Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak tylko możesz to leż, nic nie rób, nabieraj sił jak już Oluś będzie z Wami, a to już niedługo Kochana...niedługo!!!
było coś takiego??? czy mnie się coś pochrzaniło...a Szkolna Kasa Oszczędności to chyba było SKO...

i byl faktycznie szkolny klub sportowy po lekcjach hahaha, tak jak wszelakiego rodzaju kolka (ja chodzilam na teatralne).
tez slodka ale chyba zdrowsza.

wszystkie koleżanki i przyjaciółki mam co w ciążę pozachodziły nie wiedząc a imprezując
nie źle....Gatto ale wszystko dobrze rozumiem ? i mam nadzieję oczywiście nie będzie powodów do zmartwień
kate ja pamiętam jak w pierwszą ciążę zaszłam i miałam same wesela ,chrzciny i komunie i nawet nie wiedziałamwszystkie koleżanki i przyjaciółki mam co w ciążę pozachodziły nie wiedząc a imprezując
nie źle....
czyli....dziewuszki po winko do sklepu!!! myk!!! myk!!!

chodził do przychodni rodzinnej na terapię antynikotynową. Trwała 6 tygodni, dawali mu plastry Nicorette, gumy do żucia, a na końcu tego papieroska. No i niby nie pali...zobaczymy do kiedy...bo to nie pierwszy raz jak rzucał. Twój eMek pali? czy próbuje rzucić?