reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć dziewczyny

ja się witam z poranną kawą ,Ani@k ja też z reguły jestem ale nie we wszystkich tematach mogę się wypowiadać :zawstydzona/y::-(

ja po badaniach rannych ,jestem po glukozie na czczo teraz kanapkę zjadłam i czekam do 12 aby podjechać i zrobić kolejne :sorry2: 18 szt badań mi wpisali na zrobienie dzisiaj :szok:

miłego dnia kobitki
aaa caterina no widzisz byłam rano na pobraniu krwi pobierały 4 pojemniczki krwi :baffled:ale ja od razu zgięłam po wyjściu i sru do samochodu nie czekałam chyba minuty z uciskiem :sorry2:

reklama
Czesc dziewczynki,

Caterina no ja zwykle tez nie czekam, ale zawsze prosze o cienka igle (uzywaja dla mnie takich dla dzieci:tak:), i zawsze uciskam chwilke na wyprostowanej rece:tak: Tym razem po prostu mialam ogromna ilosc wkluc przed operacja i moze dlatego jestem taka fioletowo-zolta;-)

Zuzanka a po co te badania?? tak kontrolnie?? czy w jakims konkretnym celu??

No Kok.o to nas faktycznie opuscila:-(

Aleksis trzymaj sie mocno!!!!!!

Ani@k a ty co w koncu zdecydowalas z ta twoja tarczyca robic???

Zuza ja tak samo.. jestem czasem bardziej czasem mniej aktywna.. :zawstydzona/y: ale chodzi mi o to aby dać znak że się jest.. Kok.o np. całkowicie ma nas w nosie..:zawstydzona/y:
Gatto na jutro jestem umówiona z endo.. później tylko spisanie testamentu i podjęcie decyzji :sorry2:

ja z kolei (po tym jak mi krwiaka zrobili) teraz ogłaszam wszem i wobec ze ja jestem gorsza niżdziecko i mogę nawet zacząć płakać - i obchodzą się ze mną jak z jajkiem, po ukłuciu wychodzę, siadam i czejkam z 10 minut a wacik jak bym mogła to bym przez pół dnia trzymała.. bo mi się wydaje że cała krew przez tą zaschniętą małą dziureczkę może wylecieć.. ale jestem cykor, co???:szok:

czesc babeczki:-)
a u mnie pieeeeeekne słoneczko, nawet cieplo jest (sie rozebrałam w pracy;-)) no i lurowatą kawke wciągam.
wczoraj mialam słaby dzien , w pracy młynek, potem szk.rodzenia i padłam na pysk wieczorem:sorry2:
Dolaczam go grona odwiedzajacych dzisiaj gina;-):-)

caterina no u mnie te 5 min naciskania po pobraniu to musi byc:tak: inaczej to leci i leci z dziury....:confused:
Muma z Olusia taki fajniutki bobasek!! I grzeczny. YYYY a ile po porodzie SN nie mozna siadac?? heh bo ja wyjscia raczej nie mam i Kluche trza bedzie wypchnąć tedy, ktoredy weszła;-):-) ...albo moze nie pisz....lepiej nie wiedziec;-):-)
alex uuufff wyobrazam sobie jak Ci ciezko teraz :sorry2: jeszcze troszke,kilka dni i bedzie lżej;-)

Ani@k kurka!!:wściekła/y: przypomnialam sobie moje najlepsze lata treningów i wysadzam Ci najwyżej punktowane ushiro-ura -mawaschi-geri za to co piszesz!

Ostatnia edycja:
Oooo Kok.o, mam nadzieje, ze przyzwoicie sie rozebralas:-p;-)

Zuzanka, rozumiec i dobrze, ze cie tak ladnie kontroluja:tak:

Ani@k twardym trzeba byc nie mientkim:tak::tak:Testamentu nie spisuj!!!!!!!!! lepiej zrob liste rzeczy na przyszlosc!!

Kok.o ale ja naprawdę boje sie pobierania krwii :zawstydzona/y: a co to jest to mon szeri szeri???
:*****

a rozebranie takie w gabinecie szefa czy dla kolegów z pokoju obok???

reklama
hyhyhy mam ładna bielizne to sie moge pochwalic;-):-p .. gorzej z figurą..ale co tam:-D

hihihi Ani@k zaraz pewnie odwołasz te buziaki, bo to jest kopniecie z pełnego obrotu:-D tak na postawienie na nogi;-).... hmmm...albo raczej na nokaut;-)
rozebrałam sie u siebie w pokoju, ale co chwila jakis kolega tu wchodzi, wiec wszyscy mogą oglądać:-p

Ostatnia edycja:
Do góry