Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Normalnie jakbym siebie widziała sprzed roku ;-) Ale wiem,że i moja moc kiedyś powróci.. Póki co &&&&&&&&&&&& i czekamy 
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Tylko już nie pij, ok ? :-)
A mnie cały czas zastanawia jak przez tak długi okres czasu nikt nie wpadł na to badanie ??
Samemu trzeba być mądrym, ech..
Skoro nie śpisz to mam nadzieje, ze pracujesz, więc &&&&&&&&&&&&&&&
ciemno jak wyjeżdżamy i ciemno jak wracamy.. oby do wiosny ;-)

tyle mam cech, zalet i szkoleń 
że na jednej stronie a4 się nie mieści (czcionką 14
;-) ) ---> żartuję!
:-) czerwonymi dwoma krechami.. a powiedz zazwyczaj jak długi masz cykl????
w sensie obniżenia tsh! zobaczysz zanim się obejrzysz będziesz się źle czuła, będzie Ci wszystko śmierdzieć.. będziesz miała humorki!
:-) oby &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a kursy też zlecą.. a powiedz bo chyba coś ominęłam.. te kursy to już 'ostatni' etap, tak??? czy jeszcze 'coś' Was czeka? w sensie przygotowań.. bo Dzieciątko to wiadomo.. zaraz wejdę na wątek o adopcji.. może tam coś napisałaś..
ja to muszę bo wiesz, moja wyobraźnia jest baaardzo rozwinięta i jak np. kanapki nie popije to moze mi ona w gardle stanąć..
popijam i pije cały czas.. ostatnio nawet przekonałam się do słodkiej herbatki, znaczy nie że kilo cukru do kubka.. dwie łyżeczki a jeszcze ze 3 tygodnie wstecz półtora bądź 1 płaska łyzeczka cukru..
w takim razie całuski dla Julusia w brzuszku posyłam :*******
Jutro mam wolne, nic nieplanuję rozbić tylko odpoczywać
eee też bym chciała taki poród
fajnie, że Młoda spokojna, niepłaczliwa. Przekaż jej pozdrowienia...chyba, że nas podczytuje w komórce jak Muma:-)
A Mumie chodziło, żebyś raczej nie piła...ale trunków wyskokowych, znaczy się alkoholi
herbata może być...nawet słodzona
A na CV wpisuj wszystkie szkolenia, po to je robiłaś, żeby się teraz do czegoś przydały, nie? zawsze to ładnie wygląda...taka Pani "szkolona";-)
noo jak to Księciunio w końcu
:-) buziaki dla Was!!!
Do później!!!
dopiero teraz sie polaczylam.
i widzisz suwaczek

co wyszlo, bo nie umiem znalezc