witajcie!!!w nas paskudny,pochmurny dzień...:-(ale nic się nie poradzi!!!wieszAni@k,wydaje mi się,ze caterina ma rację...z tymi wynikami męża twojego........ja widze na własnym doświadczeniu......zachodziłam w ciążę 4 razy,naprawde bez problemy(problem lezała w jej utrzymaniu)przez ten czas Adam robił 2 razy wynik nasienia,były dobre!zero bakterii,plemniki w ruchu szybkim-było ich bardzo duż itd!!!ale od ponad roku w ciążę nie zachodzę!!!:-(i w sierpniu postanowiliśmy za Adama "sie wziąść"pojechaliśmy do dr.którego Muma nam poleciła,no i wyszło jak wyszło...ze Adam ma bakterie w nasieniu,które najprawdopodobniej sa brakiem ciąży,bo plemniki są mało ruchliwe,osłabione itd...:-(i dr.powiedział,ze trzeba to wyleczyc!!!A to nie daje zadnych objawów,zadnych dolegliwośći itd!!!!I kiedys były wyniki super itd,ale coś tam się "przedostało"jakas bakteria i niestety nie jest już tak różowo:-(.Wiec moze warto,zeby twój mąż równiez się przebadał,bedzie wiadomo,czy nasienie jest oki,czy \(odpukac)cos moze jest nie tak itd.Bo twoje wyniki wszyatkie są w normie Ani@k?????????AAAAAAAAAA śniło mi się dzis ze odebralismy wyniki Adama(JA JUŻ MAM SCHIZĘ,NO!!!)No i ze testosteron miał,w porzadku,ale bakteria nadal była w nasieniu...:-(była mega długa lista antybiotyków,którymi można ją zwalczyc itd...ehhhhhhhhhhhhhhhhh
A nie dzwonilas do endo co to moze znaczyc?? Generalnie jak w guzkach jest krew to chyba niezbyt dobrze
(tak mi mowil chirurg, bo ja nie mialam i powiedzial, ze to dobrze) Kurcze sprawdz to jak najszybciej.
Siekiery, pily motorowej tez pod lozkiej nie mialam. Lubryfikantow nie uzywalam, tak jakos samo wyszlo. Moze moj eM ma silne zwierza
Bo wiesz, ja z endo, jednym kanalikiem czynnym i udalo sie.....beh...nie umiem doradzic.
więc zobaczymy co będzie.. ale tak na zaś myślałam aby eM też się przebadał..
:-)
Ale wynik , wiadomo o co chodzi