reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

heh balerinki mam, jedna pare, i nie przepadam za nimi...
zreszta teraz "wylewaja sie" mi z nich stopy:sorry:
za to w trampkach moge codziennie smigac, tylko teraz wlasnie problem z wiazaniem jest;-)

dobra, wracam do pracy
buziaki dziewczątka :-)

reklama
Dziewczynki, dziękuję Wam bardzo :tak:
Ani@k *********

My po wczorajszej wizycie. Doktorek powiedział, że teraz wszystko wygląda ładnie i mam odstawić już leki przeciwskurczowe:szok: i widzimy się za tydzień a w międzyczasie morfologia jeszcze i cukier ..
Będziemy się teraz widzieć we wtorki umawiać na któryś tam piątek pewnie 12 albo 19 pażdziernika, no chyba, żeby się coś zadziało wcześniej.
Wczoraj tak mnie zbadał, że brzuch mi wisiał do podłogi i bolał pół nocy ale jakoś przeszło teraz. W każdym razie jesteśmy w gotowości.

Trzymam kciuki za wszystkie Staraczki, cały czas Was podczytuję z komóry bo sporo leżę sobie,
Mamuśki też trochę zwolnić proszę , niektóre z pracą a inne z zakupami :-p

I fluidki przesyłam dopóki jeszcze są do wzięcia:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kochane MOje,

Dlugo mnie nie bylo bo troszke siedze na watku o kwietniowych mamach choc tutaj z wami mi lepiej, bo tam zadna w wieku 30 lat nie ma pierwszego dziecka i chyba tutaj czuje jakies wieksze zrozumienie....

Ktoras zaszla moze w ciaze jak mnie nie bylo?Chwalic sie prosze, chwalic!

U mnie pomyslnie, powoli. Pare dni dzieli mnie od slubu, bylam na wizycie kontrolnej, koncze 3 miesiac i nic nie przytylam, ani grama hmmmm...
Tak dobrze czuje sie w ciazy, ze ciagle w to nie wierze, mysle ze gdzies mi ta ciaza wyparowala bo zadnych dolegliwosci....(oprocz bolacego czasami kregoslupa:().

Trzymam za wszystkie z was kciuki moje Drogie i obiecuje czestsza aktywnosc!

muma, biore fluidkow troche, a co mi tam, ostatnio w pracy mialam stresujacy okres wiec biore ze trzy :)

Za to wysylam fluidki plodnosci bo ja to wpadlam po miesiacu niestaran wiec bierzcie, do woli, bo ja sexu w ciazy nawet sie obawiam zeby nie zajsc na zapas:)

************************************************************************************

Ani@k jak chcesz to możesz klopsiki dodać mięsne :-pa na dolny jadę boo mnie zaprosili :-p:laugh2::tak:hehe ja mam siostry w Jeleniej jedna a druga w Mirsku

Muma
ja przechwytuję fluidki jak najbardziej się przydadzą ,bo jak chyba dobrze rozumiem,że fluidki dla staraczek wysłałaś ?? czy coś na motałam i ciężarnym ??

zakupy zrobiłam no i zaraz zabieram się za spagetti :tak:

a i Ani@k wczoraj mi p.dr powiedziała,że jak słyszy ,że ktoś każe odpuścić kobiecie myślenie o ciąży to chyba nie wie co mówi,bo każda normalna zdrowa psychicznie kobita chce mieć dziecko i przy staraniach myśli o tym zwłaszcza jak ktoś się stara dłuuugimi latami ,więc kobitki moje bierzemy się ostro do roboty i nie ma zmiłuj!!!!!!!!!!!!:-)

Ostatnia edycja:
halo halo,

ale tu dzis ruch jak na jarmarku, albo wszystkie juz byly na jarmarku:tak:
ja nie wiem co dzis na kolacje robic...zaznaczam, ze u nas sie je gorace kolacje czyli taki drugi obiad...niech mi ktos cos podpowie!

A dla Kok.o to moze tablet, polozy sobie na brzuchu i bedzie paluszkami tylko smyrac:tak:

Zuzanka ja tez zrozumialam, ze fluidki Mumy sa dla staraczek:tak:

przepis na SPAGHETTI ze świeżymi pomidorkami:

45 dag pomidorków koktajlowych
2 ząbki czosnku
5 łyżek oliwy
sól
pieprz,cukier,
5o dag spaghetti cienkiego
garść czarnych oliwek bez pestek
5 dag parmezanu
1/2 pęczka świeżej bazyli

Pomidorki przecinamy na połówki, czosnek kroimy na cienkie plasterki wrzucamy na rozgrzaną oliwę i podsmażamy czosnek aż się zarumieni wrzucamy pomidorki smażymy ale nie mieszamy ,żeby nam się paćka nie zrobiła :sorry: ,przyprawiamy solą ,szczyptą cukru.Odstawiamy z ognia.Gotujemy makaron al dente ,odsączamy wrzucamy z powrotem do garnka tego samego i zalewamy pomidorkami ,dodajemy oliwki pokrojone w plasterki lub jak kto woli w połówki ,cienkie plastry parmezanu i porwane listki bazylii .Podajemy od razu :tak:

smacznego!

a no widzisz Gatto to bez wyrzutów sumienia je przyswoiłam :confused2:;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry