:może podeślemy jej klawiaturę bezprzewodową to położy sobie na kolanka i popisze do Nas :rofl2::happy::tak::-)

a ja piję kawke przy otwartym tarasie pogoda dzisiaj jeszcze piękna więc skorzystam bo od jutra już deszcz ma być :crazy: no i pranko rozwiesić muszę bo ręczniki i pościel prałam :laugh2:
Ani@k no wizualizacja konieczna!! ale ziółka do picia to nie wiesiołek ?? bo ja już nie wiem :eek::confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry