reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma fajnie że wszytko tak opisałaś :tak: wracają wspomnienia... z tym znieczuleniem to nie źle że nikt nic nie mówił :no: no ale na szczęście byłaś czujna za co w tych okolicznościach należą ci się brawa!

co do gazu to mogę się wypowiedzieć bo miałam okazję skorzystać - jest to fajna sprawa na początek kiedy skurcze nie są jeszcze tak silne i tak częste, na pewno nie zastąpi ZOPa :tak: ale w kwestii ogłupiania czy zmiany głosu to się nie mogę zgodzić bo ja byłam w pełni przytomna i świadoma :tak:

reklama
cześć!!!Muma,Olus jest piekny!!a jaki duzy!!w życiu bym nie powiedziała,ze ma 2 tygodnie!!!fajny paczuszek:):):)a ty tyle kg.zgubiłaś??!!!!!!!!!!!!!!o matko,to bardzo duzo w tak szybkim czasie!!!!!Ja też musze wziąć się za siebie i to na poważnie,musze zrzucic pare kg.motywacja jest...8 wrzesnia 2013 roku moja kuzynka za mąż wychodzi,wiec chce byc sexy laska hi hi hi hi!!!!!i chce wziąć te zrzucanie kg.na poważnie...!!!!!i mam nadzieję,ze mi się uda!!!!!alex,co do aparatu to zobaczymy jak się potem spisze;-)my napewno setki,trysięcy zdjęć miesiecznie robic nie bedziemy,bo komu??!!:sorry2:a jak kazda rzecz,z biegiem czasu się zużywa,ale np.moja kumpela go tez ma,robia fotki non stop,czesto wyjezdzaja na urlopy,maja dziecko,tez mu robią i oni sobie bardzo chwalą ten aparat,nie narzekaja wcale na niego......no zobaczymy,my tam narazie jestesmy mega zadwoleni:-):-):-)wykupiłam dodatkową gwarancje i ubezpieczenie,wiec jest git;-)Ja w sobotę ide na babski wieczorek;-)moja przyjaciółka wczoraj z Irlandii przyleciała z synkiem,wiec na pogaduszki koniecznie trzeba iść;-) winko się zakupi i pójde w "tango",ale wczesniej chce do Wrocławia jechac do Galerii,w sobote zobaczyłam kozaczki i ....zachorowałam na nie :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:w CCC........no i jade je kupić,hi hi hi!!!

Heloł kobitki:-) Zapraszam do porannego picia kawusi lurusi:tak:

Muma chylę czoła przed Tobą kochana:tak: I jak zwykle wyszło ze dochtory z pacjenami nie rozmawiaja bo i po co:wściekła/y:

Gatto
współczuję siniaków :wściekła/y: a szczególnie ze bolą jak te nabite.

Wskazówki postepowania po pobraniu krwi:
-mocno uciskać miejsce wkłócia tak z 5 min, z zegarkiem w ręku...
-jeżeli pobierana krew jest z żyły łokciowej to ręka ma myć uciskana wyprostowana ,a nie zgięta...
-zwracajcie uwagę na grubość igieł, im cieńsza tym mniejsze prawdopodobieństwo pęknięcia żyły...

To tyle moich zawodowych wywodów:-p

Ja oczywiście w robocie. Wczoraj jakiś dzień niemocy wewnętrznej miałam:zawstydzona/y: I nic mnie się nie chciało:sorry2:

Pozdrwaiam z mglistego wschodu:baffled:

Katiuszka
przestań tą mgłę londyńską do nas zsyłać:-p

no dobra laski!!!! koniec milczenia!!!!!!!!

czemu nikogo jeszcze tu nie ma?????:confused:
czemu tak rzadko co niektóre piszą, co????? :angry: co jest?????

napiszcie chociaż że żyjecie!!!! :dry::sorry2:

HAAALOOO???????

hej!!Ani@k,zyjemy,żyjemy:tak:ja juz po kawce jestem,Adam spi,po nocce.Nic ciekawego nie słychac,stara bida!!!!!!!do pracy na popołudnie mam,wiec praktycznie cały dzień poza domem....

Witam Kochane,

Muma Synus jest cudowny. Wspaniale, ze jestescie zdrowi oboje, ze kg zbedne leca w dol, i kciuki za wyniki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Gatto ciesze sie, ze tak dobrze poszlo.Napisz, co u ginka dzis

Kasica Twoja ciaza jest ksiazkowa:tak:Cudnie, oby tak dalej

Alex biedna dalej sie kula. Ale juz niedlugo

Dzis na 11:00 mam wizyte u gina, chce go wymeczyc i wypytac o badania: na toksoplazmoze i immunologiczne. Wczoraj minely 2 tygodnie od badania kariotypu i jeszcze mi nie zadzwonili

Ja tez pozdrawiam z zimnego i mglistego zachodu, lo matko, jak w Londynie

Jutro USG w klinice. Pytalam tam o te badania immunologiczne, lecz wykonuja je dopiero po poronieniu.

Tam sie tez spotkalam z kolezanka z pracy, tak sie zgadalysmy, ze ona od 10 LAT stara sie o dziecko.
Ona jest z Wegier, miala robiona droznosc, jakies badania hormonow, o Anti Mullerian Hormonie w ogole nie slyszala. Musze ja pouswiadamiac troche:-) Powiedzialam jej, ze ma walczyc o dziecko a nie siedziec na dupie i plakac

kasia.natka
glosuje glosuje
Buziaki Kochane, napisze pozniej

Kasica w ciąży???? :szok: ja czegoś nie wiem???? :szok:
Aleksis ja się nie znam ale na niektóre badania czeka się właśnie 2 tyg lub dłużej.. ja na antyfosfolipidy i przeciwciała przeciw 2 beta kar coś tam będę też czekać 2 tyg..
Caterina rzeczywiście tak długo się na to wszystko czeka???? aa mi kiedyś babsztyl tak się wbił w żyłę że mi ją przebił.. krawiaka miałam jak kciuk grubego i jak zadzwoniłam do przychodni bo strach mnie zamroził to pamietam że pani mi kazała 'naciskać na ten krwiaczek, naciskać' ja wtedy bałam się na to patrzeć.. co dopiero nacisnąć.. :baffled:

Ostatnia edycja:
Ani@k są badania na które czeka naprawdę długo.
U mnie kariotyp robią 35 dni roboczych:zawstydzona/y: Bo krew wędruje gdzieś w polske a czasamo po za , zbieraja iles tam chętnych na to badanie i dopiero robią.

Ostatnia edycja:
hejka!!!
Ja sie witam z metra;-) podazam oczywiscie do pracy..
ani@k to chyba nie bylo do mnie, ze malo sie odzywam?;-) a kto w niedziele bloga prowadzil? hihi
aleksis z ta ksiazkowa ciaza to chyba do mnie sie tyczylo:-) No jak sie sama badam, mierze, waze, aplikuje witaminy...to i ciaza wzorcowa hehe...a nie macie do sprzedania zestawu Maly chemik..albo biolog? wtedy to se nawet sama krew i siuski zbadam:-) bo czekajac na angielskich lekarzy, to wczesniej Julek sie wykluje niz oni sie mna zainteresuja!!!
caterina ...no u mnie dzis nie ma mgly...czyzby poszla do Pl?
Milego dnia babeczki!!!

reklama
boszsz jakaś dziś roztrzepana jestem.. Katiuszka właśnie sobie wyobraziłam jak Ty z metra od komputera się męczysz i do klawiatury sięgasz.. nie, do Ciebie akurat ten wpis się nie tyczył.. kto jak kto, ale Ty zawsze na posterunku :tak: wielki szacun dla Ciebie.. no i czekaj bo się pogubiłam.. do kiedy Ty chcesz pracować??? do 21 listopada, tak??? łeee jeszcze tydzień i będziesz na bb prawie non stop!!!! <jupi><jupi> :-)

Bzzzz, Kok.o o Biondzie nie wspomnę..:sorry2:

Do góry