katiuszka79
Fanka BB :)
ha! już wiem o czym zapomniałam...kok.o jak tam po wizycie??? wybębniłaś już zwolnienie??? jak Ewcia się ma???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nosz to chce dziecka czy nie????
Ja rozumiem, ze ktos nie chce z wlasnych przekonan, ale nie z powodu ewentualnego przytycia??
Ja rozumię, że po 5 latach można miec dość, ale w ich przypadku, to oni wiele nie zrobili w tym kierunku, żeby poznac przyczynę słabych plemników męża. Po prostu takie są i już...no ja mam inne podejście, ale ich życie...ich sprawa...Aha..nawet ziółek już nie piją...a odkąd ja jestem w ciąży, to już w ogóle stosunki się rozluźniły...no tak to wygląda..chcesz dobrze, a ktoś łaskę robi...
W ten weekend podobno ma być popijawa na BB...to jak po ostatniej i po naszych toastach Mumy łożysko się "odmłodziło", to jak teraz wypijemy za Twoje podniesienie się, to nie ma bata!!! musi się podnieść
:-)
no ale jakbys miala miec lozysko przodujace to cesarka nieunikniona (i bezpieczniejsza od SN).eeech jak nie urok to sraczka
i mam juz do konca grudnia L4;-):-) Ale do pracy bede chodziła...moze nie codziennie i nie z rana;-)
, ale troszke na luziku jeszcze popracuje:-)
" to cc nie jest złe. Muma sobie chwali. Tylko tez zawalcz z Włochami o znieczulenie miejscowe, zeby Cie nie uśpili całkiem;-)

;-)
;-)
wcinam sobie śniadanko i popijam oszukaną kawkę czyli bezkofeinową. Dziś mam tylko pół dnia, ale pewnie wrócę wieczorkiem, muszę skoczyć na sklepy po buty jesienne. Moje ulubione oficerki juz się ledwo zasuwają na łydkach
i to na cienkie rajstopy, o legginsach czy dżinsach schowanych w środek butów mogę już zapomnieć...trza kupić większe
eee to znaczy szersze...
:-) wszystkie na razie możecie pić, jestście na początku cyklu, my- ciężarówki, stukniemy się jakimś soczkiem, ewentualnie mlekiem i będzie fajnie!!!
a swoją drogą...ale te dzieciaki akrobacje tam wyprawiają
:-) że tez im tak wygodnie...
wybraliśmy ten Mumy i Gatto, obiektyw 18-15mm...już nie mogę się doczekać!!!!