reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Alex GRATULACJE!!! dużo zdrówka dla was i szybkiego powrotu do formy dla ciebie!!! niech Martynka pięknie rośnie :tak:

Ani@k &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Cześć dziewczynki
biggrin.gif

Alex gratulacje!!!!!!!

Może powiem Wam o dzisiejszej wizycie u gin.... a więc na 100% w moim brzuszku jest Franuś
yes2.gif
... mam zdjęcie USG na którym widać doskonale siusiaczka
biggrin.gif
czekałam na ten moment niecierpliwie... Póki co u mnie jest wszystko dobrze....i jestem już na L4....
biggrin.gif
Bardzo się z tego powodu cieszę... ale fakt w grudniu muszę wpadać do pracy 2-3 razy w tygodniu, aby pomóc nowym osobą w dziale i aby przekazać wszystkie dokumenty
biggrin.gif

Mam potwornego stresa, bo mój mąż jutro idzie do szpitala... a we środę będzie miał operacje na nogi i strasznie się tym stresuję...
unhappy.gif
Ale jakoś dam radę...

o kurka:szok::-D aż się zakrztusiłam ptasim mleczkiem:tak::-)
alex gratulacje Kochana!!!! zdrówka dla Martynki i dla Ciebie!!!!! I znowu długie dzieciątko:tak:Mówicie, że jak ma się zgagę, to dziecko ma dużo włosów?:confused: o jejciu...w takim wypadku Juluś będzie jak małpolud:szok: bo ja mam zgagę od rana do południa, od południa do wieczora, od wieczora do rana:tak: no to pięknie...
Sun gratuluję synusia Franusia, 3 nasz forumowy chłopczyk:tak:

sun7 cieszę się ,że wszystko w porządku i że Franuś ma się dobrze , a Ty na L 4 odpoczniesz i nie martw się eMkiem wszystko będzie dobrze :tak:

Gatto a w porządku po ćwiczeniach jestem pełna energii :-) jutro mam endo o 9 więc zobaczymy co powie ;-)

reklama
Z Wielką RadościąWitamy Martynkę!!!
Gratulacje dla dzielnej Mamusi!!!

Ani@k - kciuki za II na tescie! musi sie udac, musi sie udac.
Fajnie, ze serducho eMka sie dobrze ma.

nie martw sie ta tarczyca, plizz

Zuzanka
widze, ze humorek dopisuje, lepiej niz wczesniej
:tak:
Kciuki za wyniki

Kok.o a jak Twoj brzuszek i Mala? rzadko tu bywasz jakos

Katiuszka
Ty sie biedna nameczysz z tym lataniem do pracy i teraz masz wyniki, kurka... Jakos temu trzeba zaradzic, jakies oklady moze? Jestem pewna, ze po porodzie wszystko wroci do normy i Katiuszka bedzie znow jak"nowka"

Sun gratulacje!!!

Aaronka fajnie, ze zagladnelas. Inhaluj sie dziewczyno, z zatokami nie ma zartow. Ja tak 2 razy do roku przechodze te gehenne

I bzzz pobzyczala troche nam tu. Witaj:-)

Muma to fanie, ze juz lepiej sie czujesz i Twoje (.)(.)
Trzymam kciuki w sprawie mamy. Masz rodzinke za soba, wiec przybywaj mocy!!!
Caterina, spisz na tej nocce teraz?;-)

Gatto jak u Ciebie z kompletowaniem wyprawki? Tez sie tak wariuje jak w DE? Ale tych bajerow jest masa...Nie wiadomo o co chodzi...

Kasica chrapie bo rano do pracy.

Wszystkie Staraczki, do boju!!!!!

PS. na watku z IUI jeszcze ani jedna nie zaszla po tym :-(

Trza isc spac, bo rano trzeba wstac(F.Kiepski)

Dobranoc

Ostatnia edycja:
Do góry